Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az azonos korosztály...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az azonos korosztályban pl 30+ hogy a pasinak elvárás hogy legyen saját lakása, esetleg autója, de ha a lány meg otthon él, és úgy ismerkedik, abban semmi baj nincs, esetleg autója sincs?

Figyelt kérdés

Nem értem ezt a mentalitást, ami az utóbbi időben terjed ebben az országban főleg, a társkereső oldalakon.

A nők elvárják a fenenagy önállóságot de mire is?Mikor a havi minimálbér bettó 64 ezer ft, ennek jó ha dupláját meg keresi az átlag lakosság.

De a férfi az önálló lakásban éljen, ugye?

De ha arra kerül a sor hogy a lány/nő magáról beszéljen, mindjárt kiderül hogy minimálbér környéki fizetése van, 30évesen még semmije sincs, autója sincs, de elvárásai lennének.

Ez a jelenség mitől alakult ki ennyire durván, hogy szinte minden nőnek ez a hozzáállása, mikor ők sem tudnak többet felmutatni?

2015. szept. 26. 21:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%
Mert esetleg azt választanám, akit szeretek, nem azt, aki a leggazdagabb? Elég tragikus, hogy ide jutottak a párkapcsolatok, márpedig ez van. Aki külsőségekben és pénzben többet tud mutatni, azé a nő/férfi. Well don emberiség...
2015. szept. 28. 00:55
 22/27 anonim ***** válasza:
Az én szüleimnek is volt hitel a lakáson, amiben felnőttem, ha nem így lett volna, maradtunk volna abban a penészes lakásban, ahol beteg voltam a lakás állapota miatt. Viszont dolgoztak és gond nélkül ki tudták fizetni. Én 8 évre veszek fel hitelt most 30 évesen, teljesen korrekt, fizethető, fix törlesztő részlettel. Ha nem mennék bele, hamarosan idegileg belerokkannék anyám pszichés betegségébe.
2015. szept. 28. 07:37
 23/27 anonim ***** válasza:

21es, szep szavak, de ha szerelmes leszel egy tarskereso profilba meg elso randi elott, vagy akar utan, akkor ott gondok vannak!

nem egy nagy barati tarsasagrol beszelunk hogy melyikeket ertelik jobban, hanem ismeretlen emberekrol mikor tulkinalat van..piacon is ha ugyanannyiba kerul a kis ronda paradicsom, meg a szep nagy egeszseges bio, akkor te a kicsit veszed? legyunk mar realisak.

2015. szept. 28. 20:13
 24/27 anonim ***** válasza:
Az élettelen dolgokat talán nem kéne ide venni, emberekről beszélünk vagy miazisten. Lélekkel, személyiségekkel és megfoghatatlan dolgokkal. Nyilván van egy alap szint, hogy fürödjön, legyen tiszta, meg ne 3 foga legyen kis túlzással, de hogy akár társkeresőn, akár a való életben csak a legjobb megfogható tulajdonságokkal rendelkező egyéneknek adjunk esélyt, az szerintem enyhén nem reális.
2015. szept. 28. 20:24
 25/27 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy mit akarok csinálni a paradicsomból. Reggelihez, szendvicshez, hidegtálhoz a legszebbeket választom, de ha sűrített paradicsomot akarok csinálni, vagy pörköltbe, húsraguba, lecsóba főzöm bele, oda a puhább, kicsit túlérettebb, megrepedt külsejű is jó, ha egyébként nem rothadt, mert szétfő. :-)

A társkeresőknél is van egy ilyen felállás, mire keres partnert az ember, másképp keres, ha hosszú távú párkapcsolatra, másképp, ha kalandra, másképp, ha szeretőnek, másképp, ha édes hármashoz...

2015. szept. 28. 20:30
 26/27 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, mi a fenének kell kiírni társkeresőre, hogy mennyit keresel meg mid van. Engem kifejezetten taszítottak az autóval pózoló pasik profilképei.
2015. szept. 29. 02:28
 27/27 anonim ***** válasza:
Miert tart mindenki ertekmeronek egy vacak ocskavasat? Zsebbol vehetnek egyet. Ujat is akar. De nem akarok. Azert, hogy elvigye a fizetesem jelentos reszet tisztan nagyzolasbol? A lakast is berelem. Rosszabb ember volnek en ezert? Ha megunom, majd elkoltozok mashova. Megtehetem. Nem kell masok elvarasainak megfelelni. Ha valaki nem okes veled, mert nincs autod, az teljesen rendben van. Nem o a celkozonseg. Lapozni kell. Felesleges koroket ne fussunk.
2016. febr. 13. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!