Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az azonos korosztályban pl 30+ hogy a pasinak elvárás hogy legyen saját lakása, esetleg autója, de ha a lány meg otthon él, és úgy ismerkedik, abban semmi baj nincs, esetleg autója sincs?
Nem értem ezt a mentalitást, ami az utóbbi időben terjed ebben az országban főleg, a társkereső oldalakon.
A nők elvárják a fenenagy önállóságot de mire is?Mikor a havi minimálbér bettó 64 ezer ft, ennek jó ha dupláját meg keresi az átlag lakosság.
De a férfi az önálló lakásban éljen, ugye?
De ha arra kerül a sor hogy a lány/nő magáról beszéljen, mindjárt kiderül hogy minimálbér környéki fizetése van, 30évesen még semmije sincs, autója sincs, de elvárásai lennének.
Ez a jelenség mitől alakult ki ennyire durván, hogy szinte minden nőnek ez a hozzáállása, mikor ők sem tudnak többet felmutatni?
Me'hát a férfijjaknak esztet köteleezző elérni, a nőjeknek meg nem. A férfiállat azér' van, hogy kiszolgálja a nőket akiknek alanyi jogon jár minden ami a férfijjé volt. Mer csak.
És hiába mindez, attó még a férfi faj eeenyomó, gátlástalan és kiírtani való, ha megvett mindent ami a nőjjének az éltéhez kell nyugodtan kidobható és alanyi jogon instant a nőnek kell igazat adni.
a megfelelési kényszereseknek okoznak ilyenek gondot.
a megfelelési kényszer mögött pedig a kishitűség van.
erre meg radarja van a nőknek és ha megérzik benned akkor azonnal kiszopatnak.
de itt egy példa a haverom-
39 éves biztonsági őr,délutánonként box edző.
az apjával lakik,bringával jár,vagyis se kocsija,se lakása,se pénze.
viszont van egy sportos teste,kizökkenthetetlenül magabiztos és irányító fellépése és kemény fa-sza.
17 éves korától a legsza-rabb nő amit láttam vele az 8 pontos volt.
a mostani nője is egy fitnesz modell versenyző 25 éves csaj.
Jajj már megint a síró szakasz. 30 éven felül ne lakjon már otthon senki a szülein élősködve :/
Am olyan apróságok kedves úriemberek nem szoktak feltűnni, hogy a nőknek kevesebb fizut adnak ugyanarra a munkára? Ezt érdekes mód senki sem említi meg....
Egyetlen 30+-os nőismerősöm van, aki az anyukájával élt: a rákbeteg édesanyját ápolta haláláig. Ez esetben teljesen elfogadható és érthető, hogy valaki 30 felett az anyukájával él.
Ettől eltérő indokkal szerintem se nőnél, se férfinál nem szerencsés, mert aki 30 felett sem volt képes elszakadni a szülőtől, az nem is igényli az önállóságot. Huszonévesen én is éltem a szüleimmel, akkor nem zavart, ha a férfi a szüleivel élt. Ki is fogtam egy olyan pasit, aki már attól meg volt lőve, ha egy vajaskenyeret meg kellett magának kennie, vagy egy zoknit mosnia. Hozzá volt szokva, hogy kiszolgálják. Na ilyenből többet nem kérek!
Mégis kinek telik 30 évesen lakásra meg autóra!?
25 éves vagyok, van autóm meg jogsim és egyetlen velem egy idős lányt se ismerek aki 25 éves korára saját munkából gyűjtött volna autóra. Sokaknak még jogsijuk sincs.
25f vagyok, enis szoktam kerdezgetni a lanyokat hogy kulon elnek e vagy van e autojuk. marcsak a dugas miatt is, eloeg szomoru elkepzelni ugy a jovot hogy csak mikor elmentek neha a szulok, vagy nagyon csendben ejjel csinalni.
amugy nemeg lett autom, egy hasznalt. baromi olcson lehet mar kapni hasznaltat..jah hogy fel az ember venni mert nehogy becsapjak az mar mas dolog, egy ferfi legyozi a felelmeit! korultekintonek kell lenni es lehet jo vetelt csinalni.
tenyleg lehet anyagiasnak nevezni a csajokat meg minden, de ti a helyukbe mit csinalnatok? plane tarskereson, kap naponta 70uj uzit, miert valassza azt aki szegenyebb? ensem valasztanam..te sem kerdezo, hulye lennel, mikor valagathatsz az autos hazasok kozott is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!