Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan, akkor probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, akkor probléma, ha egy 21-25 éves nő otthon lakik, hogy inkább azt tanácsolják, hogy a barátnőivel menjen albérletbe?

Figyelt kérdés

Ráadásul a szüleim elváltak, csak 2-en lakunk együtt anyummal, még csak nem is az van, hogy családi zsibongás megy. Pestiek vagyunk, szerencsére azt még megérti a többség, hogy pályakezdő nőként nincs lehetőségem pesten egyedül albérletet kivennem. (Vagy pedig kajára alig maradna pénzem.) Így ezt sosem ajánlják. Viszont randikon kb. rendszeresen számonkérik, hogy miért nem megyek albérletbe a barátnőimmel.

Azt sem értem miért lenne annyival jobb barátnőkkel, mint anyukámmal, hogy azért még fizessek is. Talán még ingyen sem, a barátnőim időnként buliznának, pasit hoznának fel. Egyébként a legjobb barátnőim is pestiek, ők is otthon laknak (valaki a kisebb testvérével egy szobában!) és eszükbe sem jutna nekik sem albérletet fizetni barátnőkkel.

Ha vidékiek lennénk és pestre jönnénk munka miatt, akkor nyilván.

Na de pestiként pestre külön albérletbe költözni, ráadásul nem összeköltözni a nem létező párommal, hanem csak barátnőkkel... Mégis mi értelme lenne? Minek szekálnak ezzel a fiúk folyton? Kicsit besokalltam.

N22

2016. dec. 12. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/79 anonim ***** válasza:
64%
24 éves férfiként, én is szüleimmel élek, mert egyetemen tanulok a lakóhelyem közelében. Ezért most miért fizetnék lakásért? Amint munkahelyem lesz, akkor nyilván el kezdek gondolkodni egy albérletben, de addig marad a tanulás, diákmunka, spórolás. Ha emiatt nem jön össze veled valaki, akkor az nem is érdemel meg.
2016. dec. 12. 12:16
 12/79 anonim ***** válasza:
15%
Akkor mit mondjak én? Pasiként a dolog még gázabb. Pláne 25 évesen :D De hát még most végzek az egyetemen, nincs egyelőre pénzem erre.
2016. dec. 12. 12:33
 13/79 anonim ***** válasza:
68%

Szia Kérdező, én ezzel a problémával már többször találkoztam és megállapítottam, hogy semmi értelme így albérletbe menni. Ne csinálj olyat, ami neked nem jó.

Ezek a férfiak szerintem felfutott nagyszájúak, akiket tolnak otthonról sok pénzzel. Lehet vidékiek, ezért természetes nekik az albérlet. Ennek meg a legnagyobb előnye az lehet, hogy azt visznek fel vagy le, akit csak akarnak, nem kell szégyenkezni, nem kell bemutatni a nőt szülőknek, csak épp lefektetni.

Semmi értelmét nem látom fenntartani egy albérletet úgy hogy megvan a lehetőség otthon a szülővel élni és nem kell nagyot utazni sem. De hát van aki ez alapján szeret szelektálni. Más meg az alapján, hogy van-e autó vagy nincs. Én se áldoznám be a pénzem nagy részét csak azért, hogy vagánykodhassak egy nő előtt azzal, hogy én már egyedül élek.

Én már kaptam meg nőktől a lepattintást valami olyanért, ami nekem egy rettenetes baromságnak tűnik, de ők így látják normálisnak. Idegesített engem is, de nem bántam. Ha így gondolkodik egy nő, nem kár érte.

2016. dec. 12. 13:07
 14/79 anonim ***** válasza:
51%

"Egyébként a legjobb barátnőim is pestiek, ők is otthon laknak (valaki a kisebb testvérével egy szobában!) és eszükbe sem jutna nekik sem albérletet fizetni barátnőkkel."

"Számomra az egyedül élés unalmas, magányos és pénzkidobás lenne. Meg sem fordulna a fejemben."

Ennek fényében különösen érdekes, hogy sok nő szerint az nem is férfi, aki 20+ évesen nem lakik külön a szüleitől :D :D :D

Én mondjuk egyetértek veled, de ezt magyarázhatod itt sokaknak... ők eldöntötték mi a jó és az üdvözítő, és nem hagyják magukat tényekkel összezavarni :)

2016. dec. 12. 13:16
 15/79 anonim ***** válasza:

Konkrétan nem ismerem Budapesten az albérletárakat, de azt tudom, hogy drágább jóval mint pl. Heves megyében.

(bár most itt is kezdik rendesen felnyomni...)

Ha jól megvagy édesanyáddal, miért ne lakhatnál nála?Elvégre az az otthonod.

Én 18 évesen elmentem dolgozni, kivettem egy albérletet.(családi tragédia miatt)

De azt hozzá kell tennem, hogy ennek már lassan 15 éve, ergo többet ért a pénz, mint ma.

Ha valaki ez alapján szelektál, hagyjad, menjen ő jobbra, te balra.

Én mondjuk szerettem egyedül lakni, a főzés a mai napig szenvedélyem.Tudod, ha nem szól közbe az Élet csúnyán, lehet én sem kényszerültem volna lakást kivenni.

Magasról tegyél arra, ki mit mond.

2016. dec. 12. 13:49
 16/79 anonim ***** válasza:
74%

Figyelitek milyen értékelések jönnek a hozzászólásokra? Ez baromira érdekes, mert a hozzászólások nem tartalmaznak igazán megosztó vagy káros gondolatokat. Én is amellett érveltem, hogy nem számít az önálló lakás, albérlet.

Valamiért a kérdés bevonzhatja azokat az embereket, akiknek fontos az önálló lakás és utálják azokat, akik ezzel ellentétesen gondolkodnak. Lehúzzák a véleményüket, mert ez az egyetlen amit tenni tudnak. Ellenvéleményt inkább nem fogalmaznak meg, mert akkor őket is lehúzhatják. A 49% és 52%-okból én arra következtetek, hogy elég sok szavazat jöhetett, hogy pont ilyen értéknél áll be a számláló.

Valamiért nagyon irritáljuk a közönséget. Képzelem mekkora élvezet lehet lehúzni valakinek a válaszát, csak azért mert másfajta életmódot él, mint ő. Ha már belerúgni nem tudsz és félsz is a következményektől, legalább itt interneten egy névtelen kis negatív értékelés megtehetsz, mi? :D

Igen, TE, te ott, sötétben bújkáló világproletár-troll!

2016. dec. 12. 14:07
 17/79 anonim ***** válasza:

#15 vagyok

Én pl. nem pontoztam se le, se fel senkit, annak ellenére, hogy az önállóság híve vagyok.Csakhogy, és most jön a lényeg, nem olyanok már a keresetek, hogy azt albérlethez lehessen igazítani, úgy mint 15 évvel ezelőtt.

És én megértem a mai huszas korosztályt, nem lehet havi 100-150-ből Budapesten egy albérletet fenntartani.

(de mondom, nem ismerem a pesti árakat/kereseteket)

2016. dec. 12. 14:18
 18/79 anonim ***** válasza:
20%
En azt mondanam ferfikent, hogy kifejezetten riaszto egy olyan no aki az anyjaval el kettesben. Az ember egybol arra asszocial hogy ha osszejon a csajjal akkor megkapja a kedves mamat is bonusznak, az pedig mindig mindenbe bele fogja utni az orrat, ha pedig a kapcsolat komolyra fordul akkor majd jon a bejelentes, hogy "Dragam, anyam is hozzank koltozik". Brrr.
2016. dec. 12. 15:15
 19/79 anonim ***** válasza:
93%

a röhej ezzel a kérdéssel kapcsolatban az, hogy a nők pont ugyanezt teszik fel nekünk.

helyesen látja a kérdező(nő) hogy miért NEM érdemes albiba menni, de vajon a ffi-akkal szemben is így gondolja? (pl. 30-as szingli pasi a mamahotelben)

2016. dec. 12. 15:27
 20/79 anonim ***** válasza:
0%

#18-nak valahol igaza van...

Nekem pl. sosem volt olyan férfi (FÉRFI, nem kis taknyos huszonéves) az életemben, aki ne rendelkezett volna önálló élettel, mint ahogy írtam is, 18 éves koromban már egyedül laktam.

Annyi a baj Kérdező, hogy egy férfi se fog így komolyan venni.Legfejjebb mama pici fia, aki ugyan mama szoknyája mellett van még 20 évesen is, de azért a haja már kék, és képes neonzöld pulóverben járni.

De egy érett férfi maximum csak körbe fog röhögni.

2016. dec. 12. 15:28
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!