Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, akkor probléma, ha egy 21-25 éves nő otthon lakik, hogy inkább azt tanácsolják, hogy a barátnőivel menjen albérletbe?
Ráadásul a szüleim elváltak, csak 2-en lakunk együtt anyummal, még csak nem is az van, hogy családi zsibongás megy. Pestiek vagyunk, szerencsére azt még megérti a többség, hogy pályakezdő nőként nincs lehetőségem pesten egyedül albérletet kivennem. (Vagy pedig kajára alig maradna pénzem.) Így ezt sosem ajánlják. Viszont randikon kb. rendszeresen számonkérik, hogy miért nem megyek albérletbe a barátnőimmel.
Azt sem értem miért lenne annyival jobb barátnőkkel, mint anyukámmal, hogy azért még fizessek is. Talán még ingyen sem, a barátnőim időnként buliznának, pasit hoznának fel. Egyébként a legjobb barátnőim is pestiek, ők is otthon laknak (valaki a kisebb testvérével egy szobában!) és eszükbe sem jutna nekik sem albérletet fizetni barátnőkkel.
Ha vidékiek lennénk és pestre jönnénk munka miatt, akkor nyilván.
Na de pestiként pestre külön albérletbe költözni, ráadásul nem összeköltözni a nem létező párommal, hanem csak barátnőkkel... Mégis mi értelme lenne? Minek szekálnak ezzel a fiúk folyton? Kicsit besokalltam.
N22
Egy 22 éves nő már minden további nélkül el tud vezetni egy háztartást, tud magára főzni, mosni, vasalni.
Az, hogy kényelmesebb ha anyuci megcsinálja, elég szomorú.
Tudod mit csinált a lányom 5 évesen?
Kivette a hűtőből a kaját, és berakta a mikróba.Akkor gondolhatod, hogy most 7 évesen mennyire önálló.
Mert az önállóság felé "tereltük".
Ő biztos nem fog a lábamba csimpaszkodva nyavalyogni 22 évesen.
,,el tud vezetni egy háztartást, tud magára főzni, mosni, vasalni. "
A felsoroltak közül mindet én csinálom.
Csak nem fizetek érte albit.
Nálam 7 évesen örültek a szüleim, amikor jó jegyet hoztam haza. 20-onévesen örültek, amikor bekerültem egy jó egyetemre. Szintén örültek a nyelvvizsgámnak, sikeres vizsgáimnak, diplomámnak és támogattak.
Biztos van aki annak örül, ha a lánya elmegy bulizni, összefekszik valakivel. 14 évesen elmegy egy 30 éves pasival önállósodni. 18-30 évesen sok partnert kipróbálva kiéli a szexualitását és megtalálja a nőiességét. Szép életpályamodell!
Jah meg a másik, hogy 22 évesen már el kell tartania magát az embernek meg önállósodni kell? Ezt baromi könnyű hajtogatnia annak aki nem tanul vagy valami olyan szakot végez, végzett, ahol a bulizáson meg a társasági életen van a hangsúly, végül hozzávágnak egy diplomát. Nemtom kinek milyen céljai vannak, de az ilyen emberek kifejezetten fel szoktak háborodni amikor összehasonlítják a végzettésüket egy kemény egyetemen szerzettel, aminek az elvégzése sok munkával és lemondással jár :D
De hát végülis nem a diploma meg a tanulás a fontos. Mindenki többre tartja azt, aki bejárta a világot, sok szexuális tapasztalata és önálló. Biztos sokkal értelmesebb és értékesebb ember, mint az aki azért dolgozik hogy létrehozzon valami újat és hasznosat.
Csak tudnám, hogy miért ilyen boldogtalanok manapság az emberek. 100 éve még csak akkor költöztek el a szülőktől, amikor megházasodtak. Most már önállósodásra nevelik a gyerekeket 6 éves koruktól. Az 1. osztályos kisgyerek is annyi időt kell töltsön az iskolában, mint egy felnőtt a munkahelyén. Szóval leválasztják a családról és önállósítják. Mégis, ha ilyen kiválló az oktatási rendszerünk és a társadalmi rendszerünk, akkor honnan van ennyi ostoba és megvezethető, frusztrált, érzelmileg sérült ember? Ha ilyen jó hatásai vannak annak hogy valaki mindenkivel szexel, akkor miért van most olyan sok válás, tönkrement házasság és boldogtalan család? Mert régen még nem ment éppen ennyire így.
Nekem hidd el, hogy mindegy kivel laksz,nem az én dolgom.Feltettél egy kérdést, kaptál válaszokat is.
Hidd el, hogy így senki nem fog komolyan venni.Max. olyan, aki szintén anyuci szoknyája mellett ül, ahhoz meg sok sikert.
Jól írta valaki, akkor válsz felnőtté, amikor le tudsz válni a szüleidről.
Neked ez még nem jött el.Lehet 1, de lehet csak 10 év múlva jön el.Teljes mértékben a te dolgod.
Tényleg, csak úgy mellesleg megemlítem! Hátha az egyik hajó pincért érdekli...
Államilag támogatott, nappali tagozatos reál szakos hallgató vagyok!
Érdekelne, hogy a diplomáddal mennyit keresel.Mert azt én tudom, hogy élettársam szakmával mennyit keres.
Sőt, lehidaltam amikor megtudtam, a fia mennyit keres, pedig nem szerezte meg a diplomát, ellenben kettő felsőfokú nyelvvizsgája van.
Gondolhatod, hogy nem száraz kenyéren élünk havi 100-150-ből ha én itthon vagyok, és ilyen helyen élünk, ahol.(nem albérlet) Nincs diploma, lehet mégis többet keres párom a szakmával és érettségivel, mint sokan a diplomaval.Erről ennyit.
Látjátok gyerekek! Nem kell tanulni! Hagyjátok a francba a tanulást, menjetek inkább hajózni, esetleg bulizni. Feküdjetek le akivel csak tudtok. Ha nők vagytok, akkor még lehet dolgoznotok sem fog kelleni. Majd lesz egy gazdag nem-diplomás, aki jobban keres, mint egy diplomás és eltart.
Énis most már tűzre dobom a diplomám, semmire sem jó. Francnak kellett éveken át tanulni és szenvedni, amikor kényelmesen hajókázva és szexelve is értékes és becsületes felnőtt férfi lehetnék
Már megbocsáss édes kisfiam,( mert egy taknyos vagy még), 20 évesen voltam hajón, nem 32 évesen.Az meg, hogy miért vagyok itthon, az én dolgom.De leírom, hogy megnyugodj: Nem tudnám megoldani a kislanyom hozatalat-vitelét iskolába, nem mindenhol élnek a szülők, tudod?
És igen, jó érzés, ha karácsony előtt nettó 550.000 Ft. a fizetés.
De tudod mit?Szerezz még egy diplomát, hátha anyuciék eltartanak még 5 évig.
64%-oska te most arra vered itt magad hogy több f...szt fogtál mint kilincset? :D Gratulálok a nagy önállóságodhoz de hogy neked minderre a dugás volt a legnagyobb okod az nem semmi. Még jó hogy akadt még egy ilyen nemnormális ösztönlény mint te aki csinált neked egy gyereket, más normális férfi max bottal piszkálna meg. Undortó ahogy nő létedre beszélsz. "Dugni nem csak párkapcsolatban szoktak" Hát őőő képzeld vannak olyan elfajzott emberek akik de. :D Vannak olyanok is akik nem hajtották direktbe a férfiakat huszonévesen és nem büszkélkednek azzal hogy félvilág végig ment rajtuk. Szülővel élésnek meg nem tudom hogy mi köze a kapcsolatokhoz. Aki otthon él annak biztos nem volt még senkije mi? Hatalmas logika, bár gondolom a szó jelentését sem ismered, így nem terhelnélek.:) Egyetemisták aki pl albiban vagy koliban élnek azokkal mi van?? Rengetegjüknek van kapcsolatuk köszönik megvannak.
Jah sorry el is felejtettem hogy azok neked nem emberek mert tovább tanultak :D Hisz valamire való nő/férfi elköltözik 18 évesen hogy végigdugja világot majd lebabázik, és jön ide osztani az észt...Közönséges primitív egy nőszemély vagy.
#59 legalább mi nevethetünk azon, hogy valaki szerint sosem volt párkapcsolata annak, aki 22 évesen otthon lakik.
Az #57 levonta a konzekvenciát. Még azt hozzátenném, hogy 18 évesen 30 évessel KELL összejönnötök, hogy legyen hol széttenni a lábatokat. Persze a hajón kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!