Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan, akkor probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, akkor probléma, ha egy 21-25 éves nő otthon lakik, hogy inkább azt tanácsolják, hogy a barátnőivel menjen albérletbe?

Figyelt kérdés

Ráadásul a szüleim elváltak, csak 2-en lakunk együtt anyummal, még csak nem is az van, hogy családi zsibongás megy. Pestiek vagyunk, szerencsére azt még megérti a többség, hogy pályakezdő nőként nincs lehetőségem pesten egyedül albérletet kivennem. (Vagy pedig kajára alig maradna pénzem.) Így ezt sosem ajánlják. Viszont randikon kb. rendszeresen számonkérik, hogy miért nem megyek albérletbe a barátnőimmel.

Azt sem értem miért lenne annyival jobb barátnőkkel, mint anyukámmal, hogy azért még fizessek is. Talán még ingyen sem, a barátnőim időnként buliznának, pasit hoznának fel. Egyébként a legjobb barátnőim is pestiek, ők is otthon laknak (valaki a kisebb testvérével egy szobában!) és eszükbe sem jutna nekik sem albérletet fizetni barátnőkkel.

Ha vidékiek lennénk és pestre jönnénk munka miatt, akkor nyilván.

Na de pestiként pestre külön albérletbe költözni, ráadásul nem összeköltözni a nem létező párommal, hanem csak barátnőkkel... Mégis mi értelme lenne? Minek szekálnak ezzel a fiúk folyton? Kicsit besokalltam.

N22

2016. dec. 12. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/79 anonim ***** válasza:
86%

Én megszavazok egy egyperces fergeteges tapsvihart azoknak a nőknek, akiknek sikerült már levetkőzniük az ártatlanságukat és a férfiak csábítgatásával önállósodni, valamint előbbre jutni és sikereket elérni a társadalmi ranglétrán.

Szintén hatalmas tapsot érdemelnek azok a nők akik orrba-szájba pasiztak és dugtak. További szép életet és boldogságot kívánok nekik! De nekem egy ilyen nő már nem kéne azok után amiket megcsinált. Akkor sem, ha a sok szextől arannyá változott a személyisége. Merthogy ugye tipikusan ez szokott lenni, nem? Aki orrba szájba kefél mindenkivel, arra szerető társ és boldog családi élet vár élete végéig.

Kérlek tanítsatok még! Hány emberrel kell valakinek szexelni, amíg tisztességes és megbízható ember lesz belőle és boldog családi élete lehet?

2016. dec. 12. 16:02
 42/79 anonim ***** válasza:
0%

Mi mondjuk anno panzióban/hotelben oldottuk meg, nem vártunk arra, hogy ha az asszony otthon volt, elmenjen.

Ugyanis mint írtam, taknyosokkal sosem foglalkoztam.

2016. dec. 12. 16:03
 43/79 anonim ***** válasza:
0%

#41 Sosem számoltam, mint ahogy az élettársam is végigment a fél országon.

Van aki ilyen vérmérsékletű, de ezt te még a mostani koroddal úgysem érted.

Agyaddal meg pláne nem.

2016. dec. 12. 16:05
 44/79 A kérdező kommentje:

Alapból a nemi életet nem kéne ebbe a témába belekeverni.

Simán meg lehet oldani, sokszor nincs otthon bármelyik félnek az akárkije, akivel együtt él. Másrészt pesten tényleg jó pár órás szobák vannak. ;)

Tehát ez igazán nem indok az albérlet fizetésre.

2016. dec. 12. 16:11
 45/79 anonim ***** válasza:
96%
Jaja, gyerekes vagyok és ostoba. Bárcsak egyszer sikerülne okosabbnak lennem! Lehet most megtaláltam az intelligencia csodaszerét! Kefélni kell minél több emberrel, végig kell menni a városon, ettől az ember védve lesz a butaságtól. Mint valami védőoltás, igaz? :D
 46/79 anonim ***** válasza:
20%

"Bemesélik az emberek ezt az önállósodási maszlagot. "

ez nem maszlag. a felnott ember onallo. Pont. Definico szerint igy van. Nyilvan ettol meg nem lesz senki ertekesebb mint egy masik, de de felnott ember masik felnott emberrel akar kapcsolatba kerulni. A tinikapcsolatokbol elege van az embernek kabe 20 eves korara legkesobb.

" Én továbbra sem látom mi értelme van úgy önálló lakást fentartanom, hogy jól érzem magam otthon. "

Mert meg gyerek vagy. Egy felnott ember definico szerint nem erzi magat jol ha a szuleivel kenytelen egyutt lakni, es nem azert mert ne jonne ki a szuleivel. Nekem nagyon jo a viszonyom a szuleimmel, szeretem es tisztelem oket, de az onallo elet azt jelenti hogy onallo donteseket hozol, es a szuleid nem kontrollaljak meg akaratlanul sem azokat, es te viseled a donteseid kovetkezmenyeit is.

Igen, apu es anyu nem ved meg attol ha hulyeseget csinalsz es ez neha kenyelmetlen.

Otthon eltek 25-30 evesen, soha nem tanuljatok meg milyen az onallosag. Aztan elkezdtek egy parkapcsolatot es ott is azonnal fuggosegbe kerultok, mert nem tanultatok meg hogy kik is vagytok es mit akartok a vilagtol.

A kerdezo is azt irja: nem koltozik el addig amig nem lesz komoly parkapcsolata. Miert? Mert retteg attol hogy egyedul legyen, hogy sajat maga iranyitsa az eletet. Anyuka a biztonsag, az iranyitas, az otthon melege.

Aztan majd osszejon valakivel aki 30 eves koraig szinten az anyjaval lakott es szenvedni fognak, mert mindketten az iranyitast varjak majd el a masiktol. Nem ket szuveren felnott ember kapcsolata lesz hanem ket ilyedt kisgyereke akit kitettek otthonrol.

47/79 A kérdező kommentje:

*ijedt

Egyébként ezt a véleményt elfogadom, értelmesebb, mint az, hogy "így nincs hol dugni."

2016. dec. 12. 16:15
 48/79 anonim ***** válasza:
0%

Pont ezért életképtelenek a mai fiatalok(tisztelet a kivételnek), amit #46-os írt.

Egy tojásrántottát nem képes megcsinálni, nemhogy döntést hozni.

2016. dec. 12. 16:16
 49/79 anonim ***** válasza:
lyogos :)
2016. dec. 12. 16:18
 50/79 anonim ***** válasza:
71%

Nem volt türelmem átrágni magam a válaszokon, csak az első párat, és utolsóét olvastam el. Vele értek egyet.

Egy ember, lett légyen férfi, vagy nő, csak onnantól tekinthető felnőttnek, amikor levált a szüleiről. Amikor naponta felelős döntéseket kell hoznia, és ezek hatásait a saját bőrén tapasztalja meg. Amikor neki kell eldönteni, hogy most tíz deka parizert vegyen, vagy tizenöt deka csabait. Apróságok ezek, de oda vezetnek, hogy hónap végén eldöntheti, hogy a hajszárítót javíttassa meg, vagy a vasalót.

Tudjátok mit jelent megházasodni? Azt, hogy az ember HÁZ-as lesz. Lesz egy külön, saját háza. Lehetőleg messze az ősökétől. Az öregjeink ugyanis nagyon jól tudták, hogy a generációk együttélése nem szül jó vért.

2016. dec. 12. 16:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!