Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most komolyan, akkor probléma,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan, akkor probléma, ha egy 21-25 éves nő otthon lakik, hogy inkább azt tanácsolják, hogy a barátnőivel menjen albérletbe?

Figyelt kérdés

Ráadásul a szüleim elváltak, csak 2-en lakunk együtt anyummal, még csak nem is az van, hogy családi zsibongás megy. Pestiek vagyunk, szerencsére azt még megérti a többség, hogy pályakezdő nőként nincs lehetőségem pesten egyedül albérletet kivennem. (Vagy pedig kajára alig maradna pénzem.) Így ezt sosem ajánlják. Viszont randikon kb. rendszeresen számonkérik, hogy miért nem megyek albérletbe a barátnőimmel.

Azt sem értem miért lenne annyival jobb barátnőkkel, mint anyukámmal, hogy azért még fizessek is. Talán még ingyen sem, a barátnőim időnként buliznának, pasit hoznának fel. Egyébként a legjobb barátnőim is pestiek, ők is otthon laknak (valaki a kisebb testvérével egy szobában!) és eszükbe sem jutna nekik sem albérletet fizetni barátnőkkel.

Ha vidékiek lennénk és pestre jönnénk munka miatt, akkor nyilván.

Na de pestiként pestre külön albérletbe költözni, ráadásul nem összeköltözni a nem létező párommal, hanem csak barátnőkkel... Mégis mi értelme lenne? Minek szekálnak ezzel a fiúk folyton? Kicsit besokalltam.

N22

2016. dec. 12. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/79 anonim ***** válasza:
18-as, eszetlen baromságot írtál.
2016. dec. 12. 15:31
 22/79 A kérdező kommentje:

#18 pedig az elég életszerűtlen, hogy valaki szivesebben lakna az anyjával és a szerelmével, mint csak a szerelmével.

Sokkal életszerűbb az én esetem is, hogy azért élek anyummal, mert elváltak a szüleim és anyagilag így jövünk ki.

2016. dec. 12. 15:31
 23/79 anonim ***** válasza:
0%

Kedves aqer! A férfi önállóan él, a kisfiúk mama szoknyája mellett.

Röhögőgörcsöt is kaptam volna tizen és huszonévesen, ha ilyen férfi próbálkozik nálam.Kösz, de nem.

Szerinted akkor 30 felett már mit gondolok?

2016. dec. 12. 15:36
 24/79 anonim ***** válasza:
26%

Erdekesek vagytok, megy a siras hogy jajnemertem miabaj, leirok egy lehetseges magyarazatot, arra meg jon hogy baromsag :)

Az en szememben felelmetes hogy egy felnott ember mennyire nem igenyli az onallosagot. Tudom en hogy kenyelmes, meg az anyagiak, meg az esszeruseg, de ez akkor is csak kifogaskereses.

Nem nottetek meg fel, gyerekek vagytok, aztan csodalkoztok ha a felnottek nem akarnak gyerekekkel kezdeni.

2016. dec. 12. 15:37
 25/79 anonim ***** válasza:
0%

Ok, Kérdező, hogy anyagilag így jöttök ki.

De 22 évesen nem kéne talán egy férfi melléd, akivel közösen élnétek az életeteket?

2016. dec. 12. 15:38
 26/79 A kérdező kommentje:

#24 miben lennék önálóbb, ha nem anyukám, hanem mondjuk 2 barátnőm lakna velem egy albérletben?

A házimunka nagyrészét én végzem, nem kérek pénzt semmire.

2016. dec. 12. 15:40
 27/79 A kérdező kommentje:
Ha valakivel szeretjük egymást, akkor igen, akárki nem.
2016. dec. 12. 15:41
 28/79 anonim ***** válasza:
0%

#24 Megint igazad van.

Írtam, egy tragédia miatt költöztem albérletbe, önállóan éltem.Nem volt hatszél, csak magamra számíthattam.

Tragédiát senkinek nem kívánok, de Kérdező, 22 évesen próbálj meg a saját lábadra állni, mert a kisgyerekeken kívül senki nem fog szóba állni veled.

Nőként mondom, hogy szerinted ki akarná a kedves mamát kerülgetni egy jó szex után?Hát én biztos nem.

De te tudod, pláne ha még férfit csak tévében láttál...

2016. dec. 12. 15:43
 29/79 anonim ***** válasza:
10%

"miben lennék önálóbb, ha nem anyukám, hanem mondjuk 2 barátnőm lakna velem egy albérletben?"

Ugy elnel mint egy felnott ember, es nem ugy mint egy kisgyerek. Az mar tenyleg komoly gond ha nem latod a kulonbseget.

2016. dec. 12. 15:44
 30/79 A kérdező kommentje:
#28 írtam, hogyha komoly kapcsolatom lenne, akkor vele elköltöznék. 2,5 éves és egy 1 éves párkapcsolatom volt eddig, a fiúk is otthon laktak.
2016. dec. 12. 15:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!