Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már úgy hogy egyedul bolyong a nagyvilágban és nem tartozik sehová?
Figyelt kérdés
2 éve ért véget egy kapcsolatom ahol a lány dobott ki engemet. Ismerem a hibáimat így igazábol soha senkire nem akartam többé ràerőltetni magam.
Nincsennek barátaim és úgy érzem, hogy ma már nem tartozom sehová sem. Ha kimegyek bárhova akkor csak a keserű magányt érzem, semmi mást.
2016. dec. 1. 23:45
11/14 A kérdező kommentje:
Tudod egyaltalan mi az hogy autista vagy hogy autizmus? Mibol szottel le ekkora baromsagot hogy en az vagyok? Az egy eleg csunya betegseg amiben szenvednek jo paran. Ez veluk szemben volt lekezeloen bunko kerdes.
2016. dec. 2. 14:11
12/14 anonim válasza:
Tudom, mi az autizmus, épp azért kérdezem. Enyhe autisztikus vonások rajzolódnak ki az írásaidból.
13/14 A kérdező kommentje:
Elso.. Megvolt a dugas.. Jo volt de ettol fuggetlenul ott tartok ahol. Nem tett tulzottan boldogga.
2016. dec. 3. 17:16
14/14 anonim válasza:
Soha nem is fog, mert nem ez a lényeg, nem ez az élet értelme. Hogy mi, azt nem tudom. Három hónapja temettem el a párom, inkább albérletet keresnék, mint társat, de leginkább megdöglenék már. A párom volt az életem értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!