Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is érezte már úgy hogy egyedul bolyong a nagyvilágban és nem tartozik sehová?
2 éve ért véget egy kapcsolatom ahol a lány dobott ki engemet. Ismerem a hibáimat így igazábol soha senkire nem akartam többé ràerőltetni magam.
Nincsennek barátaim és úgy érzem, hogy ma már nem tartozom sehová sem. Ha kimegyek bárhova akkor csak a keserű magányt érzem, semmi mást.
Hazádnak rendületlenűl
Légy híve, oh magyar-.
Bölcsőd az s majdan sírod is,
Mely ápol s eltakar.
A nagy világon e kívűl
Nincsen számodra hely;
Áldjon vagy verjen sors keze:
Itt élned, halnod kell.
én is így voltam és majd behugyoztam
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__fenykep..
Eddig is egyedul ereztem magamat de eddig lekotott az ha jatszani tudtam. Az tobbnyire elvonta a figyelmemet arrol hogy ne ezen kattogjon az agyam. Viszont tonkre ment a gepem es most tul sok idom van gondolkodni megint. Nagyon magamba fordult ember vagyok, nagyon csunya depresszioval amit tudom hogy az emberek nem fogadnak el. Ez miatt nincs semmilyen munkam es nincsenek celjaim sem.
Nekem valahol az exem volt az eletem. Akivel majdnem ket ev utan osszefutottam. Kovacs Kamillanak hivjak.
Tulajdonkeppen a sok tiltasnak csunya vege lett annak idejen. Olyanna valtam mint az apja vagy talan meg rosszabb is.
Lehet hogy buta es onzo ember vagyok de szerettem nagy azt akartam hogy fontos maradjak neki. De mikor meghalt az anyukaja (az is lehetett, gondoltam enar mindenre: szerintem engem hibaztatott az edesanyja halalaert).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!