Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha muszáj dolgokon kívűl semmit nem csinálok és sehova nem járok akkor a nők lúzernek tartanának?
Nincsenek barátaim, sosem járok sehová sem, nem beszélek szinte senkivel, szűz vagyok nem tudok egy csomó dolgot, félek ismerkedni.
Muszáj dolog: Munka.
Hátkérlek... tudjál meg egy csomó dolgot. Akkor ez mind meg fog változni.
Ahogy te is.
Egyetértek avval, változtass az életeden!
Nőben férfiben egyaránt akadnak ilyen emberek. Ha viszont valaki szeretne kilépni ebből a szürke életmódból, akkor neki kell megtennie a lépéseket, más nem fogja helyette! Sőt, senki nem fogja noszogatni sem!
Hogy mihez kezdesz életeddel, avval a 60-70-80 évvel, az kizárólag rajtad múlik!
Szerintem, igenis lúzernek fognak érezni, a nők, és a pasik, ha így élsz.
Nem azért, mert nincsenek barátaid, nem azért mert otthonülő típus vagy, hanem azért, mert nincsenek céljaid, vágyaid!
Amint látom, egy vágyad mégis akad, a nők. Különben nem tetted volna fel a kérdést.
Ahogy említettem, nőben is akadnak ilyenek, mint te. A probléma, velük nem tudsz megismerkedni, mert otthon ülnek, és nem próbálnak ismerkedni. Ha mégis, akkor úgy gondolják, a férfiak nem őket keresik, mert lúzernek tarják őket. ...A 21-es csapdája!
Azon nők, akik viszont partnert keresnek aktívak, legalább egy kicsit. Az ismerkedésnek alapja, hogy mindkettő fél akarja, mindkettő kommunikáljon a másokkal, keltse fel a másik érdeklődését, mindkettő testben, lélekben jelen legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!