Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha soha nem járok el sehova...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha soha nem járok el sehova hol ismerkedhetnék?

Figyelt kérdés
A munkám miatt nem igazán tudok szabadidős programokat tervezni. Egyszerűen soha nincs időm semmire. Az utóbbi időben egyre magányosabb vagyok szeretnék magam mellé valakit. Viszont így elég nehéz hogyha sehova sem megyek. Valaki aki hasonló cipőben járt már. Ti hogy oldottátok ezt meg, és hol ismerkedtetek? Tök random odamenni emberekhez még eddig nem igazán jött össze...:D
2016. márc. 27. 17:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
Ha arra sincs idod h eljarj valahova, baratnore/pasira lenne? Kifogasokkal nem jutsz elorebb.
2016. márc. 27. 17:15
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Ekkora önbecsapást mint ez a kérdés.
2016. márc. 27. 17:17
 3/11 anonim ***** válasza:
86%

Sajnálom, de az elsőnek igaza van. Ha arra nincs időd, hogy elmenj valahová, akkor a párodra sem lenne időd.

És a másodiknak is maximálisan igazat adok. Önmagad vered át, ha így gondolod. Ez csak egy kifogás. Ha tényleg akarnád, lenne időd.

2016. márc. 27. 17:19
 4/11 anonim ***** válasza:
86%
Ez a kérdés egy segélykiáltás saját magadnak, hogy változtatnod kell! Válts munkát, mert felemészt. Felteheted magadnak a nagy kérdést, hogy kiért is dolgozol ennyit? Magadért? Vagy a nagy semmiért?
2016. márc. 27. 17:20
 5/11 anonim ***** válasza:
😪
2016. márc. 27. 17:43
 6/11 anonim ***** válasza:
😩
2016. márc. 27. 17:43
 7/11 Dreamer88 ***** válasza:
100%

Én is hasonló cipőben voltam.

Annyit változtattam, hogy szakítottam időt más programokra.

Nem 24/7-ben dolgozol. Van szabadidőd. Te döntöd el, hogy osztod be.

2016. márc. 27. 18:00
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor csak otthon a cicáddal (esetleg kutyusoddal).
2016. márc. 27. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Én nem a munka miatt nem megyek sehova, hanem, mert nincs kivel. Ördögi kör. 25/F
2016. márc. 27. 18:27
 10/11 anonim ***** válasza:

Pofon egyszerű haver. Nem is értem a kérdésedet.

A szobában ülve, álmodozva SOHA nem fog történni semmi. Vegyél erőt magadon öcsém és tűzd ki magad elé azt a célt, hogy igenis szeretnél megismerkedni egy lánnyal/nővel. Mihelyt ez a döntést meghoztad kutya kötelességed tenni érte. Tök mindegy hova mész. Csak indulj el végre valahova ne a sült galambra várj.

2016. márc. 27. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!