Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ciki ha nem tudok közeledni a nőkhöz? Nem tudom hol ismerkedhetnék. Nem tudok velük beszélgetni. Az is elég nagy baj hogy amikor meg próbáltam oda menni valakihez mindig be pánikoltam, csak meg hátráltam. Ezen lehet változtatni? F

Figyelt kérdés
2016. febr. 25. 17:45
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
klasszikus lúzer vagy, azok gondolkoznak így
2016. febr. 25. 17:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Gondolom első az véletlen sem fordulhat elő,hogy ma a nők teljesen irreális elvárásokkal állnak a pasikhoz.A kérdezőnek pedig annyit,hogy csak gyakorlat útján tapasztalod ki a saját technikád. (ha persze van olyan)
2016. febr. 25. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet rajta változtatni. Határozd el magad és gyakorolj, dobd be magad a mély vízbe. Vagy kérj segítséget egy pszichológustól, tud a kapcsolati problémákban segíteni.
2016. febr. 25. 17:56
 4/8 A kérdező kommentje:
Többször el határoztam hogy meg próbálom.Aztán mindig csak meg futamodtam.Nem is értem miért vagyok ilyen nyuszi.
2016. febr. 25. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Pedig sajnos ezen csak úgy tudsz változtani ha próbálkozol.. ès lehet hogy kosarat kapsz egyszer,kétszer..van aki százszor is..van aki épp a kosarak miatt feladja.. de muszáj próbálkozni, különben nem lesz jobb.. ez ilyen sajnos, de fel a fejjel. Sose keseredj el, és legyél kitartó :)
2016. febr. 25. 19:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs mit kéne mondani. :(
2016. febr. 25. 19:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Felmész egy "fizetős társkeresőre" aztán megkérdezed mennyi egy óra és mi fér bele. Egyszerűbb mint a mai nők irreális elvárásainak megfelelni
2017. máj. 23. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez szocializációs gond szerintem. Kisebbként az ember megtanulja általában, mit kezdjen egy ilyen helyzettel. Lehet rajta változtatni, csak nehéz elindulni. Barátokkal kell szerintem kezdeni, először ott "bővíteni" a mozgásteret (nem tudom, mennyire vagy halk a társaságban, azon kellene változtatni, egyszerűen próbálgatni a magad hangját, poénkodni, másokból reakciót kiváltani), de egyébként bárki bármit mond, erre az online tér is jó. Névtelenül (chatoldalak, fórumok) vagy keresztnévvel (Társkeresők, miegymás) minél több emberrel beszélni. Egy idő után ráérez az ember arra, hogy kihez hogyan érdemes közelíteni, "hol a helyed", jobban tudod próbálgatni a spontán témák feldobását, nem gáz, ha beégsz, mert nem ismernek és anonimen nem is azonosíthatnak. Továbblapozol. Ha az ember sokakkal érintkezik (most képletesen), egy idő után tök természetes lesz az egész. És oké, hogy neten nagyobb a szája az embernek, de ez hat azért az egész személyre és a való életben is lesz változás ugyanúgy.

Végső soron meg szakember. Nem dilisek járnak hozzá. És van ingyen is. Ez pl. egy "rutindolog".

L

2017. máj. 23. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!