Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon ciki ha nem tudok közeledni a nőkhöz? Nem tudom hol ismerkedhetnék. Nem tudok velük beszélgetni. Az is elég nagy baj hogy amikor meg próbáltam oda menni valakihez mindig be pánikoltam, csak meg hátráltam. Ezen lehet változtatni? F
Ez szocializációs gond szerintem. Kisebbként az ember megtanulja általában, mit kezdjen egy ilyen helyzettel. Lehet rajta változtatni, csak nehéz elindulni. Barátokkal kell szerintem kezdeni, először ott "bővíteni" a mozgásteret (nem tudom, mennyire vagy halk a társaságban, azon kellene változtatni, egyszerűen próbálgatni a magad hangját, poénkodni, másokból reakciót kiváltani), de egyébként bárki bármit mond, erre az online tér is jó. Névtelenül (chatoldalak, fórumok) vagy keresztnévvel (Társkeresők, miegymás) minél több emberrel beszélni. Egy idő után ráérez az ember arra, hogy kihez hogyan érdemes közelíteni, "hol a helyed", jobban tudod próbálgatni a spontán témák feldobását, nem gáz, ha beégsz, mert nem ismernek és anonimen nem is azonosíthatnak. Továbblapozol. Ha az ember sokakkal érintkezik (most képletesen), egy idő után tök természetes lesz az egész. És oké, hogy neten nagyobb a szája az embernek, de ez hat azért az egész személyre és a való életben is lesz változás ugyanúgy.
Végső soron meg szakember. Nem dilisek járnak hozzá. És van ingyen is. Ez pl. egy "rutindolog".
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!