Neten próbáltam ismerkedni de eddig semmi eredmény! Ha újságba adok fel hirdetést, szerintetek válaszol valaki rá? Nem ciki? 25f
Ez a netes cucc nem működik... Még itt is hamarabb találsz barátnőt munt társkeresőn...
De jobban jársz ha eljársz ismerkedni...
De ciki, meg haszontalan ;)
25/f
A netes ismerkedéshez képest az újság visszalépés. A netes ismerkedés nem mindenkinek való - azt kár kijelenteni, hogy nem lehet így ismerkedni, mert lehet, de tény, hogy nem mindenkinek jön be. Én például könnyen fejezem ki magam írásban és tudok "olvasni a sorok között", úgyhogy a netet egyfajta előszűrőként tudom használni.
De 25 évesen sokkal ésszerűbb eljárni valamilyen társaságba, közösségbe, ahol rendszeresen találkozol emberekkel, sok időt töltesz velük együtt, így kialakulhat a közös hullámhossz. Pl. el lehet menni önkénteskedni (tábor, ásatás, stb.), valamilyen csoportba (tánctanfolyam, pszichodráma, stb.). Rengeteg módja van az ismerkedésnek.
Szerintem nem sokan olvasnak manapság újságot.
A netet többen használják,olvassák és gyorsabb is.
Felesleges pénz,és idő kidobás lenne egy újságban feladni hirdetést.
Mióta ismerkedsz neten? Mi volt az ameddig eljutottál?
Idő,és szerencse kell ahhoz,hogy a neten megtaláld a párod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!