Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedulallo no, kisbabaval....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedulallo no, kisbabaval. Tarskereso kizarva, nem nagyon jarok sehova-így hogyan fogok part talalni?

Figyelt kérdés
foleg egy olyan ferfit aki elfogad minket, es felelossegteljes is. Nem vagyok csunya lany egyaltalan, a babam imadnivalo.megvan mindenunk,de hianyzik egy apa neki, es nekem is egy tars...

2015. szept. 10. 08:01
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
68%

senki nem akar pótapa lenni.

hova lett az előző?

2015. szept. 10. 08:07
 2/29 anonim ***** válasza:
100%

Tehát te kapásból egy apa szerepbe akarod belekényszeríteni azt a férfit, aki ismerkedik veled. Ez olyan, mintha a friss jogsis tacskót kizavarnád a Hungaroringre, hogy verje el a drift királyt.

Ez nem így működik. Elsődlegesen neked kell keresni valakit, aki miután megismert majd eldönti, hogy akarja-e úgy folytatni, hogy egy gyerek is a nyakába szakad. Egyfelől egy gyerek felelősség, ergo sok figyelmet igényel, ami pedig a kettesben eltöltött idő rovására megy. A babát passzold le valakinek, amíg ismerkedsz, természetesen említsd meg a férfiaknak, hogy van egy gyereked, de nem kapásból azzal kezdj, hogy a hapsi kezébe nyomod a gyereket, szépen lassanként kell adagolnod a gyerek témát, a helyedben az első héten még meg se mutatnám, előbb érdemes lenne hozzászoktatni az illetőt a gyerek meglétéhez és ha úgy érzed, hogy nem probléma, akkor jöhet a bemutatás.

2015. szept. 10. 08:11
 3/29 anonim ***** válasza:
58%
Mennyi idos a baba?
2015. szept. 10. 08:20
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Én elsőkörben magamnak keresnék párt, és nemba gyerekemnek apát...

Mekkora az a baba,hogy te a vele való foglalkozás helyett apajelölteket vadászol?

És azt is vedd számításba,hogy habtúl korán ismeri meg a gyerek a jelölted és köztetek nem működik,azzal sokkal nagyobb sérülést okozol neki!

2015. szept. 10. 08:21
 5/29 LazyJones ***** válasza:
58%
Társkereső miért van kizárva? Lehet, hogy sok paraszt fordul meg rajtuk, de normálisak is vannak fent.
2015. szept. 10. 08:40
 6/29 A kérdező kommentje:
igen elfogadom termeszetesen amit irtok ,nem mindenki kesz erre es nem is akarok senkit belekenyszeriteni abba, hogy egybol apa legyen, csak aki ezzel egyutt tudna velunk uj eletet kezdeni. meg kicsi a baba feleves lesz nemsokara de a terhesseg elejetol egyedul vagyok , hosszu ido es tudok varni, most a babam a szerelmem es igen az is igaz hogy nem sok idom van emiett, mert neki adom minden idomet. de nem lesz mindig igy ez sem, es neki is szuksege lenne egy apara minel hamarabb igazabol, ezert kerdeses ez is , hogy mikor jon el az ido az ismerkedesre, hisz az meg nem jelenti azt, hogy lesz is valakim. egyelore tanacsokat szeretnek kapni a helyzetemre vonatkozoan, hogy esetleg hol tudnek ismerkedni, vagy a ferfiak hogyan allnak a gyermekes nokhoz. nemsokkal multam harminc, nem vagyok ferjnel, es elso baba. a sztorit nem tennem kozre,de igy alakult... mar mas kategoriaba probaltam egyedulallo anyakat kerdezni errol, de nem sokan irtak, azert tettem fel itt is a kerdest. koszonom a valaszaitokat!
2015. szept. 10. 08:49
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

"Normál" esetben a családalapítás úgy zajlik, hogy van két ember, akik összejönnek, összecsiszolódnak, és egy stabil, megalapozott kapcsolatban vállalnak gyereket. Valószínűleg azért vagy most egyedülálló anyuka, mert ez nálad nem így történt... és most újra ugyanezt a hibát tervezed elkövetni!

A másik végén égeted a gyertyát...

Lehet párkapcsolatod, de úgy, hogy először randizgatsz, ismerkedsz, és mondjuk jó fél-egy év után összeköltöztök. Másképp nincs értelme!

Van olyan ismerősöm, aki nem így csinálta... mire a gyermeke 6 éves lett, már kb. 5 "pótapukán" volt túl.

Na most képzeld el ezt a gyerek szemszögéből... becsöppen az életébe egy idegen, akit apránként megszokik, elkezd bízni benne, kötődni hozzá, majd egyszer csak eltűnik, és jön a következő, kezdődik az egész elölről... ez egy kisgyerek számára súlyos érzelmi sérüléseket okoz!!!!

Először párkapcsolatot kell építeni, utána családot! Tudom, hogy gyerekkel nehéz, de csak így van értelme!

2015. szept. 10. 09:19
 8/29 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem jársz szinte sehova és a társkeresőt is elutasítod, akkor még is hogy várod el hogy valaki meghódítson? Eléggé fura vagy.
2015. szept. 10. 09:26
 9/29 A kérdező kommentje:
semmikepp sem szeretnek ugy jarni , ahogy az ismerosod. bizom abban, hogy szerencsem lesz. Ha kell, akkor varok meg akar egy -ket evet is, de semmire sincs garancia, tehat az ismerosodet sem lehet elitelni, o megbizott azokban az emberekben, es ujra csalodott.nem hiszem, hogy erre vagyott. nehez dolog ez, es igen egy gyerekkel nagyon nehez egyedul. de ha mar igy jartam akkor sem adhatom fel most mar vegleg. talan lesz meg tarsam, aki maskepp viselkedik majd mint az apja. probalok ovatos lenni, tarskereson nem is akarok ismerkedni.- ezzel a masik valaszolonak is reflektalnek a kommentjere, hat igen furcsa vagyok az tuti, nem eleg hogy van egy kisbabam es igy keresek tarsat, nem forditva , ahogy az elozoben irtak, hogy biztos csalad stb,- bar en sem akartam apa nelkul gyereket - de igy alakult sajnos- tehat nem eleg ez a helyzet, raadasul nem vagyok magam sem egy tul egyszeru eset. bar ...nezopont kerdese ez is.
2015. szept. 10. 09:36
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

1. Pontosan mit szeretnél akkor? Hogy valaki egyszer bekopogjon fehér lovon, hogy "hello, kikerestem a címedet a nyilvántartásból, apa akarok lenni"?

2. Sorolod, hogy TE mit akarsz. De hol van az a rész, hogy te mit nyújtasz? Mert egyelőre úgy tűnik, mintha alkalmazottat keresnél, akinek bizonyos igényeket ki kell szolgálnia. Ő mit kap cserébe?

2015. szept. 10. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!