Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akik nem találnak párt hozzátok szól ez a kérdés?
A telefont nem csak emiatt lehet nyomkodni. Én mondjuk inkább olvasni szoktam, regényeket. Olyan még nem volt, hogy odajött valaki azzal, hogy megkérdezze, mit olvasok, vagy felismerte a könyvet és hogy ő is olvasta, nekem hogy tetszik, pedig az ilyen megzavarás nem zavarna még olvasás közben sem... :-) Egyébként ha én a telefonomat "nyomkodom", az nálam azt jelenti, hogy egyeztetem a pontos időt, vagy várok valakit és jelzem, hogy én már itt vagyok, vagy késik a céges járat, amivel bejutok a munkahelyemre, és jelzem nekik, hogy ne kanyarodjanak le a korábbi elágazásnál, ne felejtsenek ott a találkozási ponton, esetleg beírok egy bejegyzést a naptárba emlékeztetőnek, vagy csak eszembe jutott valami, amit nem akarok elfelejteni, és beírom a jegyzettömbbe, ha már van ilyen funkció, nem pazarlom a papírt és a tollat.
Meg van manapság már e-book olvasó is, szemtanúja voltam egyszer, hogy egy lánynak hogy kinézték a kezéből kisebbségiek, csak mert "kütyü"... Simán el tudom képzelni, hogy valaki ezt keveri össze az okos telefonnal.
Ha valaki régi vágású, akkor én az vagyok. Nem nyomogatok semmit utazás közben, olvasni szoktam, igazi könyvet. A jelenlegi páromat pedig a neten ismertem meg (nem abba csoportba tartozom, akit lépten-nyomon leszólítanak), nem bólogatós kutya, igazi FÉRFI, és egy éve tart már a kapcsolatunk, még nem jött a következő.
A net egy lehetőség, van, aki él vele, van, aki visszaél.
Nekem volt egy kolléganőm, aki munkába menet és hazafelé mindig játszott egy játékkal, ezt ő csak erre az utazási időre tartotta fenn, azon kívül volt rendes élete, de munkába és hazafelé úton játékkal töltötte ki az idejét. Neki ez így jó volt, amúgy meg összejár a barátaival, van párkapcsolata (távkapcsolat, de van, és évek óta jól működik), van pár háziállata, akikről gondoskodik, nem az interneten vagy a virtuális világban él, az neki egy időszakos szórakozás és ennyi.
Nekem pl. van pár játék, amivel azért szeretek játszani, mert fejleszti a logikát, van, aminél nem kell gondolkodni, azt olyankor használom, amikor valamin agyalok, és ez segít, mint a monoton iratválogatás, ami a munkám egy része, olyankor foglalkozom vele sokat, amikor valamit meg kell oldanom, eközben végiggondolom a lehetőséget, a folyamatot, mit hogyan lehetne a legjobban, legegyszerűbben. Ezek segítenek gondolkodni és lazítani.
semmi gond nicns ongamban ha valaki sokat nyomja a telefont. leirtam mar per helyre, hogy nezopont kerdese mi hasznosabb: lebeszelni egy randit egy keves lannyal a telefont nyomkodva, elmenni haverokkal sorozni es stirolni a noket, beszelgetni szomszeddal az elet nehezsegeirol.
aki cselekedni akar az minden teren tud, aki meg panaszkodni az minden teren panaszkodhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!