Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti igazságosnak érzitek, hogy egyes emberek mindig találnak maguknak párt, míg mások szinte soha?
Nem,soha nem volt igazságos az élet semmiben sajnos... :/
Ráadásul min múlik? Hogy jóképűnek,vagy szépnek születsz avagy sem.
Amit ugye nem tudsz befolyásolni sem,tehát az egész életedet az határozza meg,hogy milyennek születsz...
24/F
Igen. Azok ugyanis, akik találnak maguknak párt, nem feltétlenül természetesen mind jók a másik nemnél, hanem bizonyos esetekben nagyon kemény munka van benne.
Akik nem találnak maguknak párt, azok rendszerint csak önmagukat sajnáltatják, és a másik nemet hibáztatják, és mindenféle önigazolást keresnek, hogy ne kelljen beismerni, hogy bennük van a hiba (nem vagyok gazdag, kicsi a mellem, stb...)
akik találnak azok nem félnek tenni érte akik meg nem azok vagy a sült galambot várják, vagy csak kifogásokat keresnek, hogy sajnáltassák magukat...
Én elszántam magam 3 hónap alatt sikerült...előtte 7 év depresszióm volt, szóval nem úgy indultam, hogy nagy lazaság nekivágok és összejön, lelkileg kellett hozzá elég sok erő...
22F
Az igazságos, hogy egy klimatizált irodában, havi 3000 euróért nem sokat kell dolgoznom, míg más havi 1.400-ért süti a krumplit egész nap 60 fokos hőségben?
"Az élet nem habostorta."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!