Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért azok a nők találnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért azok a nők találnak hűséges, rendes párt, akik nem érdemlik meg?

Figyelt kérdés

Nem egy példát tudok, amikor a nő folyamatosan megcsalja, kihasználja a párját, az meg tud is róla, de tűri és szó nélkül még el is tartja a nőt, hogy szegénykének ne kelljen dolgoznia.De ez nem egyedi példa, mint mondtam több ilyen is van csak az én ismeretségi körömben is.A rendes, hűséges nők meg legfeljebb háziasszonynak kellenek.

És még nem is arról van szó, hogy azok a q-vák olyan különösen szépek lennének.Helyettük is lehetne másikat találni, őket is meg lehetne csalni, otthagyni, rendesebbet keresni, de nem...Kíváncsi lennék, mi az oka.

2015. máj. 16. 18:08
 1/9 anonim ***** válasza:
az orális szex papa, az orális szex
2015. máj. 16. 18:09
 2/9 anonim ***** válasza:
30%

A többi is találhatna,ugyanúgy ahogyan bármelyik másik,de a legtöbb nőnek csak a legjóképűbbek kellenek,senki más.

Azok meg nyilván nem a leghűségesebb,rendesek lesznek.

Ha észrevennék a nők a valóban ilyen srácokat,és nem CSAK a külső alapján ítélkeznének első pillantásra,akkor a többinek is lehetne ilyen párja.

Ennyire egyszerű.

2015. máj. 16. 18:11
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, az én baráti és családi körömben normális nők találnak normális férfit, és fordítva. Lehet rossz helyen nézelődsz. Mindig van egy réteg, akinek nem a jó kell, hanem brazil szappanoperában vagy gengszterfilmben szeretnének élni, hát rájuk rájuk is kell hagyni. Ha megunják, keresnek normálisat.
2015. máj. 16. 18:11
 4/9 anonim ***** válasza:

mert az élet nem érdem szerint osztogat,az hogy ki mit érdemel és mit kap az más téma kedves fiatal barátom

na meg ott van az is hogy sok a papus férfi,akit a sarokba kéne parancsolni

legyél dominánsabb típus,mert több beleszólásod lesz mindenbe,szívesen!

2015. máj. 16. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát ez rejtély,számomra is...

Van egy nő, pattanásos,ragyás az arca, semmi melle,mégis talált valakit akivel megcsalta a párját.De miután kitudódott a dolog, (tett róla)...a szeretője nem őt,hanem aa feleségét választotta, az asszony is visszafogadta...

A nő párja pedig ezek után visszafogadta, sőt újabb gyereket is csinált neki...

A rendes feleséget megcsalta a férje, ezt a hűtlen libát meg visszafogadták, de őt sem a szépségéért, az biztos...

De remélem, alkalomadtán a párja azért az orra a lá dörgöli, vagy megcsalja őt is, előbb utóbb,megérdemelné,hogy megtudja, milyen érzés, ha megcsalnak...

2015. máj. 16. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, miért nevezitek "rendes" párnak azt, aki elvesz egy boszorkányt aztán hagyja magát össze-vissza csalni. Lehet, hogy kívülről rendesnek tűnik, de valószínűleg azért ragaszkodik annyira a nőhöz, mert saját magához képest főnyereménynek tartja. Ő pedig jobban ismeri magát, mint egy kívülálló.
2015. máj. 16. 18:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

jó azért a nők,lefikáznak tőlük sokkal jobb nőket is,hogy ezzel a rondával jött össze,meg hogy néz ez ki?

közben meg tőle 10xer jobb nő élőben :D hányszor láttam ilyet...

2015. máj. 16. 18:48
 8/9 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? Kicsit fura ez a nő legfeljebb háziasszonynak kell dolog :)
2015. máj. 16. 18:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, hogy ahogy némelyik nőnek bejön a bunkó, lenéző szaralak, a "rosszfiú" úgy férfiak közt is van ilyen.
2015. máj. 16. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!