Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyedulallo no, kisbabaval....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedulallo no, kisbabaval. Tarskereso kizarva, nem nagyon jarok sehova-így hogyan fogok part talalni?

Figyelt kérdés
foleg egy olyan ferfit aki elfogad minket, es felelossegteljes is. Nem vagyok csunya lany egyaltalan, a babam imadnivalo.megvan mindenunk,de hianyzik egy apa neki, es nekem is egy tars...

2015. szept. 10. 08:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Őszintén?

Ha nem jársz sehova, társkeresőn nem ismerkedsz és gondolom akkor mindenféle netes ismerkedés kizárva, akkor sehogy.

Ha csak otthon ülsz és semerre nem nyitsz, még csak nem is tudsz megismerkedni senkivel. Mert az nem valószínű, hogy mondjuk bevásárlás közben leszólít álmaid pasija.

2015. szept. 10. 09:49
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

# 9: Az ismerősömnél az volt a gond, hogy kb. 1-2 hét után már odaköltöztette magához ezeket a férfiakat, kimaradt az ismerkedés, randizás. Az egy dolog, hogy minden kapcsolatban kell egyfajta megelőlegezett bizalom, és nyilván nem úgy kell belevágni, hogy negatív forgatókönyvvel készülünk... de amikor az embernek gyereke van, akkor már nem csak magáért felel! Egy felnőtt ember képes feldolgozni egy esetleges szakítást, de egy kisgyereknek ez egyáltalán nem olyan könnyű!

Ezért én mindenképpen a fokozatosság híve vagyok ebben az esetben: először mindenképpen külön kezelném az anyai és a társi mivoltomat, nem keverném össze a kettőt!

2015. szept. 10. 09:55
 13/29 A kérdező kommentje:
semmi sem lehetetlen :) de minden bizonnyal kevesebb az eselyem igy nyilvan. konvergal a 0-hoz. igazatok van. de nem bizom a tarskeresokon levo tagok tisztesseges szandekaban sajnos, persze vannak kivetelek. nem nagyon jarok sehova ez is igaz, bar ezelott sem voltam tul nagy partiarc vagy eljaros, inkabb az erődbe szerettem kijarni, a termeszetbe turazni, bar tancolni is szeretek es a zenet is. Hogy mit nyujtok?:) mi ez valami uzlet? szeretetet, figyelmet, oszinteseget, huseget, ilyeneket tudok nyujtani, hosszu beszelgeteseket mindenfelerol, odaadast. alkalmazottra nem gondoltam, csak inkabb vedelmezore :) aki szinten szeretettel ov minket es elfogad. a hazimunkat en vegzem, tehat semmilyen alkalmazotti munkaviszonyrol nincs szo, nem is gondoltam ilyesmire. kar hogy ilyen a felfogas manapsag... a szeretet automatikusan viszonzodik- eleg csunya kifejezes- de igy van. most hogy anya lettem, azt is megtapasztalom , hogy mennyire. ez feltetlen , onzetlen tiszta szeretet. kar hogy a szerelemnel ezt kevesbe lehet elmondani manapsag, ott inkabb feltekenyseg, irigyseg, es ez a fajta kolcsonos kihasznalas zakjlik. ettol szeretnem magamat megovni mar, es a gyermekemet is. de arra hogy hogyan fogok igy part talalni meg mindig nem erkezett valasz, de hat nem tehettek errol, hisz ki tudna ezt megmondani ? nem is varhatom el senkitol ,hogy megmondja majd a frankot.de koszonom a velemenyeket.
2015. szept. 10. 09:58
 14/29 A kérdező kommentje:
12-es valaszolo, teljes mertekben egyetertek! es ehhez fogom tartani magam en is.
2015. szept. 10. 09:59
 15/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a kell a gyereknek egy apa dumával a lehető legmesszebb fogod űzni a pasikat. Egy férfi sem akar más gyerekének az apja lenni, hanem csak az anya párja, ilyen egyszerű. Ettől függetlenül biztos fogsz találni olyat, aki szeret, és a gyerekkel is jól kijön, de ne nagyon hangoztasd a fenti kijelentésed, baromi ijesztő tud lenni, még így női szemmel is.
2015. szept. 10. 11:08
 16/29 A kérdező kommentje:
nem fogom hangoztatni,igazad van, de ez egy termeszetes vagy azoknak, akik sajnos olyan helyzetben vannak, mint en.Es mivel anya vagyok ezert jott igy ki belolem, hogy apara van szukseg, mert a gyermekemre gondolok foleg, de persze magamat is nezem, es az lesz az apja, aki nekem is megfelelo parom. Viszont teny es valo, hogy ez ijesztoen hangzik a pasiknak, csakugy , mint a hazassag hangoztatasa is az lehet stb. Mindazonaltal hulyenek sem akarok mast nezni, tehat jobb , ha tisztaban van azzal, hogyha o mondjuk szeretne a parom lenni, mert tetszem neki es komolyan erdeklem, akkor ezzel egyutt apa is lesz, es ezt minel tovabb huznam elarulni, annal becsapottabbnak erezhetne magat barki is, de a sorrendben megis igazad van, elsosorban a parom lesz es aztan apuka. Talan meg eveket kell varnom..de akkor ez van. Talan szerencsem lesz es jon valaki- hogy hogyan azt meg mindig nem tudom :D - aki beleszeret egyszerre mindkettonkbe :)
2015. szept. 10. 11:31
 17/29 A kérdező kommentje:
talan tul koran gondoltam erre, es nem vagyok meg kesz ra, meg kicsi a babam. nehez egyedul es ezert szerettem volna hallani masok tanacsat, hogy megis ilyenkor meddig varjak, mit tegyek..de ezt csak en tudom igazabol mikor erzem kesz magam erre, es neha ugy erzem igen mar jo lenne, de most a kerdes altal rajottem , hogy nem jott meg el az ido..hiaba nem jo egyedul sem.de meg varok ezzel.ez lesz a legjobb. koszonom mindenkinek, hogy irt. Lehet, hogy egyedul maradok, lehet, hogy kesobb lesz valakim, de barhogy lesz megfogadom a tanacsokat, amit kaptam itt,es minden jot kivanok mindegyikotoknek!
2015. szept. 10. 12:04
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon rosszul kommunikálod, hogy mit szeretnél.

Egyrészt, ha 2-3. randin elmondod, hogy van egy gyereked, akkor elég egyértelmű, hogy pakkban vagy vele, nem kell ezt még szájba is rágni.

De ha már az első randin "a gyereknek apa kell" szólamokat röptetsz, vagy nagyon előtérbe helyezed, akkor garantáltan menekülni fog mindenki. Elsősorban nőként találd meg magad és ez alapján keress társat. Ne told az arcába a gyereket, tényszerűen a létét meg lehet említeni, de rossz ómen a kapcsolat középpontjába a gyerektémát tenni.

Hol találsz? A leírásod alapján sehol. Nem mész sehová, netes társkeresést kizártad (mondjuk a férjemet ott ismertem meg lassan 10 éve, nem ördögtől való!), így fizikailag lehetetlen, amit kérdezel.

Olyan, mintha szeretnél egy állást, de állásbörzére nem mész el és önéletrajzot se vagy hajlandó sehová se küldeni. Na, ahogy így állásod sem lesz soha, a jelenlegi hozzáállásoddal partnered sem.

Vagy kimozdulsz közösségbe (túracsapatba, kfőzőklubba, szórakozóhelyre, munkahelyre, akárhová), vagy mégis teszel egy próbát netes társkeresőn (ahová NE pakolj fel képeket a gyerekről, csak magadról). Ha egyik sem, akkor maximum a postásnál próbálkozhatsz, ő házhoz megy.

2015. szept. 10. 12:09
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű, hogy nem állsz készen, de fogadj el egy tanácsot...

Legyen SAJÁT életed, amihez egy férfi kapcsolódni tud. Én egyedülálló anyaként éveken keresztül voltam egyedül, és bár ismerkedtem is, csodálkoztam, hogy nem találok hozzám illő társat (és nem azért, mert ne lett volna jelentkező, csak valahogy soha nem volt meg a kölcsönös szándék...)

Aztán elkezdtem a saját életemmel foglalkozni, azt építgetni. Teremtettem MAGAMNAK gyerekmentes órákát, estéket (nagyszülők bevonásával). Ilyenkor vagy barátokkal voltam, vagy csak magamban töltöttem el az időt, a saját kedvemre.

És amikor lett SAJÁT életem, akkor rövid időn belül jött a kapcsolat is. Nem is kellett keresnem, ugyanis a közvetlen környezetemben találtam meg a párom. Olyasvalakit, akiről korábban nem is gondoltam volna, hogy ideális párt alkotnánk, pedig így lett. (És természetesen a gyermekemmel is kölcsönösen elfogadták egymást.)

2015. szept. 10. 12:16
 20/29 A kérdező kommentje:
Nem tagadom hogy rosszul kommunikalom a dolgot.es tenyleg nem akarom ezzel neheziteni a dolgom.csak egyelore az anyasag az eletem es kicsit valtanom kell vissza nobe hogy part talaljak nem vitas.de ahogy atgondoltam most a kerdeses valaszok utan nem allok meg keszen.de keszulok ra es megfogadom a tanacsokatn,nem ez lesz a tarskeresesi szempontom csak es kizarolag,hogy apat keresek neki.igy tenyleg nem lehet.ahogy a masik valaszolo irta ujra kell hogy legyen sajat eletem ehhez,ami meg nincs igazan,mert 24 orat a gyerekkel vagyok es ez egy darabig meg igy lesz es igy van jol.azert neha ha belegondolok es vam szabad idom tervezgetnek en is es jo lenne egy tars tehat ezert irtam ki a kerdest.talan varnom kell meg,hogy o is nagyobb legyen es en is osszeszedjem magam,el merjek ujra menni helyekre stb.sokan vannak egyedulallo anyak tudom,foleg az erdekelt volna ,hogy ok mikor es hogyan talaltak ujra part.de minden valaszadonak koszonom a tanacsat.kicsit tanacstalan vagyok..de nem hagyom el magam ,talan nem vagyok remenytelen eset :)
2015. szept. 10. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!