Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedulallo no, kisbabaval. Tarskereso kizarva, nem nagyon jarok sehova-így hogyan fogok part talalni?
Figyelt kérdés
foleg egy olyan ferfit aki elfogad minket, es felelossegteljes is. Nem vagyok csunya lany egyaltalan, a babam imadnivalo.megvan mindenunk,de hianyzik egy apa neki, es nekem is egy tars...2015. szept. 10. 08:01
21/29 A kérdező kommentje:
sot tudok fozni is,de a postas sajnos nos :))
2015. szept. 10. 13:44
22/29 anonim válasza:
Ez az "anyuka vagyok a cuki babámmal, felelősségteljes apukát keresünk" tényleg kicsit rossz kezdet.
Nyilvánvalóan ha ismerkedsz egy férfival és tudja, hogy gyereked van, tisztában kell lennie azzal, hogy mit jelen ez a helyzet, hajlandónak és képesnek kell lennie arra, hogy megismerje, majd megszeresse mindkettőtöket.
De olyan férfi nemigen van, aki abból indul ki, mikor ismerkedik, hogy de jó lenne már valaki gyerekének a pótapukájának lenni.
Szóval tényleg egy kicsit a párkapcsolat részére is koncentrálj, ne csak arra, hogy legyen egy rendes apuka. :)
23/29 A kérdező kommentje:
Ok mindenkeppen koncentralni fogok erre :) de a gyakorin feltett kerdesem nem tarskeresesi celu volt itt,csak tanacsokat,tapasztalatokat kerestem.de igazad/igazatok van.koszi:)
2015. szept. 10. 14:19
24/29 A kérdező kommentje:
amugy tenyleg nagyon cuki a baba :))))
2015. szept. 10. 14:20
25/29 A kérdező kommentje:
Foleg most cuki,mert polarbundaba csomagolt cekla alma sutotokos kapucnis manohoz hasonlit xD na megyek babazni nem valo meg nekem a randizas mert nekem is ceklas minden ruham ,mit vennek fel igy egy randira :)) :(
2015. szept. 10. 15:15
26/29 anonim válasza:
Ha nem jársz el, és egy teljesen jó lehetőséget elutasítasz ( társkereső) akkor sehogy. Hacsak nem a szomszédoddal kezdesz. Akkor nem kell eljárni. Meg kellett volna válogatni, hogy kivel vállalsz gyereket.
27/29 A kérdező kommentje:
hat meg, de sajnos semmire nincs garancia, de igy igaz. viszont egy percig sem banom , hogy o megszuletett, es azt sem , hogy o az apja. nehez igy,de mindennek megvan az oka. a mai nap is rajottem, hogy varnom kell meg az ismerkedessel, legalabbis ugy erzem, mert meg nagyon kicsi a fiam es igy nem tudnek figyelni a tarskeresesre, ha kimozdulnek vagy tarskeresoznek. koszonom a hozzaszolasaitokat.
2015. szept. 10. 19:34
28/29 anonim válasza:
Élje az életét, és majd a sors hoz valakit. Én ebben hiszek, nálam is így volt, hiába keresgéltem, jártam különböző helyekre, akkor még voltak ingyenes múzeumlátogatások, vasárnap délelőttönként mindig ott voltam, de nem akadt senki. Aztán amikor nem is gondoltam rá, megtaláltam a nagy Őt.
29/29 A kérdező kommentje:
koszonom a biztatast kedves utolso valaszolo ! :)
2015. szept. 11. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!