Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a távolság?
Már komolyan nem tudom mit gondoljak erről az ismerkedési metódusról: nemed, korod, lakhelyed...
Beszélgetni esetleg előtte, mielőtt elárulom a lakhelyemet? Miért érdekelne, hogy egy számomra irreleváns, érdektelen illető hol lakik? Nem azt kéne előbb eldönteni, hogy érdekel-e? Az ilyenek mindig csak szexet akarnak, jól gondolom, ugye?
Nem is tudom, ki oltogat kit. Gondoltam, felvetek ellenérveket, hátha valakiben elindul valami, és eljut a saját érvrendszerétől egy új saját érvrendszerhez, de ha nektek ez az oltogatás, és nem az, hogy ti vagytok azok, akik itt folyamatosan személyeskedtek... ismeretlenül...
Gondolom az se tűnt fel, hogy egyikőtökre se használtam semmilyen jelzőt. Vagy inkább nem akartátok, hogy feltűnjön...
Én csak egy kérdést írtam ki, most már egyikőtöknek sem kéne felzaklatva éreznie magát, elmúlt a veszély, hogy esetleg valamit másképp fogtok gondolni. :D
Ja és hárman egy ellen nyomulni, az meg egy másik szép szokás. :D
Szerintem abszolút van ilyen hajlam az emberekben, hogy minél gyorsabban megkapható partnert keressenek. Amire te gondolsz, az inkább a lelki társ, ami egy teljesen más műfaj. A kérdésedre a válaszom tehát az, hogy nekem nem számít a távolság. (:
A többieknek meg legyen jó a szomszédból a Gizike vagy a Béla. (;
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!