Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hivatás vagy szerelem?

Figyelt kérdés
Aki munkája miatt sokat van távol és nem azért mert munka mániás, hanem mert a munkával együtt jár, pl. pilóta vagy egy drasztikus véglet:űrhajós :), az kizárhatja életéből a párkapcsolatot? Aki ilyen emberrel van kapcsolatban, ő miért, hogyan..? "Romantikus választ" nem kérek, tegnap este adták a Titanic-ot... :)

2016. márc. 6. 10:18
 1/4 VirágésBence ***** válasza:
100%
Nagyon sok pilóta magányos :( akinek van barátnője/felesége az valószínűleg szerencsés, hogy olyan nőt talált aki ezt el tudja viselni. A megélhetését a szerelemért azonban normális ember nem adja fel
2016. márc. 6. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem 2 pilóta ismerősöm is van, mind a kettő boldog házasságban. Egyik annyit keres hogy a gyerekszobában 109 cm-es okos tv van a 3 éves gyerekének amin skype is van és a világ másik végéről mesél esti mesét a gyerekének.
2016. márc. 6. 10:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A pilótát példának írtam...

#1: Nem feltétlenül megélhetés, pl. egy régész maradjon itthon, várja amíg az M3-as építésnél találnak pár csontot?

2016. márc. 6. 10:44
 4/4 anonim ***** válasza:
Vagy akár rendőr, vagy katona is lehetne a példa. Én vállalnám, hűséges típus vagyok, és inkább aggódnék érte, minthogy másra gondoljak. De másnak ez nem elég.
2016. márc. 12. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!