Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nőt zavar itt a nagy távolság? Neten mindig messze élő csajokat ismerek meg és zavarja őket a távolság, pedig, ha van pénzem, hogy oda utazzak hozzájuk akkor nem értem ez miért probléma.
1 az, hogy nekem pl volt távkapcsolatom, soha mégegyszer...
A másik, nekem is sokan ajánlgatták, hogy utaznak hozzám. Na most ez azért nem volt jó, mert ha elmentem valakivel találkozni a városból, és mondjuk fél óra után rájöttem, hogy időpocsékolás, akkor problémamentesen elköszöntünk és kész. De aki több órát utazik, azzal ezt megtenni elég kínos lenne, és inkább nem éri meg belemenni.
Igen, ott a gond, hogy nem csak heti 1x akarom látni a párom, hanem amikor csak lehetőség van rá. Most ha te 3 órával arrébb laksz, igen nehezen fogsz mondjuk 2 naponta elutazni hozzám.
Én vidéki városban lakok, ha a pasi tegyük fel Pestről jönne, az havonta neki majdnem 100 ezer Ft lenne, hogy mondjuk heti 3x ideutazzon és vissza - ez pedig lehetetlen, mind pénzügyileg, mind idő tekintetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!