Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a távolság?
Már komolyan nem tudom mit gondoljak erről az ismerkedési metódusról: nemed, korod, lakhelyed...
Beszélgetni esetleg előtte, mielőtt elárulom a lakhelyemet? Miért érdekelne, hogy egy számomra irreleváns, érdektelen illető hol lakik? Nem azt kéne előbb eldönteni, hogy érdekel-e? Az ilyenek mindig csak szexet akarnak, jól gondolom, ugye?
28 éves vagyok, bár nem egészen az enyém a ház, ahol élek (apám mellett, bár ő koránt sincs itthon állandóan, csak hétvégente, munka miatt, meg ha nyugdíjas lesz elfog menni innen), nekem ez a kényelem ami itt van, sosem adnám fel.
Szingli vagyok, sosem találtam magamhoz alkalmas lányt.
De mára már nem is érdekel. Tárfüggő vagyok pedig valahol, de már annyira befordultam, hogy inkább élek annak, ami még valamilyen szinten örömet szerez nekem.
Nincs kedvem megfelelni senkinek se már, mert ha eddig nem sikerült, akkor ezután sem fog.
Nem arrol van szo, hogy megsertesz barkit, hanem hogy ezzel kvazi vagdalpzni kezdtel.
Azutikoltseget Lenti es Vasaraosnameny lozti nagy szerelem helyett felre lehet tenni nyugdijalapba is.
Mi van, ha a megszult gyereled meghal, mielott ellatna? Meg tok jo, hogy valaki ebben bizik. Akkor a gyerek ne szuljon, hogy ellasa a szuleit? De ertem en...valamit megint fel kellett hozni, hogy negogy azt kelljen mondani: igen, elismerem , hogy valaki kapcsolat es gyerek nelkul is tud elni.
Hozzateszem: nem csak a tavolsag akadaly nekem. Ilyen tavoli embereket a netens ismerhet meg az ember, es nekem eleve a netes ismerkedes is ki van love.
Probaltam...meg mielott...
De nem akarok senkibe netes kommunikacio alapjan kicsit se belezugni, beleelni magam, mert megdobbenhet az ember eloben.
Nekem fontos rogton latni a gesztusait, mosolyat, szemelyet...hamgok, illatok, stb. Igy olyan is eselyt kaphat, akit neten atlapoznek kep alapjan. Mindenkire meg nem irhatok ra, hogy miylen ember. Felesleges faradozni egy messzebb elo valakiert igen, pont ezert. Eloben lehet elszaladnal, de addigra egyesek mar szerelmet igernek...
Kérdező amíg nem írtad, hogy 30 vagy addig 10-11-ek tippeltelek.
Saját történeteim távkapcsolatról:
1. Egy koncenten megismerkedtem egy "aranyos" csajszival, 2-3 napot elnyaralt nálam, majd 3 hónapig havi 1-1 hétvégét tudtunk találkozni. Utána nem jött össze közel 4 hónapig, mindig lemondta.
Szerinted volt értelme így??? Közöltem vele, hogy vége, elfogadta, majd 6 hónappal később felhívott, hogy megszületett a közös gyerekünk.
Kinevettem, mást nem tudtam tenni, hiszen 10 és fél hónapja nem is láttam! Később persze kiderült a turpisság, foglalkozásszerűen űzte az ipart és kellett volna egy balek, aki eltartja és neveli a kölkét, köszöntem a lehetőséget de kihagytam :)
2. Gyerekkori szerelmemmel (első szerelem), 15 éves osztálytalálkozón összemelegedtünk, 3 hónapig minden napot együtt töltöttünk. Szombati napon beültünk a moziba, mivel szereti a nyilvános helyeket és jó a meggyőző ereje ezért a hátsó sorból boldogítottuk a többi nézőt. Később közölte ma és a jövő héten nem alszik nálam, mert hazajön a palija és vele tölti az egész hetet.
Erre a reakcióm persze az volt WTF???
3. Búfelejtés egy olyan csajjal, akivel barátok vagyunk extrákkal, kizárólag ha nincsen senkim! Ő szintén távkapcsolatban van lassan 2 éve, közben randizgat, rendszeresen lefekszik a főnökével és a nyelvtanárjával.
A távkapcsolatok véleményem szerint értelmetlenek! Persze, ha te is így fogod fel a dolgokat, mint ők... akkor más a leányzó fekvése :)
22: Tedd be nyugdíjalapba, amit társkeresésre költenél, aztán nézd végig, ahogy aki a pénzedet kezeli, az megbukik vele (magas hozam, magas kockázat), vagy nézd végig, ahogy elinflálódik az egész a francba (alacsony hozam alacsony kockázat).
"De ertem en...valamit megint fel kellett hozni, hogy nehogy azt kelljen mondani: igen, elismerem , hogy valaki kapcsolat es gyerek nelkul is tud elni."
Na akkor: elismerem, hogy te élhetsz kapcsolat és gyerek nélkül. Megengedem, ha csak ezt szeretnéd. Sőt, egyenesen ki merem azt is jelenteni: egyáltalán nem érdekel, hogy élsz, felőlem akármi történhet veled hátralevő életed során, és az ellenkezője is.
De a kérdés NEM erről szólt. NEM neked szólt.
Arról szólt, hogy aki AKAR kapcsolatot, annak miért akadály a távolság.
Te nem akarsz. Nyugodtan menj át olyan kérdésekhez, ahol a kérdezőnek az a célja, ami neked.
24: A leírásodból legalábbis úgy tűnik, ez az ország maga az Egyesült Államok, olyan áthidalhatatlan távolságok vannak benne, te meg egy rabszolgamunkát végzel, amiben nem osztanak szabadnapot… Ja, hogyha soha semmit nem akarsz a dologért "beáldozni", akkor inkább továbbra is kényelemnek hívnám, igen. Egyébként sokan laknak a VI. kerben, meg a szomszédos kerületekben is, úgyhogy jó esélyeid vannak.
25: A válaszok érdekeltek, neked semmit nem sikerült leírni, úgyhogy a semmit köszönjem? :D
28: Milyen illúzió él benned? Hogy ezeket a nőket jobban ellenőrizhetted volna, ha egy városban éltek? Szerinted onnan nem tudtak volna megcsalni…? Szerinted egy nő/férfi nem tud félremenni pusztán attól, hogy egy városban, ne adj isten, egy háztartásban élnek…? Ezek szerint még soha nem történt megcsalás úgy a világtörténelemben, hogy a felek egy lakásban éltek…!
Nem a távkapcsolatokkal kéne a tapasztalataidat azonosítani, hanem talán az illetők jellemeivel…
Az meg, hogy rám vetíted ki a tapasztalataidat, akit nem is ismersz, az meg… hogy mondjam, nem utal emelkedett jellemre.
Na még valaki szeretne személyesen oltogatni, mert ha nem, akkor örülnék, ha befejeztétek volna. Egy kérdést írtam ki, emberek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!