Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos a távolság?

Figyelt kérdés

Már komolyan nem tudom mit gondoljak erről az ismerkedési metódusról: nemed, korod, lakhelyed...

Beszélgetni esetleg előtte, mielőtt elárulom a lakhelyemet? Miért érdekelne, hogy egy számomra irreleváns, érdektelen illető hol lakik? Nem azt kéne előbb eldönteni, hogy érdekel-e? Az ilyenek mindig csak szexet akarnak, jól gondolom, ugye?

2016. nov. 11. 23:15
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

28 éves vagyok, bár nem egészen az enyém a ház, ahol élek (apám mellett, bár ő koránt sincs itthon állandóan, csak hétvégente, munka miatt, meg ha nyugdíjas lesz elfog menni innen), nekem ez a kényelem ami itt van, sosem adnám fel.

Szingli vagyok, sosem találtam magamhoz alkalmas lányt.

De mára már nem is érdekel. Tárfüggő vagyok pedig valahol, de már annyira befordultam, hogy inkább élek annak, ami még valamilyen szinten örömet szerez nekem.

Nincs kedvem megfelelni senkinek se már, mert ha eddig nem sikerült, akkor ezután sem fog.

2016. nov. 12. 04:31
 22/36 anonim ***** válasza:
11%

Nem arrol van szo, hogy megsertesz barkit, hanem hogy ezzel kvazi vagdalpzni kezdtel.

Azutikoltseget Lenti es Vasaraosnameny lozti nagy szerelem helyett felre lehet tenni nyugdijalapba is.

Mi van, ha a megszult gyereled meghal, mielott ellatna? Meg tok jo, hogy valaki ebben bizik. Akkor a gyerek ne szuljon, hogy ellasa a szuleit? De ertem en...valamit megint fel kellett hozni, hogy negogy azt kelljen mondani: igen, elismerem , hogy valaki kapcsolat es gyerek nelkul is tud elni.

2016. nov. 12. 07:56
 23/36 anonim ***** válasza:
50%

Hozzateszem: nem csak a tavolsag akadaly nekem. Ilyen tavoli embereket a netens ismerhet meg az ember, es nekem eleve a netes ismerkedes is ki van love.

Probaltam...meg mielott...

De nem akarok senkibe netes kommunikacio alapjan kicsit se belezugni, beleelni magam, mert megdobbenhet az ember eloben.

Nekem fontos rogton latni a gesztusait, mosolyat, szemelyet...hamgok, illatok, stb. Igy olyan is eselyt kaphat, akit neten atlapoznek kep alapjan. Mindenkire meg nem irhatok ra, hogy miylen ember. Felesleges faradozni egy messzebb elo valakiert igen, pont ezert. Eloben lehet elszaladnal, de addigra egyesek mar szerelmet igernek...

2016. nov. 12. 08:23
 24/36 anonim ***** válasza:
Nem érted ugye? Nem azért említett valaki romantikus képzelgést amiért hiszed, hanem azért, mert ténylegesen az, ha azt gondolod távkapcsolatban kiismerhetsz bárkit. Jót beszélgetsz Pistával, beültetek egy mozira meg egy cukiba fél éven belül kétszer, a szex is jó volt az alatt az egy alkalom alatt amíg összejött, akkor összeköltözöl vele? Az egy rohadt nagy lépés és ha rugalmas is vagy, csak felelősen hozod meg. Értem én, hogy valaki azt hiszi kiismerte online a másikat és Vlagyivosztokból magához költöztette Szását, de az még a hétköznapokban nem lesz működőképes. Nem arról van szó, hogy teljesen kizáró ok a távolság, hanem arról, ha van elérhetőbb opció, akkor az a logikusabb. Nem azért, mert nem éri meg a fáradságot, vagy a munkát egy leendő párkapcsolat, hanem mert tényleg kivitelezhetetlen. Ha a magam munkáját veszem, az bizony marhára nem 8 óra naponta, plusz gyakran szomabt délelőtt is kitart, havonta egy hétvége bizotsan foglalt szintén munkaügyben. Nem látom át miként lehetne a havi 2-3 vasárnapom alatt bárkit is kielégítően, de lagalábbis stabilan kiismernem. Azért mert cuki a skype-on még nem fogok vele összebútorozni. Megint más az, ha már kapcsolatban élsz és úgy alakul menet közben, hogy ideiglenesen távkapcsolat lesz, kibírja azt egy erős kötődés, de ki a fene akar evvel indítani eleve, amikor megannyi a buktatója. Képtelenség lenne egyetlenegy észérvet is mondanod mellette. Egész egyszerűen a hétköznapi rutin alatt ismered meg rendesen a másik személyiségét, akkor derül ki együtt tudsz-e élni a hibáival, elfogadja-e a tiéidet. Ezt nem lehet kivitelezni havi egy alkalommal, de heti 1-el se nagyon. Persze, értem én, hogy lakva ismerszik meg az ember, de inkább összecuccolok Bélával, aki fingik a moziban, idegesítően röhög és rendmániás, mintsem Karcsival Sopronból, akiről mindezek valószínüleg csak akkor derülnének ki, mikor már bevackolta magát,aztán még ő lesz kiborulva, ha nem jön össze és mehet vissza, mert nem vagyok hotel és bár Ő talált állást, ha abból lejön egy albérletnyi összeg, már nem olyan vidám az a fizu. Azt meg még véltlenül se képzeld, hogy olyan űberszuper emberismerő vagy, hogy majd el tudod dönteni mérföldekről ki milyen. Mindig leszenk buktatók, bár ez irreleváns infó, én a VI. kerületben lakom, a legutóbbi szakításnál csak annyi türelmi idő kellett a másiknak, amíg felmondta az albérlőit és visszaköltözhetett a sajátjába, kultúráltan, jó viszonyban váltunk el. Hívd kényelemnek, ha úgy tetszik és neked ez jó, vállalom.
2016. nov. 12. 08:33
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
08:33 ohh. Ezeket is beleszottem volna, de nincs, nem volt turelmem hozza telefonrol. Meg annyira mar ehhez a szocsepleshez sem. (Ha tenyleg a mozgatorugoja erdekelne, megkoszonte volna a valaszokat, nem ... indokokkal jon meg pluszba)
2016. nov. 12. 08:42
 26/36 anonim ***** válasza:
0%
:D Értelek, én nemrég ébredtem és még friss vagyok, ilyenkor még penge az agyam és ma nem is dolgozom, így nem volt fáradtság... Mondjuk azt nem értem miért gyötröm magam a gyakorin, lehet van valami önsanyargató késztetésem stikában, hogy ilyeneket olvasgatok szombat reggel, meg úgy általában, komolyan meg nem mondom mi az oka...
2016. nov. 12. 08:50
 27/36 anonim ***** válasza:
Itt is ez van :D
2016. nov. 12. 09:03
 28/36 anonim ***** válasza:

Kérdező amíg nem írtad, hogy 30 vagy addig 10-11-ek tippeltelek.

Saját történeteim távkapcsolatról:

1. Egy koncenten megismerkedtem egy "aranyos" csajszival, 2-3 napot elnyaralt nálam, majd 3 hónapig havi 1-1 hétvégét tudtunk találkozni. Utána nem jött össze közel 4 hónapig, mindig lemondta.

Szerinted volt értelme így??? Közöltem vele, hogy vége, elfogadta, majd 6 hónappal később felhívott, hogy megszületett a közös gyerekünk.

Kinevettem, mást nem tudtam tenni, hiszen 10 és fél hónapja nem is láttam! Később persze kiderült a turpisság, foglalkozásszerűen űzte az ipart és kellett volna egy balek, aki eltartja és neveli a kölkét, köszöntem a lehetőséget de kihagytam :)

2. Gyerekkori szerelmemmel (első szerelem), 15 éves osztálytalálkozón összemelegedtünk, 3 hónapig minden napot együtt töltöttünk. Szombati napon beültünk a moziba, mivel szereti a nyilvános helyeket és jó a meggyőző ereje ezért a hátsó sorból boldogítottuk a többi nézőt. Később közölte ma és a jövő héten nem alszik nálam, mert hazajön a palija és vele tölti az egész hetet.

Erre a reakcióm persze az volt WTF???

3. Búfelejtés egy olyan csajjal, akivel barátok vagyunk extrákkal, kizárólag ha nincsen senkim! Ő szintén távkapcsolatban van lassan 2 éve, közben randizgat, rendszeresen lefekszik a főnökével és a nyelvtanárjával.

A távkapcsolatok véleményem szerint értelmetlenek! Persze, ha te is így fogod fel a dolgokat, mint ők... akkor más a leányzó fekvése :)

2016. nov. 12. 09:52
 29/36 A kérdező kommentje:

22: Tedd be nyugdíjalapba, amit társkeresésre költenél, aztán nézd végig, ahogy aki a pénzedet kezeli, az megbukik vele (magas hozam, magas kockázat), vagy nézd végig, ahogy elinflálódik az egész a francba (alacsony hozam alacsony kockázat).

"De ertem en...valamit megint fel kellett hozni, hogy nehogy azt kelljen mondani: igen, elismerem , hogy valaki kapcsolat es gyerek nelkul is tud elni."

Na akkor: elismerem, hogy te élhetsz kapcsolat és gyerek nélkül. Megengedem, ha csak ezt szeretnéd.  Sőt, egyenesen ki merem azt is jelenteni: egyáltalán nem érdekel, hogy élsz, felőlem akármi történhet veled hátralevő életed során, és az ellenkezője is.

De a kérdés NEM erről szólt. NEM neked szólt.

Arról szólt, hogy aki AKAR kapcsolatot, annak miért akadály a távolság.

Te nem akarsz. Nyugodtan menj át olyan kérdésekhez, ahol a kérdezőnek az a célja, ami neked.

24: A leírásodból legalábbis úgy tűnik, ez az ország maga az Egyesült Államok, olyan áthidalhatatlan távolságok vannak benne, te meg egy rabszolgamunkát végzel, amiben nem osztanak szabadnapot… Ja, hogyha soha semmit nem akarsz a dologért "beáldozni", akkor inkább továbbra is kényelemnek hívnám, igen. Egyébként sokan laknak a VI. kerben, meg a szomszédos kerületekben is, úgyhogy jó esélyeid vannak.

25: A válaszok érdekeltek, neked semmit nem sikerült leírni, úgyhogy a semmit köszönjem? :D

28: Milyen illúzió él benned? Hogy ezeket a nőket jobban ellenőrizhetted volna, ha egy városban éltek? Szerinted onnan nem tudtak volna megcsalni…? Szerinted egy nő/férfi nem tud félremenni pusztán attól, hogy egy városban, ne adj isten, egy háztartásban élnek…? Ezek szerint még soha nem történt megcsalás úgy a világtörténelemben, hogy a felek egy lakásban éltek…!

Nem a távkapcsolatokkal kéne a tapasztalataidat azonosítani, hanem talán az illetők jellemeivel…

Az meg, hogy rám vetíted ki a tapasztalataidat, akit nem is ismersz, az meg… hogy mondjam, nem utal emelkedett jellemre.

Na még valaki szeretne személyesen oltogatni, mert ha nem, akkor örülnék, ha befejeztétek volna. Egy kérdést írtam ki, emberek!

2016. nov. 13. 20:01
 30/36 anonim ***** válasza:
Ja, egy kerdest, ami alatt aztan te kezdted el oltogatni akik nem ertettek egyet veled :D Nem mi tehetunk arrol, hogy a vilagvegen laksz es nem talalsz magadnak part a kozelben.
2016. nov. 14. 04:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!