Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a távolság?
Már komolyan nem tudom mit gondoljak erről az ismerkedési metódusról: nemed, korod, lakhelyed...
Beszélgetni esetleg előtte, mielőtt elárulom a lakhelyemet? Miért érdekelne, hogy egy számomra irreleváns, érdektelen illető hol lakik? Nem azt kéne előbb eldönteni, hogy érdekel-e? Az ilyenek mindig csak szexet akarnak, jól gondolom, ugye?
Nem gondolod jol.
Velem egyutt sokan nem akarnak tavkapcsolatot, akkor meg felesleges elotte orakat elcsepelni. Semmi kedvem orakat utazni barkihez meg vissza...
Akar a franc távkapcsolatot.
Pár hónap ismeretség után össze lehet költözni, ha a másik annyira megfelelő.
Ti oda vagytok szegezve, ahol most éltek...?
És ha a faluban nincs megfelelő partner, akkor jó az is, ami éppen ott van, vagy maradtok egyedül?
Mi van, ha ide vagyok szegezve?
Osszekoltozes elott nem art talalkozni, kell arra is ido.
Csak celtudatos vagyok, nem ilyen romantikus kepzelgos. Ha megse jon ossze, koltozzek vossza vagy vegyek ki egyedul lakast, ha mar ott van melom?
Es biztos velem van a baj, de azert tuti talalnek pasit az 50 ezres varosombol.
"Ti oda vagytok szegezve, ahol most éltek...? "
Igen. Eszemben sincs itthagyni a kialakult életemet, a jó állásomat, Budapestet, a családom többi tagját, a hobbimat, a másodállást és az összes barátomat. Ha ezt valaki elvárná, akkor sajnos nem vagyunk egymásnak valók, ennyi.
Szóval ja, ide vagyok szegezve, és ez nekem fontos szempont. (Ahogy másnak lehet más a fontos, neked is biztos van olyan elképzelésed a leendő pároddal kapcsolatban, amiből nemigen engednél, nem?)
Látom, mindenkinek a kényelem a legfontosabb. Apropó, van köztetek egyedülálló? :D Az lehet nem véletlen. :D
"Csak celtudatos vagyok, nem ilyen romantikus kepzelgos. Ha megse jon ossze, koltozzek vossza vagy vegyek ki egyedul lakast, ha mar ott van melom?"
Ha mégse jön össze? Miért, hány éves vagy, 15? Én majdnem 30 vagyok, szerintem eléggé el tudom dönteni egy összeköltözés előtt, hogy összejön-e, vagy se, pont, hogy ebben semmi romantika nincs, csak emberismeret. Mire az ember az összeköltözésig eljut, addigra kiderülnek az illetőről a fő jellemvonások, és ha valaki azon szakít, hogy jobbra rakja-e a másik a cipőt, vagy balra, az meg is érdemli. Arról nem is beszélve, hogy az élet néha jár kockázatokkal, már, ha valaki meri élni; de mint mondtam, a kockázatokat az emberismeret minimalizálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!