Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos a távolság?

Figyelt kérdés

Már komolyan nem tudom mit gondoljak erről az ismerkedési metódusról: nemed, korod, lakhelyed...

Beszélgetni esetleg előtte, mielőtt elárulom a lakhelyemet? Miért érdekelne, hogy egy számomra irreleváns, érdektelen illető hol lakik? Nem azt kéne előbb eldönteni, hogy érdekel-e? Az ilyenek mindig csak szexet akarnak, jól gondolom, ugye?

2016. nov. 11. 23:15
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
van akinek nincs lehetősége még összeköltözni bármilyen okból :)
2016. nov. 11. 23:45
 12/36 anonim ***** válasza:

Aggodom. Oszinten, nem flegman. Jotanacsfeleseg..neked sulyos gondjaid lehetnek, amiert nem birod elviselni, hogy nem mindenki gondolkodik ugy, mint te.

Ehelyett vagdalozol, hogy az ilyen ember tuti szingli...stb.

Szerintem gondolkodj el, masban se lesz jo, hogy igy reagalsz...emiatt keresni, hogy vagj oda a masiknak? (Nem sikerult amugy).

Es nem szallok be a tovabbiakban sem. szint alatti nekem ez...

2016. nov. 11. 23:45
 13/36 anonim ***** válasza:

Az érdekelne, hogy miért fáj neked, ha én abban a városban kerestem párt, amiben élek? Nem világos, bocsi.

Igen, a kényelmem fontos, és nem, nem vagyok egyedülálló. Még kérdés? :D

2016. nov. 11. 23:48
 14/36 anonim ***** válasza:
Azert reagalok erre is, nem emlekeztem ra.kenyelem...ahaa...jezus...! Ha talalok itt, minek menjek mashova? Annyira nem tarsfuggo minden ember, hogy minden aron talaljon valakit, mostazonnaln egy honapon belul, akarhonnan...
2016. nov. 11. 23:48
 15/36 anonim ***** válasza:
Igen, fontos.
2016. nov. 11. 23:50
 16/36 A kérdező kommentje:

12: Nem tudom, mire gondolsz. Mint látod, próbálom a mozgatórugókat meglátni mások gondolkodása mögött, mert nekem nem ilyenek a mozgatórugóim, tehát kiírtam egy kérdést.

Hogy feltételeztem, hogy az illető nem véletlen szingli... Tudod, a költözés is egy változás, igen nagy. És szerintem, ha valaki egyáltalán nem akarja a változásokat az életébe, az valójában a párkapcsolatot nem akarja, hiszen a másik illető nem lesz olyan, mint egy baba, amit ő tervezett. Tehát a kettő összefügg. Egyébként nem akartalak bántani, és nem fáj nekem, hogy ilyenek vagytok, mint ahogy egyiktők írta, csak inkább furcsa.

2016. nov. 11. 23:56
 17/36 anonim ***** válasza:

Ahhoz kepest eleg cinikusra-kifakadora sikeredett az az elobbi bevezetod...

Nem tudom, hogy jon ossze a 2, sehogy. Attol, hogy valaki utazni nem akar hozza, meg nem kenyelmes meg var el minden mast vagy menekul, ha nem sikerul valami...de lehet, hogy ideje sincs, mert hetvegen csaladjaval van, nem orakat utazgat valakihez.munkanapon meg nem fer bele. Nekem is akkor volt ez az 50-es, mikor nem volt epp munkam. Ugy meg belefert. Egyedul maradni sem vilagvege, hogy ez ennyire meghatarozo legyen,amiert tenni kell, es milyen lusta, aki nem. Ez nem egy jo allas, hogy ne halj ehen.

2016. nov. 12. 00:05
 18/36 anonim ***** válasza:

Vannak pozitív és negatív változások is. A párkapcsolat jó esetben pozitív, otthagyni a francba egy szeretett, kialakított életet negatív. Nyilván ha valakinek se barátai, se olyan munkája amit szeret, se semmi nincs az adott helyen, az könnyen költözik.

Mint írtam, nekem is van párom, a saját városomból.

2016. nov. 12. 00:16
 19/36 A kérdező kommentje:

"Egyedul maradni sem vilagvege, hogy ez ennyire meghatarozo legyen,amiert tenni kell, es milyen lusta, aki nem. Ez nem egy jo allas, hogy ne halj ehen."

Jó, akkor ennek fussunk neki még egyszer. Hogy ne legyen sértő, általánosságban fogok beszélni, tehát nem rád, vagy bárki másra gondolok.

Jelenleg van egy jó állása valakinek. Remek. Keres is vele. Remek. Tudjuk, hogy nyugdíj, na az nem lesz, ezt rendszeresen írják az újságok, de egyébként elég egyértelmű is a jelenlegi népességcsökkenési tendenciák alapján, plusz a digitalizáció is vesz el munkahelyeket, egyéb problémákról nem is beszélve (éghajlatváltozás), és ez egyik se politika, csak puszta tudományos tények.

Mi vár a mai Magyarországon élő illetőre, ha eléri a nyugdíjkorhatárt, és nincs olyan rokona (gyereke) aki gondoskodni tudna róla...?

... éhhalál.

:D Pont, hogy az éhhalálról van szó.

Egyébként engem nem ez motivál a társkeresésben, csak te akartad itt anyagi oldalról megközelíteni a dolgokat... Én csak a költözésről beszéltünk, de ha szerinted ez nem fontos, mert ez nem vezet éhhalálhoz... Hát dehogynem vezet.

Persze, lehet, hogy az illető vállalkozó, vagy alkalmazott, és lehet mindvégig egészséges, fitt, teljes fizikai és szellemi épségű, hogy aztán egy pillanatban végül leforduljon a székről, és ne kelljen előtte hosszan szenvedve éhen halni, csak tudod... ez nem valószínű. Az emberek jó része hosszan, van, aki évtizedekig munkaképtelen, mielőtt meghalna.

2016. nov. 12. 00:19
 20/36 A kérdező kommentje:

"Mint írtam, nekem is van párom, a saját városomból."

Én a kérdéssel elsősorban az ismerkedésre kérdeztem rá, meg arra, hogy velem hogy ismerkednek, és ugye aki ismerkedik, annak nincs párja...

És nem tapasztalok valami nagy rugalmasságot a lakhely kérdésben, pedig egy jövendő párkapcsolat csak fontosabb lenne, mint a lakhely?

Tehát pl. a Budapest/vidék ellentét az felfogásbeli különbséget is tükröz, az más. Nyilván más a tanyasi élet, mint a belvárosi.

De vidék esetében nem mindegy, hogy valaki az egyik megyében lakik, vagy a másikban, vagy a kettővel arrébi megyében? Ezért kérdeztem rá arra, hogy miért fontos a távolság, ha manapság azt a legkönnyebb legyőzni...?

2016. nov. 12. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!