Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a mérhetetlen férfigyűlöletemet? 18/L
Tehát 18 éves átlagos csaj vagyok. Nagyon utálom a férfiakat,ezzel még a lehetséges normális férfiakat is elijesztem.
Tehát van egy faterom, nem éppen a férfiak mintaképe volt. Sokáig nem foglalkoztam ezzel, de rájöttem, hogy ez is befolyásolhatja a gondolkodásomat. Kb egy éve jött az első nagy szerelem, amikor mindent elhittem. nem lett belőle kapcsolat, mivel csak arra kellettem. Nagyon fájt ezt megtudni, hogy csak játszott velem, mai napig a sírás kerülget.Ez váltotta ki a hatalmas utálatot.Ezután nagy nehezen elkezdtem ismerkedni, minden csávóról kiderult, hogy csak azt akarja. Ezt már könnyebben viselem. A környezetemben is elég sok férfiról kiderül, hogy pl nem egyetlen nőnek udvarol, de elég komoly szándékokkal eljátssza a rózsákat, mindent, egy időben több nővel.
Ezért minden velem ismerkedő férfinak elmondom, hogy én mennyire gyűlölöm a férfiakat, stb... Ezzel nagyon sok mindenkit elijesztek, pedig vágyom már, hogy végre valaki megbecsüljön. De egyszerűen nem tudok bízni senkiben. Vannak még sorstársak?
"39# Már aki!"
Már aki? Egyformák vagytok.
Lám-lám, a skatulyázás másoknak is megy! :P
Igazából úgy, hogy belátod vannak még normális férfiak is. Azaz ezt már be is láttad, mert írtad a kérdésbe, hogy a lehetséges normális férfiakat is elijeszted.
Nos, jön a szokásos promózás, de hát az ember a saját tapasztalatából tud legjobban példálózni.Én normálisnak tartom magam. Legalábbis ilyen téren, hűség, megbecsülés, tisztelet, azt hiszem ebben jó vagyok. Nálam pont ezt használták már ki többen is. Szóval most elkezdhetném én is, hogy fú minden nő szemét, meg utálom őket... De hát nem teszem. Az a konkrét személy bántott meg, nem az egész női társadalom. És igen, a gyűlölettel csak saját magam szívatnám meg, mert tényleg elvenném magamtól az esélyt, hogy a normális nők is megismerkedjek. És igazából nincs sok értelme ezen nagyon fennakadni. Ha van 100 negatív élményed, és utána lesz 1 igazán jó, nem megérte azért minden addigi próba és szenvedés? Szóval hajrá, kitartás!
#10, miről beszélsz?
"Nos, ha én szerelmes vagyok valakibe, rá se nézek senkire." - egyszer voltál szerelmes- ne nagyképűsködj!
Egyszerűen ócska társaságban mozogsz - bár nem olvastam végig ezt a sok kommentet, lehet, hogy volt még valami kiegészítés hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!