Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a mérhetetlen férfigyűlöletemet? 18/L
Figyelt kérdés
Tehát 18 éves átlagos csaj vagyok. Nagyon utálom a férfiakat,ezzel még a lehetséges normális férfiakat is elijesztem.
Tehát van egy faterom, nem éppen a férfiak mintaképe volt. Sokáig nem foglalkoztam ezzel, de rájöttem, hogy ez is befolyásolhatja a gondolkodásomat. Kb egy éve jött az első nagy szerelem, amikor mindent elhittem. nem lett belőle kapcsolat, mivel csak arra kellettem. Nagyon fájt ezt megtudni, hogy csak játszott velem, mai napig a sírás kerülget.Ez váltotta ki a hatalmas utálatot.Ezután nagy nehezen elkezdtem ismerkedni, minden csávóról kiderult, hogy csak azt akarja. Ezt már könnyebben viselem. A környezetemben is elég sok férfiról kiderül, hogy pl nem egyetlen nőnek udvarol, de elég komoly szándékokkal eljátssza a rózsákat, mindent, egy időben több nővel.
Ezért minden velem ismerkedő férfinak elmondom, hogy én mennyire gyűlölöm a férfiakat, stb... Ezzel nagyon sok mindenkit elijesztek, pedig vágyom már, hogy végre valaki megbecsüljön. De egyszerűen nem tudok bízni senkiben. Vannak még sorstársak?
Szomorú, hogy ilyen sérelmek értek és még, ha sok ilyen pasi is van, hidd el, hogy van olyan, akinek nem csak arra kellesz. Azért talán nem a legjobb ötlet már ismerkedéskor általánosítani. Neked, hogy esne, ha valaki fordítva azt hangoztatná, hogy mennyire gyűlöli a nőket? Szerintem rosszul. Nem akarlak megbántani, de ez egy kicsit a naivitásodnak is köszönhető, mintha ez olyan újdonság lenne, hogy több nőnek "udvarol". Alapvetően nem gond, életkornak betudható. Javaslom, hogy ne adj hangot a férfigyűlöletednek, viszont, ha kapcsolatot kezdesz várd meg, hogy kiépüljön a bizalom. Sajnos mindig benne van a pakliban, hogy valaki nem a valódi arcát mutatja! Sok sikert! Igen, vannak sorstársaid.
2016. nov. 4. 20:42
12/46 anonim válasza:
Az a baj ,h egyszerre több lány felé nyit? Szerintem ez annyira nem nagy probléma, sok lány is csinálja csak akkor ne legyen amikor komolyabbra fordul a viszony! :) Ha meg elmondod ,hogy utálod a férfiakat ne várd ,h lesz bármi komolyabb
2016. nov. 4. 20:45
13/46 anonim válasza:
Oké #9es, hol a logika abban, hogy néhány átdobott a palánkon, és ezért az összeset utálod? Jajj, Istenem....
2016. nov. 4. 20:46
14/46 A kérdező kommentje:
De akkor sem értem, hogy lehet egyszerre több nőnek udvarolni?Elhitetem egyszerre tízzel, hogy vele beszélek éjjel-nappal, hadd higgyék el, hogy van is esélyük...Aztán majd valamelyik győz. Nekem nincs kedvem versenyezni senkivel.
Gusztustalan dolognak tartom, főleg,amikor azt hallom, hogy én csak veled beszélek....
2016. nov. 4. 20:47
15/46 anonim válasza:
Nagy baj van a dobozba nálad ugylatom...mondjuk nem ilyen 20 éves dedossal kellett volna jarnod,hanem idősebb foszerral....
2016. nov. 4. 20:59
16/46 anonim válasza:
Akkor meg nem kell kezdeni vele, ha hazudik, már az elején. Szerintem rossz körökben mozogsz. Ne akard megérteni, úgy sem fogod, ezen kár kattogni. Ezért mindenkit tényleg nem kell utálnod, ne légy ilyen szinten általánosító. Ha 10-ből 7 ilyen, akkor utáld azt a hetet, de a másik hármat nem muszáj. Fog még néhány csalódás érni, nem nagyon lehet elkerülni, csak hülyét ne csinálj magadból.
2016. nov. 4. 21:02
17/46 A kérdező kommentje:
Ja igen! Sose kezdtem velem egy idősebbel, a legfiatalabb is 22 volt. Szerintem ettől a korosztálytól már elvárható lenne egy kis egyenesség, kedves 15-ös, egy harmincassal meg már nem fogok leállni nyilván.
2016. nov. 4. 21:06
18/46 A kérdező kommentje:
*sose kezdtem velem egyidőssel
2016. nov. 4. 21:07
19/46 anonim válasza:
Ugyan! A kor az csak egy szám..... Én 25 vagyok, 7. évünket tapossuk, számolhatod mennyi voltam, amikor kezdtük. A feleségem mindig az idősebbeket kereste, persze 0 sikerrel. Azért nyilván ne keresgélj a 15 évesek között, de hidd el, hogy van a korosztályodban is normális. Ha 18 évesen ilyen gondjaid vannak, mi lesz, ha 30 leszel? Nem akarom degradálni a problémád, bocsi!
2016. nov. 4. 21:14
20/46 anonim válasza:
Most ne haragudjal már de 22evesen még kis szarosok,nem mindegyik ...de erre a korosztalyra még nagyon jellemzo az éretlenség hidd el÷
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!