Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan győzzem le a mérhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le a mérhetetlen férfigyűlöletemet? 18/L

Figyelt kérdés

Tehát 18 éves átlagos csaj vagyok. Nagyon utálom a férfiakat,ezzel még a lehetséges normális férfiakat is elijesztem.

Tehát van egy faterom, nem éppen a férfiak mintaképe volt. Sokáig nem foglalkoztam ezzel, de rájöttem, hogy ez is befolyásolhatja a gondolkodásomat. Kb egy éve jött az első nagy szerelem, amikor mindent elhittem. nem lett belőle kapcsolat, mivel csak arra kellettem. Nagyon fájt ezt megtudni, hogy csak játszott velem, mai napig a sírás kerülget.Ez váltotta ki a hatalmas utálatot.Ezután nagy nehezen elkezdtem ismerkedni, minden csávóról kiderult, hogy csak azt akarja. Ezt már könnyebben viselem. A környezetemben is elég sok férfiról kiderül, hogy pl nem egyetlen nőnek udvarol, de elég komoly szándékokkal eljátssza a rózsákat, mindent, egy időben több nővel.

Ezért minden velem ismerkedő férfinak elmondom, hogy én mennyire gyűlölöm a férfiakat, stb... Ezzel nagyon sok mindenkit elijesztek, pedig vágyom már, hogy végre valaki megbecsüljön. De egyszerűen nem tudok bízni senkiben. Vannak még sorstársak?

2016. nov. 4. 20:22
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
44%

#26 Megjött màsik férfigyűlölő

Te meg kérdező nem a legszebbek közül kéne vàlogatnod hanem àtlagos külsejű férfinak is adni kéne esélyt. Vàltoztass kicsit làtàsmòdodon nem ítélhetsz minden férfit azonnal mert férfi. Érted? Bocs hogy annak születtem attòl még nem biztos, hogy én olyan vagyok aki minden nőt gerincre akar vàgni. Van kivétel. Attòl mert ilyenekkel talàlkoztàl nem biztos, hogy mindegyik olyan. Én segíteni akartam de ezzel hozzààllással menthetetlen vagy.... apa komplexusos vagy meg megfertőztek téged alfa típusú férfiak. Remélem megtalàlod azt a férfit aki rendes lesz veled és remélem belàttod akkor, hogy tévedtél. Hogy van normàlis férfi! Én pedig megyek reménykedni abban hogy létezik még normàlis nő, akinek nem az szàmit, hogy mennyi pénzem. Aki egyszerre nem 10 férfit hiteget. Làtod mind a két nemnél megvan ez. Csinàld azt amit én higyj hogy jönni fog olyan aki nem hiteget. Légy nyitott és ne gyűlölködj mert energiàdat veszi el!

2016. nov. 4. 22:29
 32/46 anonim ***** válasza:
Amit a 29-es mondd abban van valami. Az, hogy próbálkoztál alacsonyabb meg dagi pasikkal szerintem kimerül max 2-nél. Bár nem tudom nálad hogy van de 18 évesen elég naivak szoktak lenni a lányok és valahogy ?! mindig megtalálják a paraszt pasikat pedig tuti van a közeledben olyan akiről tudod ,hogy rendes lenne csak ő neked valamiért nem kell
2016. nov. 4. 23:10
 33/46 anonim ***** válasza:
71%

Majd kinövöd.

Ha nem akkor pár agyhalott feminácival törhetsz-zúzhatsz félmeztelenül. :P

2016. nov. 4. 23:37
 34/46 anonim ***** válasza:
49%

Sehogy. Engedd át magad a sötét oldalnak!

Várom ,hogy csatlakozz hozzánk.

Darth Qtya

2016. nov. 4. 23:41
 35/46 anonim ***** válasza:
16%
Te is csináld azt amit ők. Kavarj egyszerre többel, ne érzelmeket várj tőlük. Szerintem a 18-25 éves fiúk másra nem is jók,mint szexre. :)
2016. nov. 5. 00:04
 36/46 anonim ***** válasza:
71%

35-ös, azért ezt remélem nem gondolod te se komolyan, bár nekem pont a 18-25 éves nőkkel van az a tapasztalatom, hogy leginkább csak dugni akarnak.

23/f

2016. nov. 5. 02:04
 37/46 anonim ***** válasza:
20%

35#nek igaza van.

Dugáson kívül semmire se jók. Szeretni nem tudnak csak a pinát. De ha azt megunják akkor rögtön rohannak másikhoz.

2016. nov. 5. 06:09
 38/46 anonim ***** válasza:
56%
#Stop àltalánosítàs #37 Nem mindegyik, van kivétel. Ne minket degradàlj màr le, mert vannak h*lyék is!
2016. nov. 5. 07:15
 39/46 anonim ***** válasza:
47%

" Dugáson kívül semmire se jók. Szeretni nem tudnak csak a pinát. De ha azt megunják akkor rögtön rohannak másikhoz."

Ti sem vagytok jobbak, és még egyenes arányban is méritek az illetõt azzal, hogy mennyi mindene van, vagy nincs. :P

2016. nov. 5. 10:23
 40/46 anonim ***** válasza:
39# Már aki!
2016. nov. 5. 11:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!