Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan győzzem le a mérhetetle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le a mérhetetlen férfigyűlöletemet? 18/L

Figyelt kérdés

Tehát 18 éves átlagos csaj vagyok. Nagyon utálom a férfiakat,ezzel még a lehetséges normális férfiakat is elijesztem.

Tehát van egy faterom, nem éppen a férfiak mintaképe volt. Sokáig nem foglalkoztam ezzel, de rájöttem, hogy ez is befolyásolhatja a gondolkodásomat. Kb egy éve jött az első nagy szerelem, amikor mindent elhittem. nem lett belőle kapcsolat, mivel csak arra kellettem. Nagyon fájt ezt megtudni, hogy csak játszott velem, mai napig a sírás kerülget.Ez váltotta ki a hatalmas utálatot.Ezután nagy nehezen elkezdtem ismerkedni, minden csávóról kiderult, hogy csak azt akarja. Ezt már könnyebben viselem. A környezetemben is elég sok férfiról kiderül, hogy pl nem egyetlen nőnek udvarol, de elég komoly szándékokkal eljátssza a rózsákat, mindent, egy időben több nővel.

Ezért minden velem ismerkedő férfinak elmondom, hogy én mennyire gyűlölöm a férfiakat, stb... Ezzel nagyon sok mindenkit elijesztek, pedig vágyom már, hogy végre valaki megbecsüljön. De egyszerűen nem tudok bízni senkiben. Vannak még sorstársak?

2016. nov. 4. 20:22
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
47%
Semmi jogod ahhoz, hogy minden férfit utálj. Van normális észre kéne venni. Volt egy làny akit szerettem màs fél évig vàrtam türelmesen és tepertem de hitegetett. Akkor elegem van, hogy minden nőnek be kell bizonyítsam, hogy nekem nem szex kell csak, hanem pàrkapcsolat, hogy nem vagyok perverz? Miről beszélünk ? Akkor nekem is utálnom kéne összes nőt, de még se ìgy teszem mert hiszem, hogy valahol van még normàlis làny aki gyémàntot ér!
2016. nov. 4. 21:24
 22/46 anonim ***** válasza:
44%
Te neked is így kéne teni és nem ítélkezni.
2016. nov. 4. 21:26
 23/46 A kérdező kommentje:
Mondom 22 éves volt a legfiatalabb!Tehát ennél már csak többek voltak 30 fölött meg már nem mennék, mert egy 30 éves teljesen eltér egy 18 évestől.Ezen nincs mit magyarázni. Egyébként egy 20 évestől is elvárnék egy kis egyenességet.
2016. nov. 4. 21:26
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy rettentő sok fájdalmat megéltél, de abba gondolj bele, ha feladod a hitedet, pozitivitásodat, kitartásodat, akkor miért is érdemelnél többet vagy jobbat ezek után? Mivel vágysz az elismerésre, szeretetre, ezért benned van az, hogy kockáztatnál, tehát valójában van benned erő, csak el van nyomva. 18 évesen még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy utáld a férfiakat. Az tény, hogy apud nagy hatással volt rád, valószínűleg ezt akaratlanul is mintának tekintetted és tudat alatt a hozzá hasonló férfiakat nézted ki magadnak, akik viselkedésre, habitusra olyanok voltak, mint apud, mivel nem láthattál más, "normális" mintát. Ha végképp nem megy magadtól a gyűlölködés elengedése, felkereshetnél egy jó pszichológust. Nagyon sok nőnek azért van probléma a párkapcsolatában, mert az édesapjával való viszonya botrányos vagy semmilyen, és kompenzálásképp hozzá hasonló férfit fog keresni. Ez a tipikus "azt remélem, tőle majd megkapom, amit aputól nem" esete. Detto férfiak-anyukák viszonya, szintén meghatározó a nőkkel való kapcsolatukban.
2016. nov. 4. 21:29
 25/46 anonim ***** válasza:
8%
Nagyon nehéz eset vagy te még jó, hogy a nők nagy része nem ilyen :D
2016. nov. 4. 21:47
 26/46 anonim ***** válasza:
5%

21#

"Semmi jogod ahhoz, hogy minden férfit utálj. " :D Ez kész.

Te osztogatod a jogot vagy mi? Nem értek én se egyet a szélsőséges látásmóddal, a gyűlöletkeltéssel, viszont véleménye azt hiszem mindenkinek lehet. Egyébként mindig az szív aki gyűlöl vmit, mert az ő kedvéért nem kifordulni a világ a sarkából, csakis az egyén szemléletmódján változtathat, de ezt értelmes embereknek mondani sem kell.

2016. nov. 4. 21:49
 27/46 anonim ***** válasza:
*sem
2016. nov. 4. 21:50
 28/46 A kérdező kommentje:
25-ös, hála a férfitársaidnak, sikerült ezt kihozni belőlem.
2016. nov. 4. 22:05
 29/46 anonim ***** válasza:
93%
Én sejtem miért van ez. Aki vonzó férfi, az kedvére válogathat a nőkből, így minek állna le egynél, gondolja ő. Aki meg mondjuk nem a nők álma kategória, az örülne, és kézzel-lábbal tudna harcolni akár egy nő kegyeiért is, de neki csak a magány jutott az életből. Na mármost a gond ott van, hogy te nő vagy, és akit vonzónak tartasz, az meg az első kategóriába tartozik, és csak őt tekinted férfinak, a többek akik ezen kívül esnek már csúnyák, lúzerek... Mindegy hogyan nevezzük, de ők számításba se jönnek. Azaz ergo, a kereslet és a kínálat nem egyezik. Így a gyűlöleted az egész férfi nem számára alaptalan, mivel csak egy bizonyos rétege iránt vagy érdekel. Szóval ha egy picit nagyobb látószögben, más perspektívában is tudnál nézelődni, akkor talán találhatnál olyat aki nem rendelkezik az általad felsorolt hibákkal.
2016. nov. 4. 22:14
 30/46 A kérdező kommentje:
29-es,na próbálkoztam én már alacsony pasikkal, dagikkal is. Elég nagy csalódást okoztak ők. Nehogy azt hidd, hogy a nők csak az izmos, kigyúrt pasikat nézik valamibe.
2016. nov. 4. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!