Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fog elmulni ez a mérhetetlen hianyerzet?
Figyelt kérdés
Annyira hianyzik az exem, hogy komolyan faj.. Es ez nem hulye hiszti. 5 ev utan elhagyott, mert elmultak az erzesei irantam es soha tobbet nem fog mar szeretni. Elmentem a baratokkal napokra, es akkor sem lett jobb. Mit tegyek?2014. aug. 20. 18:13
1/6 anonim válasza:
Hagyd, hogy rád szálljak és még jobban hazavágjalak lelkileg.
2/6 anonim válasza:
Hát nem egy hamar, az biztos :/ (tapasztalat.. sajnos) mikor szakítottatok?
3/6 anonim válasza:
Ne haragudj az elsőre, ő nem tudja milyen egy párkapcsolat vége, mert neki sosem volt még egy sem :)
4/6 A kérdező kommentje:
3honapja.
Elso,ezt nem ertem :)
2014. aug. 20. 18:17
5/6 anonim válasza:
5 év az rengeteg idő, valahol azt olvastam, hogy a gyászolási idő kb annak a fele, amennyit együtt voltatok, de persze nem minden esetben.. attól is függ, mennyire volt szoros kapcsolatotok, és hogy váltatok el. De egy pár hónapig sajnos még nem lesz jobb :/
6/6 anonim válasza:
Üdvözöllek a klubban az enyém nemrég nősült.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!