Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Ti mikor és hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti mikor és hogyan ábrándultatok ki végleg a női nemből?

Figyelt kérdés
Nekem most jött el ez a pillanat. Van egy fiatal gimnazista lány ismerősöm, aki tényleg az a kategória, hogy abszolút az ártatlanságot, a hűséget, a színtiszta kislányos őszinte naivságot képzelnéd el róla. Több évig volt kapcsolatban egy fiatal sráccal, aki felszolgálóként dolgozott. Tipikusan az a fiatalos szerelmes pár, akiket nem tudnál egymás nélkül elképzelni, mert annyira szeretik egymást és bíznak egymásban. Múltkor viszont mesélte az egyik közeli rokona, hogy őket is mélyen megdöbbentve váratlanul szakított a gyerekkel, mert szeretne végre egy egyetemista sráccal járni, akivel jobban lehet a jövőben is tervezni, mert többet fog keresni, mint a felszolgáló gyerek. Gyakorlatilag földbe gyökerezett a lábam, és azt gondoltam magamban: "Na jó, ilyen nincs. Ha egy ilyen szűzies, becsületesnek gondolt lány (mert tényleg úgy ismertem) is így gondolkozik a párkapcsolatról, akkor én ezzel befejeztem az ideák üldözését és a mélyen rejlő őszinte szerelmekbe vetett hitemet." Mostantól egész másképp viszonyulok a nőkhöz. Eddigi két párkapcsolatom is bicskanyitogató módon ért véget és nem az én részemről. Most arra lennék kíváncsi, hogy nektek volt-e ehhez hasonló töréspont a nőkkel kapcsolatos megítéléseitek terén vagy aki érintett, az fokozatosan ábrándult ki a nőkben? Biztosan meg fogom kapni a magamét, azoktól a totálisan tökéletes személyiségű, álomkinézetű és ultra iskolázott emberektől, akiket eddig nem ért utol ez fajta csalódás, hogy milyen lúzer, megkeseredett ember vagyok, DE több tízezer/százezer egyéb pasi van, aki nem volt ilyen szerencsés és kénytelen volt végleg csalódni a nőkben. Természetesen a kérdésem hozzájuk szól. Nyugodtan írjátok le a véleményeiteket!

2016. okt. 29. 23:40
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
76%

Bírom a hozzászólásokat, ne legyen műkörme, tetoválása, erős sminkje egy nőnek és ne borotválja csupaszra ott, legyen aranyos, kedves, gyerekszerető, természetes, stb. Nem semmi, mennyi (többnyire értelmetlen) elvárásotok van, aztán ha egy nő meg meri tenni azt, hogy elvárása van veletek szemben, ami például abban merül ki, hogy legyetek határozottak, legyen elképzelésetek a jövőtökről, ne legyen pálcika karotok, akkor egyből elkezditek köpködni az összes nőt és magatokat sajnáltatjátok, hogy senki se akar titeket.

Férfiként mondom, hogy szánalmas, ami itt megy. Igazán rászorulnak itt egyesek egy jó pszichológusra.

2016. okt. 31. 16:36
 42/42 anonim ***** válasza:
Az én elvárásaimat szerintem elég könnyű lenne teljesíteni. Nem kell elmenni a műkörmöshöz vagy a tetováló szalonba és nem kell kikenni magatokat. Az, hogy valakinek ne legyen pálcika karja nem mindenkinél könnyen megoldható dolog. Van aki hiába edz és zabálja a fehérjéket a tápboltokból alig növekszik a karja. Másoknak elég heti két edzés is és fél év után már simán látszik táp nélkül is. De ez engem nem érint, mert pont elég vastag a karom. Az, hogy ki mennyire határozott ember nagyban befojásolja a neveltetése és az a környezet amiben felnőtt. A jövővel nagy távlatokban mindenkinek vannak elképzelései viszont a leghatározottabb előre gondolkodóknak is van olyan az életében amikor nem tudja, hogy mi lesz fél év múlva vagy hogy alakítsa úgy a dolgokat, hogy 30 éves korára háza, autója, felesége meg a két gyereke biztonságban meglegyen. Nők megtehetik azt, hogy tengnek lengnek jó pár évig, dolgozgatnak itt-ott érettségivel vagy esetleg valami komolyabb végzettséggel, mert java részüket egy idő után úgyis elveszi egy férfi feleségül vagy szimplán csak együtt élnek és kész. De egy férfi ilyet ne tehet meg, mert akkor soha az életben nem lesz családja, háza stb. stb. Egy férfi mindig tervezzen előre, tudja a módját, hogy hogy fogja biztonságban fenntartani a családját, a nők meg többnyire asszisztálnak a dologhoz vagy sok helyen még azt sem. Rengeteg nőt tudok aki lényegében soha nem dolgozott, otthon volt a gyerekkel meg rendben tartotta a házat. A férfi meg vezette a céget amiből egész életükben megéltek. Persze mind a kettejük tevékenysége ugyan olyan fontos a család szempontjából, de a férfien jóval nagyobb nyomás van mert, ha bedől a cég vagy a munkahely, akkor elég kemény bajok lehetnek. Egy nő általában meg nem tud elég pénzt is keresni és a gyerekeket nevelgetni egyszerre. És, ha én azt mondom, hogy nem kell egy tetovált, műkörmös nő vagy elég, ha csak mosakodik rendesen és nem borotvál akkor sokat várok el. És ne ábránduljak ki a nőkből.
2016. okt. 31. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!