Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Ti mikor és hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti mikor és hogyan ábrándultatok ki végleg a női nemből?

Figyelt kérdés
Nekem most jött el ez a pillanat. Van egy fiatal gimnazista lány ismerősöm, aki tényleg az a kategória, hogy abszolút az ártatlanságot, a hűséget, a színtiszta kislányos őszinte naivságot képzelnéd el róla. Több évig volt kapcsolatban egy fiatal sráccal, aki felszolgálóként dolgozott. Tipikusan az a fiatalos szerelmes pár, akiket nem tudnál egymás nélkül elképzelni, mert annyira szeretik egymást és bíznak egymásban. Múltkor viszont mesélte az egyik közeli rokona, hogy őket is mélyen megdöbbentve váratlanul szakított a gyerekkel, mert szeretne végre egy egyetemista sráccal járni, akivel jobban lehet a jövőben is tervezni, mert többet fog keresni, mint a felszolgáló gyerek. Gyakorlatilag földbe gyökerezett a lábam, és azt gondoltam magamban: "Na jó, ilyen nincs. Ha egy ilyen szűzies, becsületesnek gondolt lány (mert tényleg úgy ismertem) is így gondolkozik a párkapcsolatról, akkor én ezzel befejeztem az ideák üldözését és a mélyen rejlő őszinte szerelmekbe vetett hitemet." Mostantól egész másképp viszonyulok a nőkhöz. Eddigi két párkapcsolatom is bicskanyitogató módon ért véget és nem az én részemről. Most arra lennék kíváncsi, hogy nektek volt-e ehhez hasonló töréspont a nőkkel kapcsolatos megítéléseitek terén vagy aki érintett, az fokozatosan ábrándult ki a nőkben? Biztosan meg fogom kapni a magamét, azoktól a totálisan tökéletes személyiségű, álomkinézetű és ultra iskolázott emberektől, akiket eddig nem ért utol ez fajta csalódás, hogy milyen lúzer, megkeseredett ember vagyok, DE több tízezer/százezer egyéb pasi van, aki nem volt ilyen szerencsés és kénytelen volt végleg csalódni a nőkben. Természetesen a kérdésem hozzájuk szól. Nyugodtan írjátok le a véleményeiteket!

2016. okt. 29. 23:40
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
#8: Ugye milyen kellemetlen, amikor ilyen kérdésekkel kell szembesülni és talán még valahol mélyen bűntudata is van az illetőnek? Nem akarok tolakodó lenni, ugyanakkor borzasztóan kíváncsi lennék, hogy neked milyen külső/belső tulajdonságokkal rendelkező pasid/élettársad/férjed van, de legfőképpen milyen a kapcsolatotok.
2016. okt. 30. 00:21
 12/42 anonim ***** válasza:
23%

Fokozatosan leépült ez a dolog végleg bennem,az évek során annyi kinevetést,megalázást,visszautasítást kaptam a nőktől,és kizárólag sajnos csak azt,így hát beleuntam egész egyszerűen.

Hiába tettem bármit,mivel nem születtem helyesnek,jó genetikával,így esélyem 0 volt.

Esélyt soha egyetlen nő nem adott,hogy megmutathassam milyen vagyok,csak az 1 mp alatti ítélkezés,és ennyi.

Innentől fogva nincs miről beszélni...

2016. okt. 30. 00:33
 13/42 anonim ***** válasza:
32%
Annyira túlkombinálod a dolgot, nyilván nem CSAK a pénz volt a fő ok, hosszutávra tervezni nem hülyeség, és lehet nem egy szegényes átlag életre vágyik ahol mind a két fél 12 órákat melózik aztán egymásra se jut idejük, van ilyen elég sok, én fiu létemre se akarok például olyan lányt aki nem jönne ki velem külföldre normális fizetést keresni, még úgyhogy top szakmába vagyok fizetésbe.
2016. okt. 30. 00:34
 14/42 anonim ***** válasza:
64%
Jaj hagyjuk már, mintha a férfiak annyival jobbak lennének! Rengeteg nő is kiábrándult már a férfiakból és van ugyanennyi rémtörténetük. Talán nem a nőket kéne szídni csak. Vannak szr emberek. Sokan. Ennyi.
2016. okt. 30. 00:43
 15/42 anonim ***** válasza:
82%

Most én is le leszek pontozva, de nem zavar. Szerintem az a legnagyobb probléma ezekben az esetekben, hogy az adott pasi szerez rossz tapasztalatokat személyesen is, plusz a környezetében is lát/hall hasonló negatívumokat, erre elkezd általánosítani, és arra a következtetésre jut, hogy jóformán az összes nő ilyen és ilyen, teljesen kiábrándul. Innentől kezdve meg természetesen nem is fog javulni a helyzete a nőkkel, hiszen eleve rossz a hozzáállás. De most fordítsuk meg a dolgot. A nők is ugyanúgy csalódnak férfiakban, érik rossz tapasztalatok, plusz hallják, látják barátnőktől, ismerősöktől a hasonló eseteket. Erre kiábrándulnak a férfi nemből, és szintén arra jutnak, hogy akkor szinte egy normális pasi sincs. Nektek, nőgyűlölő férfiaknak mindezeket hogy esik olvasni? Amikor nők szapulják a férfi nemet? Mivel ti meg vagytok róla győződve, hogy veletek semmi probléma, csak és kizárólag a nők a rosszak mindig, gondolom ki vagytok akadva! Pedig mindkét oldalról van benne igazság. Ahogy nehéz normális nőt találni, úgy normális férfit is, higgyétek el! És mivel mindkét nem bőven tapasztal negatívumokat a másik féltől, így még kevesebb a bizalom, még óvatosabbak egymással, illetve sok esetben a ténylegesen normális nőt/férfit is elutasítják, mert nem hisznek a másiknak, másikban, plusz nem bíznak benne. Úgyhogy önmagában nagyon rosszfelé tendál ez a hozzáállás szerintem, mindkét nem szempontjából.

Ami pedig ezt a konkrét esetet illeti, amit fent leírtál... Egyrészt egy ilyen adott esemény miatt nem kellene kiábrándulni minden nőből, aki becsületesnek tűnik és szűzies, mivel biztos létezik olyan is, aki valóban becsületes! Megint ugyebár az általánosítás. Másrészt pedig amit rokonok mondanak, az se biztos, hogy teljesen megállja a helyét. Több dolog is közrejátszhatott a szakításban, nem biztos, hogy csak és kizárólag annyi a történet, hogy a kiscsaj idősebb és pénzesebb pasit akar. A felszolgáló sráccal és a kiscsajjal is külön kellene beszélni ahhoz, hogy többé-kevésbé kiderüljön az igazság.

2016. okt. 30. 00:45
 16/42 A kérdező kommentje:
#15: Én nem az a fajta vagyok, aki ész nélkül pontoz le mindenkit, aki nem ért velem egyet. Sőt, örülök, hogy nem annyit vágtál az arcomba, hogy "Sírós, lúzer, nőgyűlölők...", hanem leírtad a gondolataidat. Természetesen fordított helyzetben is jellemző lehet a végleges reményvesztettség és nem akarok általánosítani, de amikor rengeteg hasonló példát tapasztalok egy adott szituációval kapcsolatban, akkor nem beszélhetek egyedi esetekről, akármennyire is szeretném úgy gondolni. Továbbá lehet csak én vagyok olyan kivételes helyzetben (és nem tagadom, hogy vannak szemét pasik szép számmal), de egy férfi ismerősöm sincs, aki valami olyan megvetendő dolgot lépett volna a kapcsolatában (megcsalás, személyiségváltozás stb.), ami miatt egyértelműen őt illette volna meg a felelősség.
2016. okt. 30. 00:59
 17/42 anonim ***** válasza:
Én meg akkor sírhatnék mert egy szűz rendes lány, aki határozott, szép elutasított ugyh nem vagoyk ronda se szegény, akkor erre mit lehet mondani? :D
2016. okt. 30. 01:03
 18/42 anonim ***** válasza:
53%

És honnan látsz bele mások életébe? Fogalmad sem lehet mi zajlik a falak mögött.

Nekem pl az első pasim azt mondta mindenkinek, hogy ő szakított velem. Tisztességes ember, nem lop, csal, hazudik, rendesen dolgozik, szereti a szüleit, jó barátai vannak. Ha a barátja lennél, valószínűleg neki hiszel, mert miért ne? A probléma csak az, hogy én szakítottam vele. Tényleg nem rossz ember, csak párkapcsolatilag egy senki. Ami kis dolog, de jól érzékelteti, hogy mennyire nem lehet tudni más emberke mit csinálnak a magánéletükben.

2016. okt. 30. 01:06
 19/42 anonim ***** válasza:
55%
5-ös vagyok. Nem látok sem a kérdésben sem a saját válaszomban sőt a válaszok java részében sem nőgyűlöletet. Attól, mert aggályok merülnek fel nagyon sok nő viselkedésével az még nem jelenti azt, hogy gyűlölik őket. Másrészt nem értem, hogy miért ne vonhatnánk le következtetéseket abból, ha nagyon sok ilyen esettel találkozunk? Vannak nők akik nem ilyenek, én is tudom. De mivel rengetek rossz példát láttam így nem tudom kizárni ezeket a tapasztalatokat. Olyan ez mintha a tűzhelyről rendszeresen levennél lábasokat amik nagyrész megégetik a kezedet, viszont tudod, hogy nem mindegyik lábas meleg a tűzhelyen. De hiába tudod azt, hogy 10-ből kettő hideg, úgy fogod megmarkolni a következőt, hogy félni fogsz, mert az a tapasztalatod, hogy többnyire megégeti a kezed. Én nem gyűlölöm a nőket és tudom, hogy a férfiak között is vannak kifogásolhatóak, de ez nem vigasztal abban, hogy lépten nyomon ribäncokba botlok és ahogy látom mások is. Nem nyavajgok, hogy nem kapok nőt, meg az itteni szokásos rinyálások. Ilyen gondjaim nincsenek. A gond az, hogy az amit értéknek tekinthetünk egy nőben egyre elveszőben van. De ugyan így hanyatlanak a férfiak is. Nyegle, nyámnyila, tróger kinézetű tizen-huszon évesekkel vannak tele a városok. Pávák, meg ezer más férfiatlan figura. És szerintem a normális nők is hasonlóan gondolják ezt. Felmerült itt visszább egy válaszolótól, hogy milyen a férfiaknak azt látni, hogy a nők szapulják őket, mert ugye ő azt látja, hogy a férfiak a nőket szapulják fojton. Létezik egy olyan irányvonal, hogy feminizmus, hol direkt, hogy indirekt módon jelenik meg ez a társadalomban. Ez az egész nem a nők egyenjogúsága miatt van, ez konkrétan a férfiak ekézésére van. Szívesen hallgatom és olvasom ezen vonal megnyilvánulásait, számomra többnyire vicces és viditó az a cirkusz amit az emberekbe próbál sulykolni a feminizmus.
2016. okt. 30. 01:46
 20/42 anonim ***** válasza:
60%

Röhög a vakbelem...

Ezen oldal szerint sok férfi "konzervatív, erkölcsös, normális lányt szeretne, akit aztán esetleg feleségül is lehetne venni, családot alapítani". Ha ez tényleg így van, akkor momdjuk engem, vagy a barátnőmet, akik teljesen átlagos, szolid egyetemista lányok vagyunk, nem piálunk, nem bulizunk, nincsenek erkölcsi kilengéseink, tehát nem züllünk semmilyen tekintetben, mért nem vesznek észre a férfiak?!

Talán mondjuk azért nem, mert a férfiak is ugyanolyan sekélyesek, mint a legtöbb lány, ha nem jobban, és csak a fullos, műkörmös, egy kiló vakolatot viselő, affektáló libákat szúrják ki maguknak, akivel majd jól lehet hencegni meg megjelenni?

Persze ezek mellett a csaj legyen szűzies meg ártatlan meg jóravaló. Na, majd az álmaitokban...

2016. okt. 30. 06:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!