Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a srácok/pasik között sokkal, de sokkal több a "selejt", mint a csajok között?
Nem olvastam a lenti részt. A fenti kérdésre a válaszom. nem tudom.
Tény, hogy jóval több a férfiak aránya a fogyatékosok és a tudósok között is. A nőknél nincsenek komoly "kilengések". Hozzák az átlagot.
Elfogult, általonosító, demagóg nézetek.
Sajnos az emberek többsége nem szép. A férfiaknél tényleg így van ahogy írod, de a nőknél se jobb. Az viszont megtévesztő lehet neked, hogy sokan "jobb híján" 1-1 menetre bevágják a csúnyább nőket is, mert - idézem, nem saját gondolat, másoktól hallottam - "azoknak nem kő annyit tenni a szépet hö hö hö"
Sehogy nem jó. Az emberiség igényei túl magasak. Férfi, nőé, gyereké egyaránt és minden téren. Össze is fog omlani a nyugati civilizáció + japán (bár ők inkább kihalnak, bár más okok miatt, mint technokrácia, elszigetelődés). Tényleg lassan az van, hogy a "nagy nyugat" csak ücsörög "memberberrys"-t eszegetve, tűnődve a régi szép időkön, közben tombol a butaság és a deviancia. Lélegeztetőgépen van a legtöbb nyugati gazdaság, a demokrácia működésképtelen, a multikulti pedig egyenesen öngyilkosság.
"A nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben"...
Látnoki idézet? Pedig az agyondémonizált német kancellártól van...
Valószínűleg le leszek pontozva, de azért válaszolok... :D
Nő vagyok. Én is úgy látom, hogy a legtöbb szembe jövő nő csinos, igényes, ad magára és tudja, milyen ruhák állnak jól neki, ügyel a hajára, stb. (Elsősorban huszonéves korosztályról beszélek.) Ezzel szemben több igénytelen huszonéves férfit látok, ezer éves bolyhos pulcsikban, össze nem illő öltözékben, zsíros hajjal heges arccal. A magasságot nem részletezném, az egy adottság - az igényesség nem. Mellesleg nem egy 170 körüli srácot ismerek akik kapcsolatban vannak. Szerintem ez nem mérvadó.
Amit nem értek, az az, hogy a férfiak miért várják el egy nőtől, hogy igénytelenül is tetszenek nekik, amikor ők is elvárják a nőtől hogy szép, csinos legyen. És miért kéne a nőknek olyan pasival beérni, akihez nem vonzódnak? Egy olyan kapcsolatban mindkét fél szenvedne.
Szerintem "csak" annyi, hogy a nőkkel szemben sokkal több társadalmi elvárás van, és sokkal jobban számon is kérik rajtuk, mint a pasikon. Ebből kifolyólag azért több csaj igyekszik prezentálhatóan kinézni, míg a pasi tök igénytelenül is azt várja, mikor ugrik a tic-tac farkára egy bomba csaj (ezmost egy sarkított példa, de érted).
Elég ha csak a filmekre gondolsz: a ronda kocka pasi mindig kap a film végére egy bomba csajt, aki elfogadja, a rút kiscsaj csak akkor kap pasit, ha előtte a barátnője ad neki egy makeovert.
Nem igazán tudom hogyan kellene átlagemberként, a megfelelő affinitás nélkül a divat mesterének lenni. Nálunk anno a suiiban egy srác volt olyan akie azt mondanád, hogy "jól öltözködik". Ő ma kapcsolatban is van. Egy másik férfivel. Mondjuk mások is, pedig egyik sem egy divatdiktátor...
Tudod, nem a ruha teszi az embert...
Szép kérdés. Azért mert a médiának és megváltozott társadalmi normáknak köszönhetően a férfiakból gyakorlatilag nőket kezdenek faragni. A nők pedig nem vonzódnak női karakterisztikákhoz. Elhiheted nekem, nem számít a pénz. Nem számít a magasság. Nem számít az életkor. És az sem számít, hogy marha jól nézel-e ki. Ha egy minimum mércét megütsz, egy dolog számít: hozzáállás, maszkulin karakterisztika, kisugárzás, határozottság, jófejség, közvetlenség.
"átlag alatti pasik a perifériára szorulnak és vajmi kevés esélyük van a társkeresésben" -> Itt kezdődik a probléma. Egyrészt nem vagy átlag alatti. Ha így állsz hozzá, a nők is így fognak kezelni. És sok esélyed van, csak a felfogáson kellene változtatni, önismeret, önképzés, személyiségfejlesztés.
Régen, 5-8 évvel ezelőtt pontosan így gondolkodtam ahogy te. Aztán meguntam. Változtattam magamon (belső), és rájöttem, hogy téves volt a régi felvetésem.
33F
Ezzel nincs baj, egyetértek, én az olyasmikre gondolok, mint a küönböző márkák ismerete (sokat egyáltalán nem is ismerek), meg a "színek ütik egymást". Ezt sosem értettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!