Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Srácok! Ti mikor és hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti mikor és hogyan ábrándultatok ki végleg a női nemből?

Figyelt kérdés
Nekem most jött el ez a pillanat. Van egy fiatal gimnazista lány ismerősöm, aki tényleg az a kategória, hogy abszolút az ártatlanságot, a hűséget, a színtiszta kislányos őszinte naivságot képzelnéd el róla. Több évig volt kapcsolatban egy fiatal sráccal, aki felszolgálóként dolgozott. Tipikusan az a fiatalos szerelmes pár, akiket nem tudnál egymás nélkül elképzelni, mert annyira szeretik egymást és bíznak egymásban. Múltkor viszont mesélte az egyik közeli rokona, hogy őket is mélyen megdöbbentve váratlanul szakított a gyerekkel, mert szeretne végre egy egyetemista sráccal járni, akivel jobban lehet a jövőben is tervezni, mert többet fog keresni, mint a felszolgáló gyerek. Gyakorlatilag földbe gyökerezett a lábam, és azt gondoltam magamban: "Na jó, ilyen nincs. Ha egy ilyen szűzies, becsületesnek gondolt lány (mert tényleg úgy ismertem) is így gondolkozik a párkapcsolatról, akkor én ezzel befejeztem az ideák üldözését és a mélyen rejlő őszinte szerelmekbe vetett hitemet." Mostantól egész másképp viszonyulok a nőkhöz. Eddigi két párkapcsolatom is bicskanyitogató módon ért véget és nem az én részemről. Most arra lennék kíváncsi, hogy nektek volt-e ehhez hasonló töréspont a nőkkel kapcsolatos megítéléseitek terén vagy aki érintett, az fokozatosan ábrándult ki a nőkben? Biztosan meg fogom kapni a magamét, azoktól a totálisan tökéletes személyiségű, álomkinézetű és ultra iskolázott emberektől, akiket eddig nem ért utol ez fajta csalódás, hogy milyen lúzer, megkeseredett ember vagyok, DE több tízezer/százezer egyéb pasi van, aki nem volt ilyen szerencsés és kénytelen volt végleg csalódni a nőkben. Természetesen a kérdésem hozzájuk szól. Nyugodtan írjátok le a véleményeiteket!

2016. okt. 29. 23:40
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
* #26-os válaszoló, bocsánat, elírtam véletlenül. :)
2016. okt. 30. 19:45
 32/42 anonim ***** válasza:

amikor rajottem hogy sokat hazudnak...

en meg nem birok olyannal kapcs lenni aki a szemembe hazudik es kozbe az gondolja hogy hulye vagyok.

persze nem minden no olyan, de valahogy regebben normalisabban mentek a dolgok.

ami a mukormot illeti..mondjon ki mit akar, de tenyleg rondak.Persze hogy ettol nem kyrv@ egy no mert van neki, meg ilyen hulyesegek, de ami ronda az ronda..jobban tetszik a kis termeszetes apolt korom, mint azok a bazi nagy mukormok.

2016. okt. 30. 20:14
 33/42 anonim ***** válasza:
De könyörgöm, egy műkörömnek nem kell bazi nagynak lennie. xD Na jó, mindegy, bocsánat az offért, csak szeretem, amikor valaki nem ért pontosan ehhez, de azért dumál. Sokszor fel se tűnne, hogy az műköröm, ha mondjuk nem mondja az illető, de mindegy.
2016. okt. 30. 20:20
 34/42 anonim ***** válasza:

ertek en ahoz mi tetszik nekem es mi nem, a bazi nagy mukorom meg total ronda..

ehez nem kell nagy szakertelem...

2016. okt. 30. 20:37
 35/42 anonim ***** válasza:
Nekem az igényes köröm az a sajátja, ami szépen le van vágva, nem lóg le az ujjairól. Gusztustalanok a műkörmök. Értem, hogy van akinek rossz a körme és kell neki, de száz nőből szerintem max tíznek gyengék a körmei és nyolcvannak van okádék műkörme. Guminők amik visszabeszélnek.
2016. okt. 30. 20:53
 36/42 anonim ***** válasza:
Nem értitek, hogy nem csak az a műköröm, ami egy undormányos karom, hanem vannak visszafogott, szép műkörmök is? :D De tudjátok mit, legyek egy "visszabeszélő gumibaba" én is, nem érdekel. :D
2016. okt. 30. 22:48
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
#36 Hagyjad, korlátoltak.. Nem ért hozzá, de pofázik. Rosszabb mint a szomszéd Margó..
2016. okt. 30. 22:54
 38/42 anonim ***** válasza:
16%
De értek hozzá. Van az amikor alig látszik, hogy mű. Csak a vége fehér. Igazi köröm lautánozva. Én azt sem szeretem. Mondok még felháborítóbbat nektek. Szőrös punci jobban tetszik mint a csupasz.
2016. okt. 30. 23:28
 39/42 anonim ***** válasza:
#38: Ez miért lenne felháborító?
2016. okt. 31. 09:00
 40/42 anonim ***** válasza:
Mert már az a normális, ha műkörmük van, tetoválásuk és csupaszak.
2016. okt. 31. 10:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!