Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mikor és hogyan ábrándultatok ki végleg a női nemből?
Én az utóbbi pár hónapban jutottam el erre a szintre. Pár éve először még reménykedtem hogy összejöjjön már valami egy kedves aranyos lánnyal. Mondhatni össze is jött, 9 hónapot voltam együtt egy ilyen lánnyal, de aztán vége lett, mert beleszeretett már másba. Igazából ez nem is volt a világ vége, szerencsére hamar túl tudtam tenni magamat a dolgon. De utána elkezdtem olvasni cikkeket, ezzel az egész dologgal kapcsolatban, mivel alapvetően ilyen érdeklődő típus vagyok, aki szereti átlátni a dolgokat, megtalálni mindenben az összefüggéseket, hogy mi miért van. És hát mondhatni, sok mindenre rájöttem akár a női logikát nézzük, akár azt, hogy a későbbiekben a nők nem is érzéseket, hanem eltartót keresnek, meg aki majd megcsinálja nekik a gyereket, hogy legyen autó a fenekük alatt, hogy vigyék őket ide oda utazni stb. .
Na meg hogy a feminizmus mennyire kártékony hatást okozott, teljesen felborította a nemek közötti egyensúlyt.
Ugyan még fiatal vagyok, de úgy érzem, hogy én nem akarok házasságot, sem családot a későbbiekben, nem akarok egy nőnek sem az ellátója lenni, akit aztán majd egyszer el lehet dobni, hogy majd fizesse a gyerektartást.
Meg igazából az az egyetlen kapcsolatom is volt, meg a környezetem által is azt tapasztalom, hogy a kapcsolatok idővel ellaposodnak, meg jön egy harmadik fél, és akkor úgyis vége lesz. Szóval nagyon hosszútávra nem is lehet így tervezni.
Az ilyen "szolid, kedves aranyos" lányokról is egyre inkább megvan a véleményem, bármennyire is szeretnénk, hogy legyenek ilyen lányok, legbelül ugyanolyan mind, akik neked adják a szende szüzet, meg hogy nincs elég bizalom, majd egy másik srácnak elsőre odaadják magukat, és akik persze ugyanolyan anyagiasak.
"Nyugodtan írjátok le a véleményeiteket!"
Rendben, de előre szólok, nem fog tetszeni. Unalmas már, hogy minden tehetetlen szűz pasi ide jár a nőket köpködni, mintha azzal bármi is megoldódna. Azért csalódsz a nőkben, mert te magad is egy csalódás vagy. Vannak elvárásaid az ellenkező nemmel szemben, akkor miért lepődsz meg, hogy a nőknek is vannak elvárásaik? Ki akarna összejönni egy pesszimista, férfiatlan, naiv, rossz kisugárzású pasival, aki azzal nyugtatja magát, hogy irigykedik másokra, akik szerinte jobbak nála? Valószínű, hogy még kommunikálni se tudsz normálisan a nőkkel.
"Kislányos, őszinte naivság" remélem nem a jövő pedofilját ismerhettük meg a személyedben.
A kérdésemre adott válaszadás szempontjából örömmel, a témához kapcsolódóan ugyanakkor szomorúan olvasom ezeket a válaszokat, mert úgy látszik, nem csak én tapasztaltam hasonlóakat. Lehet jönni az általánosításokkal, de tényleg helytálló, hogy a legszendébbnek tűnő csajok a leginkább köpönyegforgatóak. És akkor még nem is beszéltünk azokról, akik ezt a lappangó habitust nem is leplezik. Mindig jót mosolygok azon a közhelyen, hogy "K****ból lesz a legjobb feleség."
Sajnos nagyon rossz irányba haladnak a dolgok, ugyanis számtalan ismerősöm is hasonló véleményen van és számtalan csalódást élt már át. Ugyanakkor sokan bele sem gondolnak, hogy ezek a társadalomra és végérvényesen a demográfiára is komoly hatással vannak. Persze el lehet intézni annyival, hogy "Siránkozó kisfiúk, szedjétek össze magatokat...", de ez a téma ennél jóval komplexebb társadalomtudományi kérdéskör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!