Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mikor és hogyan ábrándultatok ki végleg a női nemből?
Megvallom őszintén, én 2 évvel ezelőtt csalódtam végleg a női nemben.
Egész életemben tapasztaltam sajnos azt, hogyan is viselkednek a lányok:
Nag*pofájú, másokkal tiszteletlent, bunkó, arrogáns hülye majmok jönnek be nekik, akik abból élnek, hogy gyengébb, visszamaradottabb srácok piszkálásával imponálnak a kedves "hölgyeményeknek".
Folyamatosan csak azt láttam, hogy olyan mércét tartanak maguk előtt a nők, amit én nem tudok meglépni:
Legyen szexi, jó képű, stb. Még a rondább csajok is esküszöm ezt keresik. Legyen kigyúrt, izmos, vagy legalább legyen szálkás a srác.
Ok, gyerekkorban még mondjuk a munka nem volt talán elvárt dolog, de már felnőtt korban is ez, hogy dolgozzál, stb.
Ez a kib**zott sok elvárás, hogy felnézek már ide, és akkor voltak kérdések amiket elolvastam:
Mennyi pénzt keressen a pasi, hogy mellette akarjatok lenni?
És akkor kb a 65-70% az konkrétan elvárja, ha ő maga 200 ezret keres, akkor ennél alább nem akar engedni.
A családom férfi tagjai (2 bátyám van), mind a ketten megjárták a nőkkel..
Idősebbik bátyám együtt volt élettársi viszonyba egy nővel, akitől lett is egy lánya.
De idővel a nő fűvel fával csalta, amit ugye nem is hitt el nekünk, mikor mi tudtuk az igazságot.
Vett egy házat annak idején, amit végül a nő lenyúlt tőle, csak úgy ingyen. A gyerekre hivatkozva nem akarta elvenni tőle a házat. De lett egy hitel felvéve bátyám nevére, viszont az volt a megállapodás, mivel a nő lakik a házban, így fizesse a nő a hitelt.
Viszont az a szarzsák nem fizette. Ma ott tartunk, hogy bátyámnak le kellett mondania a házrészesedéséről, mert a bank behajtja rajra a tartozást, ami kb lesz vagy 8 millió forint. De nem baj, mert a nő is kib**zott magával, ugyan is a mamája háza lett leterhelve, így most elúszik a mamájuk háza. Őszintén? Megérdemlik.
Akkor a másik bátyám:
14 évig volt házasságban egy nővel, de mivel bátyámnak elég hülye stílusa volt mindig is, így nem igazán viselte el őt és szét mentek. Nekik két gyerekük született.
Most tudom, hogy betegesen fog hangozni valahol, de bátyám összejött az ex felesége barátnőjével, akik egész végig barátok voltak addig.
Természetesen az nem volt baj, hogy a nő végig lopta bátyámat, hazug dolgokat terjesztenek rólam is, meg mindenkiről.
Náluk is volt felvéve két hitel is, úgy volt megbeszélve nem kér gyerek tartást, mert fizetik bátyámék a hitelt.
De bátyám felvett egy hiteltörlesztő hitelt, és egyet kilőttek. Most pedig 1 hitelt fizet ugye, erre a ex asszony követelni akarja a gyerektartást.
Egyikük sem keres túl jól, most is kb havi 30000 ft marad meg nekik, szűkösen élnek, a két gyerekre akar követelni legalább 40-50 ezer forintot.
Szándékosan keresztbe akar tenni mindenhol.
Szerintem nem tetszik neki, hogy bátyám normálisabb a mostani nője mellett.
A nője most 3 műszakba dolgozik, de ugye neki van egy gyereke, akivel szeretne foglalkozni, oda akart menni ahol a "ex" barátnője dolgozik.
Erre az mindenféle hazugságokkal teletömte a főnökséget és lényeg az, hogy ez miatt "üzenték" neki, hogy nincs felvétel. Olyanokat mondott, miattuk ment tönkre a kapcsolatuk, meg ilyenek.
Szóval: én beleőrültem már ebbe a meg kell felelni mindenkinek című dologba. Belebetegedtem, hogy a nők mennyire aljasok és szemetek.
Volt barátnőm, aki mellett az anyja haláláig mellette álltam és még is én voltam végül a szemét alak és simán ment másik pasihoz. Szerintem ez ilyen nem normális.
"Talán mondjuk azért nem, mert a férfiak is ugyanolyan sekélyesek, mint a legtöbb lány, ha nem jobban, és csak a fullos, műkörmös, egy kiló vakolatot viselő, affektáló libákat szúrják ki maguknak, akivel majd jól lehet hencegni meg megjelenni? "
Ezt nem tudom honnan veszik a nők. A legtöbb srác (mint én is) giccsesnek és hányingerkeltőnek tartja a műkörmöt.
Én nem ábrándultam ki a nőkből. Engem még nem vertek át, nem csaltak meg. Sőt, többször kezdeményeztek már nálam a lányok maguktól :D bár igaz, hogy én jóképű vagyok és magas.
A környezetemben többségében rendes lányok vannak, nem tudom h ti milyen közegben ismerkedtek.
Az meg hogy a gimnazista lány, otthagyja a valószínűleg első kapcsolatát, teljesen rendben van. Biztos kiakar próbálni másokat is vagy lehet h mégsem volt annyira jó az a kapcsolat. Rossz körben keresgélsz! Hol és hogyan ismerkedsz?
Nehéz feldolgozni azt, hogy vannak szar emberek ugye? Köztetek is, a "több tízezer/százezer egyéb pasi" között is. Egy magát kereső, 16-18 éves FIATAL (nem férfi, nem nő, nem fiú, nem lány) miatt meg kár leírni egy egész nemet.
Egyébként csináld csak, nekem nem lesz ettől szarabb, de nektek, akik ezt teszitek, határozottan. Annyira feleslegesen mérgezitek a saját lelketeket, hogy azt leírni nem lehet.
N
Az éremnek is két oldala van. Hallottál egy részletet egy összetett történetből, és rögtön ítélkezel, meg általánosítasz, ez f-szság.
Nem, nem minden nő ilyen, mint ahogy nem is minden pasi csak ARRA megy. Nyilván van mindkét nemnél ilyen is, olyan is.
Engem már annyiszor átvertek, megcsaltak, hogy igazán "jogom" lenne kiábrándulni a férfiakból, de nem teszem, mivel tudom, hogy azért, mert volt 3-4 rossz tapasztalatom, még nem minden férfi olyan, mint az exeim.
A műkörmös meg sminkes kommentekhez csak annyit, hogy én pl. minden hónapban igenis elmegyek megcsináltatni a körmöm, és igenis sminkelem magam, hétköznap mondjuk nem nagyon, de ha bulizni megyek mindenképp. Kérdem én, mi ebben a rossz? Miért baj, ha szeretem, ha szép, igényes a körmöm? Hozzátenném, a saját körmöm baromi gyenge, sosem nő meg, részben ezért is csináltatom meg, plusz baromi lusta vagyok festegetni állandóan.
De ettől még nem vagyok r-banc, nem csaltam meg az exeim, és nem sz-pom le az összes srácot, akit meglátok..
Általánosítás általánosítás hátán.
Az ilyen sztorikat mindig szomorúan olvasom.
De nem értem, én 21 éves koromig szűz voltam. Konkrétan egy pasinak sem kellettem, mert megijedtek, hogy engem komolyan kell venni. Pedig teljesen normális, átlagos fiúkról van szó. A barátnőim szintén 20-22 évesek voltak, normálisak, erkölcsösek. Nem nagyon vitték őket. Azóta voltam vagy 15 sráccal, a legutolsó a férjem és hihetetlenül jól megvagyunk, boldogok vagyunk. Pedig amikor megismertem már nem voltam az az erkölcsös lány. 26/N
#29: "Ezt nem tudom honnan veszik a nők. A legtöbb srác (mint én is) giccsesnek és hányingerkeltőnek tartja a műkörmöt."
Ez így önmagában tűnt általánosításnak, mert ennyit írtál. Ha hozzáteszed azt, hogy a finomabb műköröm nem probléma mondjuk, akkor már nem írta volna a #16-os válaszoló, amit írt. Legalábbis gondolom.
#20: Abból az általánosításból, hogy smink + műköröm = kva, nekem is elegem van. Érdekes módon szoktam magam sminkelni normálisan, plusz van műkörmöm (nem karmok és nem is csicsás ocsmányságok), mégis szűz vagyok. Nem fogom széttenni a lábam bárkinek, nem járok bulizni, nem szoktam magam s*ggrészegre inni, majd a WC-ben megd*gatni magam vagy lepippantani egy-egy pasit! Úgyhogy nem a sminken és a műkörmön múlik az ilyesmi. Sokszor pont azok a lányok a legnagyobb ribik, akikről álmában nem gondolná az ember, mert olyan "szürke kisegér"-nek tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!