Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb nőnek ilyen rohadt magas elvárásai vannak?
Korosztálytól függetlenül. Legyen jóképű, legyen magas, legyen jó teste széles vállakkal, legyen önálló egzisztenciája, jó fizetése, jó állása, ne legyen egy szoknyapecér de azért tudja mi kell a nőknek, legyen hűséges típus és iszonyúan tapasztalt egyszerre, legyen fiatalos és legyen határozott és komoly is egyszerre, legyen érdekes és izgalmas élete, legyen humoros, legyen közkedvelt társaság középpontja de ugyanakkor egy mély érzésű megértő társ is akinek ki lehet sírni a vállán a gondjaid, legyen ügyes és magabiztos az élet minden területén.
Ezekért az irreális elvárásokért, amik sokszor ellentmondásosak, mit tud nyújtani egy mai magyar átlagnő cserébe? Nincsenek túlságosan elkényeztetve?
Amikor valaki minden egyes állítást igyekszik sorban megcáfolni úgy hogy saját korábbi kijelentéseinek is ellent mond, az egy vitában az a hazugság egyértelmű jele.
Továbbra is átlátszó vagy :)
A hazudozás, önmagadnak ellentmondás pedig még egy pont ami miatt könnyedén véget érhet majd a kapcsolatod. Tudom, most majd ezt is igyekszel megcáfolni. A te döntésed, ha így érzed jónak, akkor tedd csak.
ha viszont tényleg szeretnél valaha egy komoly kapcsolatot akkor most gondolkodj el azokon amiket írtam és próbálj meg változni :)
Úr isten... beleovastam ebbe a csodálatos párbeszédbe. xD
Tudom, húzzak a fenébe, de muszáj belepofáznom: kedves 22%-os, te maximum a facebookról tanultál pszichológiát, azt is csak a kommentekből. xD Freudi elszólás? Menj már... nevetséges.
Kedves 81%-os, szerintem felesleges etetni. Örül, hogy olvasott néhány hangzatos kifejezést, amit minden alap nélkül durrogtathat. Annyira beszűkült, csakis saját tapasztalaton alapuló a gondolkodásmódja és az "érvrendszere", hogy így írásban lehetetlen tágítani (ráadásul mivel védekezel, biztos benne, hogy igaza van). Javaslom, ezt engedd el...
Üdv: valaki, aki VALÓBAN tanult pszichológiát, nem csak a bevezető órákat "élte túl"...
Ezeket honnan szedted? Nem minden nőnek vannak ilyen elvárásai. Ha nem tudsz megfelelni ezeknek, akkor keress olyat akinek más dolgok fontosak, nem az pl hogy a pasi a társaság közkedvelt tagja legyen, és középpont, vagy hogy izmos teste legyen.
A kinyúrtak sem jönnek be minden nőnek. Nekem speciel nem tetszenek. A sok pénz se fontos mindenkinek. Az a lényeg, hogy legyen munkája, dolgozzon, ne rajtam élősködjön.
A lelki támogatás, a hűség pedig alap dolgok. Az a szomorú, hogy már ez is bekerül az elvárások listájára és ki kell emelni. Természetesnek kellene lennie. A humor meg egyszerűen az élethez kell. Én sem szeretem a karótnyelt embereket, akik semmin nem képesek nevetni. Unalmasak. Ha már példákat hozok, én pl a tapasztaltságot sem vártam el soha.
Engem taszít, ha egy pasi a fél városon átment. Más kérdés, hogy van férfi aki ösztönösen tud bánni egy nővel az ágyban tapasztalat nélkül is:) és sajnos van aki csak dugja... Nem mindegy! Az élet minden területén való magabiztosságot sem várom el.
Akiknek pedig ez a felsorolás mind az elvárása, akkor várja el, de cserébe ő is ezt tegye az asztalra. Mindenki olyan elvárásokkal választ párt amilyenekkel akar. Egyébként nekem pl ennél sokkal hosszabb a listám, csak főként más elemekből áll össze. És érdekes módon megtaláltam azt akiben minden megvan ami nekem kell.
22% Van veled bőven probléma. Nem csodálom, hogy menekülnek tőled a nők....Az egész hozzáállásod első körben.
Másrészt pedig miért kell belekötni abba, hogyan nevezi a párját valaki? Ez már tényleg a legalja. Most épp barátjának nevezte, máskor meg a párjának. És? Semmit nem jelent, csak bele akarod magyarázni, hogy majd ezért meg azért szakítani fognak. Így könnyebb elviselni, hogy nem kellesz komolyabban a nőknek és jó rajta levezetni a frusztrációidat? Tényleg? Na és, ha még nem a férje.. majd házasok lesznek, ha ők úgy érzik.
Én is neveztem már életem szerelmét a barátomnak, bár nagyon ritkán de megesett, eleinte. Neveztem a páromnak, neveztem a vőlegényemnek is, és a férjemnek is, mert már az. Sót, a pasimnak is neveztem már. Azt is mondtam hogy szeretem, és pl ő is szépnek tart engem (azt nem értem miért, de így van) Szörnyű tényleg...
És nem szakítottunk mi sem, hanem házasok vagyunk 5 éve. Amúgy fiatalon jöttünk össze, 24-21 évesen. Hű de nagy varázslat mi? Most jöhet a kötekedés, hogy 5 év az lócitrom, de az 50-60 éves házasságok is az első évekkel kezdődnek. Honnan tudod, hogy ők eddig miken mentek keresztül együtt? Fingod nincs róla!
Nem volt rózsaszín köd nekünk sem az élet, főleg az első 2 év, mivel egyik probléma jött a másik után (rajtunk kívül álló dolgok), a kapcsolatunkkal nem volt semmi gond. Mi végig összetartottunk, és tartunk azóta is. Olyan problémán is túljutottunk együtt, amibe pl a környezetünkből más pár bizony belebukott, és el is váltak. (Nem, nem megcsalás)
Értelmetlen dolog apróságokba, jelentéktelen dolgokba belekötni. Ettől nem fogsz okosabbnak tűnni 22%-os hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!