Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb nőnek ilyen rohadt magas elvárásai vannak?
Korosztálytól függetlenül. Legyen jóképű, legyen magas, legyen jó teste széles vállakkal, legyen önálló egzisztenciája, jó fizetése, jó állása, ne legyen egy szoknyapecér de azért tudja mi kell a nőknek, legyen hűséges típus és iszonyúan tapasztalt egyszerre, legyen fiatalos és legyen határozott és komoly is egyszerre, legyen érdekes és izgalmas élete, legyen humoros, legyen közkedvelt társaság középpontja de ugyanakkor egy mély érzésű megértő társ is akinek ki lehet sírni a vállán a gondjaid, legyen ügyes és magabiztos az élet minden területén.
Ezekért az irreális elvárásokért, amik sokszor ellentmondásosak, mit tud nyújtani egy mai magyar átlagnő cserébe? Nincsenek túlságosan elkényeztetve?
Párszor már kitárgyaltuk itt privátban pasikkal, mik az én elvárásaim, és megerősítettek benne, hogy hozzám mérten egyáltalán nem irreálisak az elvárásaim, szóval aki nem tudja megugrani azt a lécet, amit én elvárok, az nincs az én szintemen, alább meg nem adom.
Nem fogom kivesézni a listádat, mert némelyik azért egyéni, hogy kinek mit jelent, de azt gondolom, hogy itt akik panaszkodnak, hogy nem tudják teljesíteni azt a szintet, azok vagy magukhoz mérten irreálisan választják ki a jelölteket, vagy semmit nem tudnak felmutatni, amiért érdemes volna velük kezdeni.
Biztos velem van a baj, hogy az általad leírt tulajdonságok kb felét birtoklom csak, mégis havi szinten más csinos kinézetű lánnyal alszom. Kapcsolatot is kb úgy találok, hogyha most kötnénk egy fogadást, hogy 50 napon belül legyen egy szép, kedves barátnőm, akkor azt simán megnyerném.
Ezeket csak azért mondom, hogy szerintem te túlspilázod a dolgokat és a nők elvárásai NEM olyan magasak, mint te azt hiszed. Valamiért nagyon sikertelen vagy a nőknél, de ez nem azért van, mert hogy 10-ből 9 elvárásnak megfelelsz, 1-nek meg nem, csak szeretnéd ezt így beállítani magadnak is.
24/F
1.) A harmadik X-en már túl vagyok, tehát nem túl öreg, nem túl fiatal.
2.) Jóképűnek nem tartom magam mióta elkezdtem kopaszodni. Persze a nőktől még mindig folyton azt hallom, hogy pedig de.
3.) Nem vagyok magas, átlagosnak mondható 175 centi magas vagyok.
4.) Volt hogy heti 300 ezret kerestem, ami Magyarországon igencsak jónak mondható még havi fizetésként is. Most is kereshetnék annyit, csak nem érzem úgy, hogy van miért hajtanom. Őszintén szólva beleuntam a pénzhajhászásba.
5.) Állás? Hülyéskedsz? Akar már a franc másokat gazdagítani, inkább dolgozok magamnak azaz vállalkozok.
6.) Eddig nem voltam szoknyapecér, de kezdem úgy érezni, hogy hiba volt. Ha az lettem volna már rég lehetne családom. Hogy miért? Mert a nők 99%-a nem tud komoly kapcsolatban gondolkodni, csak akkor ha véletlen terhes lesz. Erre kellett volna hajtanom.
7.) Hát az ágyban panasz nem volt még rám. Illetve volt, az hogy kicsit több az igényem ezen a téren, mint másoknak :D
8.) Én elég hűséges fajta voltam mindig, jól rá is faragtam. Egy férfinak se javaslom már ezt! Majd azzal legyetek hűségesek, aki családot alapít veletek!
Őszintén szólva nagyon bánom, hogy nem tudom leküzdeni azt a hülye gátlást amiért ilyen hűséges marha vagyok.
9.) Hát ha a tapasztalat alatt a szexre gondolsz, abban sajna van így ennyi rövid párkapcsolat után. Megjegyzem nem miattam volt rövid, hanem a nők nem szeretnek 1-2 hónapnál hosszabb párkapcsolatban lenni. Amikor felvetődik az összeköltözés ötlete, akkor azonnal le is lépnek.
10.) Határozott az tudok lenni, na meg komoly is.
11.) Hát az én életem izgalmas és érdekes. 15 országot jártam meg, többször kerültem életveszélyes helyzetbe, voltam katona, dolgoztam hajón, stb.
12.) Humorom is van.
13.) Érzelmeim azok vannak. Gyakran versbe is foglalom őket.
14.) Elég megértő társ voltam mindig, de sajna sosem hálálták meg. Talán jobb stratégia nem megértőnek lenni.
15.) Ügyes vagyok. A számítógépektől az ipari robotokon át a harckocsiig mindent képes vagyok megjavítani. Ráadásul elég kreatív vagyok. Nem véletlen lett az a szakmám ami :D
Na szóval, valóban nem felelek meg az elvárásoknak tökéletesen. Ennek megfelelően nem is volt sosem komolyabbnak mondható kapcsolatom, mert nem értékeltek annyira a nők. Tudom-tudom, a hiba bennem van, felesleges leírnotok :)
Azért, mert öt perc alatt lehet találni olyan pasit, aki megfelel ezeknek a "magas" elvárásoknak. Rengeteg jó pasi van!
Azért nem adom lejjebb, hogy a hozzád hasonló lúzerek ne szüzen haljanak meg.
Ahhh, ez volt az első gondolatom...
Apukám..., elárulom neked, hogy a pasinak sem alacsonyabbak az elvárásai, sőt! (Amivel nekem személy szerint nincs problémám.)
Most én is belekezdhetnék, hogy milyen pasikba botlottam bele, ne inkább nem teszem, mert értelmetlen lenne. Ugyanúgy ahogy ennek a kérdésednek sem volt sok értelme, de remélem megnyugodtál egy kicsit, hogy kiírhattad magadból a szívfájdalmad.
Amikor elkezdtem ismerkedni, akkor kb. tele voltam reménnyel. Aztán rájöttem, hogy tűt keresek a szénakazalban.
Mondom oké, lentebb adom az "elvárásaim". A végén már csak annyi volt, hogy legyen ápolt-bocsi, de szerintem ez alap kellene, hogy legyen, ne legyen alkoholista, ne drogozzon, valamint lehetőleg ne nyomjon annyit a súlya, mit egy jóllakott vízilóé.
Gondoltam ezek nem nagy igények, de a legtöbb pasi, akivel mostanában ismerkedtem elbukott már az első vagy a második pontnál.
Aztán rájöttem, hogy mi a fenéért is kellene nekem lentebb adni az igényeimet amikor fiatal, csinos, normális életvitelű nő vagyok.
Szóval szerintem nincs baj azzal, ha egy nőnek vagy férfinak vannak igényei a párválasztás terén.
Nem akarok sz@rfej lenni, de általában ezt azok az emberek szokták sérelmezni, akik nem ütik meg még az átlagos mércét sem...
A 15-ös vagyok. Nem vagyok kövér, sőt kimondottan sportos, mivelhogy van is jónéhány év sportolói múltam.
Sosem drogoztam, alkoholt is csak ritkán iszok.
Nos, én leírtam mindent magamról. Nem fedi tökéletesen az igényeiteket, ez tény, de azért kétlem, hogy a már családot alapított férfiak többsége legalább ennyi pontnak megfelelne mint én. Lennétek szívesek szemléltetni, hogy mely pontok azok a kritikusak, amik miatt soha egy nő sem akart velem komoly párkapcsolatot, családot alapítani?
Köszi lányok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!