Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb nőnek ilyen rohadt magas elvárásai vannak?
Korosztálytól függetlenül. Legyen jóképű, legyen magas, legyen jó teste széles vállakkal, legyen önálló egzisztenciája, jó fizetése, jó állása, ne legyen egy szoknyapecér de azért tudja mi kell a nőknek, legyen hűséges típus és iszonyúan tapasztalt egyszerre, legyen fiatalos és legyen határozott és komoly is egyszerre, legyen érdekes és izgalmas élete, legyen humoros, legyen közkedvelt társaság középpontja de ugyanakkor egy mély érzésű megértő társ is akinek ki lehet sírni a vállán a gondjaid, legyen ügyes és magabiztos az élet minden területén.
Ezekért az irreális elvárásokért, amik sokszor ellentmondásosak, mit tud nyújtani egy mai magyar átlagnő cserébe? Nincsenek túlságosan elkényeztetve?
Cserebe en is ilyen vagyok. Meg mert megtehetjuk.
Most irany vissza a sarokba, sirni!
A férjem jóképű, magas széles vállú, viszont nincs jó teste, hanem jó nagydarab. Van önálló egzisztenciája, jó állása, igen jó fizetése, nem szoknyapecér, hűséges. Nem annyira tapasztalt, nem sok barátnője volt előttem, de ezzel nekem semmi gondom. Fiatalos, hiszen csak 32 éves, határozott, magabiztos és ha kell (főleg a munkájában) komoly. Humoros (néha már sok is) és igen, társasági ember de ugyanakkor nagyon jó társ, akire bármikor számíthatunk én és a fiunk.
Nem olyan teljesíthetetlen dolgok ezek, már persze ha az ember nem a gyakorin sír non-stop.
Számomra nem elvárás a klasszikus értelemben vett jóképűség az kell hogy nekem tetsszen. A párom 168 cm magas bár vállai valóban vannak mert sokáig rakodó volt emellett most is karbantartja a testét. Az elmúlt időben hasat eresztett és kicsit erősebb lett mint ami nekem kellemes (önmagának se tetszett) de ezerrel küzd ellene ami szerintem nagyon becsülendő. Jó a fizetése és az állása is tekintve hogy egy vállalkozást visz bár azért erősen ingadozó hogy épp mennyit keres de lesz ez még jobb idővel viszont nem ezért jöttem össze vele. Ez persze nem azt jelenti hogy a pénz engem nem érdekel semennyire mielőtt megint a végletekbe csapnánk át csupán fogalmam nem volt a keresetéről mikor összejöttünk. Nem szoknyapecér soha nem is volt az viszont több hosszú kapcsolattal a háta mögött tudja mi kell a nőnek. Hűséges és nagyon jó az ágyban hogy mi a fiatalos arról fogalmam nincs. Nem kerekesszékben ül a lumbágójára panaszkodva ha erre gondolsz. Amúgy határozott és néha még túl komoly is bár van benne egy igazi idióta gyerek a legjobb értelemben. Kinek mi az izgalmas ha arra gondolsz hogy mindig történik valami amiről tud mesélni akkor izgalmas ha arra hogy minden másnap menjen hegyetmászni vagy szabadesni akkor unalmas. Passzol a humorunk és mivel vicces csávó így hamar lesz a társaság középpontja emellett sokszor érzelmesebb érzékenyebb mint én ami a vállán sírdogálást illeti nem az én stílusom. Ügyes az a sza.rból is várat építő fajta aki a jég hátán is megél emellett nagyon sok mindenhez ért és szívesen tanul bármi újat. Ami a magabiztosságot illeti nála kevés talpraesettebb magabiztosabb pasival találkoztam emellett viszont nem bunkózik és tudja mikor fogja be a száját.
Szóval a legkevésbé se érzem az álltalad felsorolt dolgokat irreálisnak.
Nem azt mondom hogy a páromnak nincs millió egy olyan tulajdonsága amitől néha a falra mászom ettől függetlenül szinte tökéletes a számomra és szerencsére ő is így érez velem kapcsolatban. Én a magam részéről inkább egyedül voltam amíg őt meg nem találtam.
Az ilyen nők hisztiznek itt gyk-n, hogy minden férfi egyforma, másrészt egyedül fognak megöregedni.
Értelmes nőnek nincsenek irreális elvárásai, ám van normális párkapcsolata.
Több olyan férfit is ismerek a környezetemben, akire ráillik a leírás. Miért lennének ezek irreális elvárások?
JA tudom, mert a kérdező számára elérhetetlenek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!