Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb nőnek ilyen rohadt magas elvárásai vannak?
Korosztálytól függetlenül. Legyen jóképű, legyen magas, legyen jó teste széles vállakkal, legyen önálló egzisztenciája, jó fizetése, jó állása, ne legyen egy szoknyapecér de azért tudja mi kell a nőknek, legyen hűséges típus és iszonyúan tapasztalt egyszerre, legyen fiatalos és legyen határozott és komoly is egyszerre, legyen érdekes és izgalmas élete, legyen humoros, legyen közkedvelt társaság középpontja de ugyanakkor egy mély érzésű megértő társ is akinek ki lehet sírni a vállán a gondjaid, legyen ügyes és magabiztos az élet minden területén.
Ezekért az irreális elvárásokért, amik sokszor ellentmondásosak, mit tud nyújtani egy mai magyar átlagnő cserébe? Nincsenek túlságosan elkényeztetve?
Ezek szerintem nem lennének irreális elvárások. Nekem is van elképzelésem milyen párt szeretnék és nem fogk lejjebb adni belőle mert látom mi van alatta. Akkor inkább egyedül vagyok. Persze nem csak elvárásom van tudok is mit adni cserébe de eddíg mindenki aki próbálkozott csak annyit látott bennem, hogy lány vagyok lyukkal.
Szerintem legyen is egy nőnek elvárása és ne adja oda magát mindenkinek. Persze szerintem ez vonatkozik a férfiakra is. 21/L
14:
Életem legnagyobb szerelmével a második randevúnkon feküdtünk le egymással és 2,5 éven át voltunk együtt utána. Ezt nem tartom rossznak. Csodálatos évek voltak
(13-as vagyok)
"Megjegyzem nem miattam volt rövid, hanem a nők nem szeretnek 1-2 hónapnál hosszabb párkapcsolatban lenni. Amikor felvetődik az összeköltözés ötlete, akkor azonnal le is lépnek."
Ez tényleg azt jelenti hogy 1-2 hónap után össze akartál velük költözni?
A 15-ös vagyok.
25-ös: Köszi, hogy kiállsz mellettem, de azért a torkukat ne harapd át szegényeknek :D
26-os: A leghosszabb kapcsolatom közel 3 évig tartott, akkor vetődött fel az összeköltözés, a kedves hölgy pillanatok alatt szakított is velem. Volt még két fél éves kapcsolatom is, hasonló véggel. Az egyik azért szakított, mert azt hitte terhes.
Attól kezdve jobbnak tartom ezt a kérdést hamarabb felvetni. Igen 2-3 hónapnál tovább nem érdemes várni ezzel a kérdéssel, mert az ember csak az életéveit pazarolja vele. Inkább derüljön ki időben, hogy nem akarnak családot, minthogy éveken át várjak a csodára feleslegesen.
Szóval igen valóban hamar felteszem már ezt a kérdést, de ennek oka is van. Mégpedig a rossz tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!