Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk miért baj az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért baj az ha egy nőnek magas elvárásai vannak felétek?

Figyelt kérdés

2016. máj. 1. 12:05
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
47%

Nem az a baj. Az a baj,hogy a legtöbben a magas elvárásaikat mostanság pénzben határozzák meg.

Így értéktelenné válnak az esetleg normális pasik.

Utána meg sírtok, hogy a lelketeket széttiporják... Meg megcsal, elhagy stb...

Ja a gyerek nem a BMW-re fog hasonlítani, hanem a sofőrre ;)

2016. máj. 1. 12:08
 2/24 anonim ***** válasza:
78%

Nem baj, ha a hölgy is megfelel a magas elvárásoknak...

Értsd, nekem sportos pasi kell, de igazi férfi nem csontokkal játszik.

A férfinek legyen saját lakása, egzisztenciája, de én anyuékkal lakom, és éppen nem nagyon találok jobb munkát a tesconál

A férfi legyen diplomás, de én sajnos abbahagytam a sulit másodévben

Ha a nő is megfelel a magas elvárásoknak, akkor természetesen nincs gond, ha ő is támaszt

2016. máj. 1. 12:09
 3/24 A kérdező kommentje:
Nem anyagi elvárásokra gondoltam.
2016. máj. 1. 12:09
 4/24 anonim ***** válasza:

Ha a nő is tud nyújtani hasonlókat, plusz nem értelmetlenek vagy ellentmondásosak az elvárásai, akkor nem baj.

Az elvárások ellen ágálás vagy a fentiek nem teljesülése miatt van, vagy olyanok által, akiknek egy amúgy alacsony elvárás is már teljesíthetetlenül magasnak látszik.

2016. máj. 1. 12:17
 5/24 anonim ***** válasza:

Nem baj. Foleg azert nem mert mindgy milyen elvarsai vannak egy nonek, ugysem az alapjan fog vegul valasztani.

Az viszont vicces amikor egy no azt gondolja magarol hogy milyen kifinomult, magas elvarasrendszere van es osszejon egy agressziv, beteg pasival, aki eleg jol el tudja jatszani a szerepet a randik alatt.

2016. máj. 1. 12:32
 6/24 anonim ***** válasza:
14%

Általában ezek az elvárások elég hamisak.

Vagy a nő meg sem közelíti a saját elvárásait vagy elvárásként olyanokat határoznak meg, amiket technikailag képtelenség kivitelezni sokaknak (pl. 20 évesen legyen önálló lakása, 170-es magasságról nőjön meg 180-ra - nem vicc, volt itt csaj, aki komolyan javasolta, hogy aki ilyen alacsony, az nézzen utána hogyan lehet magasabbá operálni...)

Nem az elvárások meglétével van a gond, hanem azok természetével.

Vesd össze a manapság mindenhonnan csöpögő nőket elfogadtató cikkekkel, hashtagekkel: szőrös láb, szőrös punci, terhességi csíkok, dagadtság, rövid haj,stb.

Ma mindent lenyomnak a férfiak torkán, de a nők valamiért nem akarnak hasonlóképp elfogadóak lenni.

Ez viszont már zavaró.

2016. máj. 1. 12:43
 7/24 Sunshinedoll ***** válasza:
45%
Ez csak azoknak baj, akik nem tudják megütni még az alapvető minimumot sem.
2016. máj. 1. 12:53
 8/24 anonim ***** válasza:
59%
Azért, mert ahhoz, hogy a nők elvárásait megüssem, újra kellene születnem egy másik testben.
2016. máj. 1. 12:54
 9/24 anonim ***** válasza:

Sunshinedoll

Én ezt nem értettem, elmagyaráznád?

Miért baj épp a csak a minimumot el nem érőknek a MAGAS elvárások?

Számomra evidens, hogy a magas elvárások mindenkinek baj, aki a magas elvárásokat nem éri el.

2016. máj. 1. 12:57
 10/24 anonim ***** válasza:
#3: Hanem?
2016. máj. 1. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!