Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk miért baj az ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk miért baj az ha egy nőnek magas elvárásai vannak felétek?

Figyelt kérdés

2016. máj. 1. 12:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%
Csak azért, mert épen nem tudom olyanná formálni az arcberendezésem,ami megfelelne a magas elvárásoknak, bár manapság mindegyik nőnek magas elvárásai vannak anyagi és külső tekintetében is, úgyhogy felesleges az ilyen dolgokra pocsékolni a szót.
2016. máj. 1. 14:10
 12/24 anonim ***** válasza:
31%

Azért baj,mert amibe beleszólásom sem volt,az hogy milyennek születtem,milyen a testalkatom,genetikám,arcberendezésem, ez számít kizárólag elsődlegesen a nőknek. És ha nem helyesnek születtél,jó genetikával,onnantól 0 esélyed van,mert ez náluk kb. az alapelvárás...

24/F

2016. máj. 1. 14:13
 13/24 anonim ***** válasza:
66%
A páromat nem zavarja, hogy magas elvárasokkal választottam éppen őt, mert így tudja, hogy tényleg értékes számomra, és nem fogom lecserélni egy tizenkettőegytucat pasira.
2016. máj. 1. 14:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Mert ha csak 173 centi vagyok nem tudok mágikusan 185 centi lenni. Ezzel a nők 90 százaléka már ki is kosarazott :).
2016. máj. 1. 14:57
 15/24 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy mindenki szerint más a magas. Van akinek sok pénz kell de nem érdekli milyen a pasi. Őket a csórók szólják le. Van aki jól néz ki így ő is jól kinéző pasit keres. Az ilyet a rondák szólják le. Nekem is "nagyok" az elvárásaim és már azt a szintet sem tudják megütni. 21/L
2016. máj. 1. 15:36
 16/24 mikeXxX ***** válasza:
Én mostanában azt tapasztalom nem is nagy hanem inkább felesleges elvárások vannak apró bugyuta megszokott dolgok !
2016. máj. 1. 16:28
 17/24 anonim ***** válasza:
31%

Csak a luzereknek baj,akik tespednek es beletörôdnek mindenbe.

Na ôk nem érdemelnek nôt nekik ott van marokMarcsa.

Rinya helyett fel kelni a fotelbôl elmenni edzeni ruhatàr csere fejleszteni a belsôtöket is,de beszélhetek én.

Így marad a sör és a kezetek.

2016. máj. 1. 16:33
 18/24 anonim ***** válasza:

17-es

Akkor még egyszer utolszor: aki-170-magas-nem-tud-180-lenni.

That's all Folks

2016. máj. 1. 16:39
 19/24 anonim ***** válasza:
29%

18-as akkor megegyszer elmondom.

Kompenzàlj akkor,menj Edzeni kajàlj megfelelôen,fejleszd a soft skilleket,vegyél jó ruhàkat egy stylisttal menj vàsàrolni.

175cm magas vagyok viszont van stílusom,kisportolt vagyok,igényes,soft skilleket is hozzá fejlesztettem.Plusz az életszínvonalamat,életstílusomat is.

There is no free lunch.

Ennyi az egész.

2016. máj. 1. 16:43
 20/24 anonim ***** válasza:
175 cm már a csajok egy kis részének elég. 170-nel viszont már csinálhatsz akármit, nem fogsz kelleni a nőknek, ha belegebedsz sem.
2016. máj. 1. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!