Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk miért baj az ha egy nőnek magas elvárásai vannak felétek?
19-es
Hát egy nagy lófas.zt fogom a bravo meg a cosmo ajánlásai mentén élni az életem és felvenni a te buz.is stylistozásos/lakberendezős/softskilles/metroszexuális műfasz attitűdöt.
Ennek értelmes sincs, mivel lényegében mindent feláldoznék vele, ami az énképemet jelenti pusztán azért, hogy adott korszak egy adott hülye divatja mentén puncihoz jussak.
Az újságokból az jön folyton, hogy én fogadjam el a dagadt, a szőrös, a terhes, a sztómás, stb. nőket, mert nem tehetnek róla. Nekem, az eredetiségemmel együtt ugyanez miért nem jár?
A magas elvárás önmagában egyâltalán nem baj - nekem is az van a nôkkel szemben (illetve szerintem egyáltalán nem olyan magasak, de a tapasztalat alapján mégis durva szûrônek szoktak bizonyulni..). Ezek egyike pont az, hogy legyen valami elképzelése arról, hogy mit is szeretne.
És itt kezdôdnek a bajok, mert a nôk számára általában - legalábbis a tapasztalataim alapján - a "magas elvárások" nem valami maguk számára kb. jól definiált dolgok, hogy mit keresnek egy férfiban (még ha a szokásos lózungokba is van csomagolva, hogy legyen intelligens, stb.), hanem valami teljesen tág valami: hogy a férfi helybôl vegye le ôket a lábukról.
És ilyen meg nagyon ritkán van, a legtöbb esetben ehhez meg kell dolgozni, jobban megismerni egymást és egymásra kell hangolódni.
És ez az a "munkásabb" szakasz, amit a legtöbb nô inkább élbôl lesöpör
az asztalról azzal a felkiáltással, hogy neki "magas elvárásai" vannak. Pedig nem, szimplán csak nem tudja, hogy mit keres, és azt hiszi, hogy majd egyszercsak szembejön a sültgalamb, és egyenesen belerepül a szájába, miközben azt kiabálja, hogy engem kerestél...
21-es a soft skillek fejlesztését nem csak csajozáshoz használhatod hanem pl megcsíphetsz menőbb állásokat,sikeresebb lehetsz,kapcsolati tőke építése.
Lehet lázadni ez ellen,de te fogsz egyedül maradni és egy átlagos életet élni sőt átlag alattit.Ha nem fejlődsz lemaradsz,de a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!