Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a legtöbb nőnek ilyen rohadt magas elvárásai vannak?

Figyelt kérdés

Korosztálytól függetlenül. Legyen jóképű, legyen magas, legyen jó teste széles vállakkal, legyen önálló egzisztenciája, jó fizetése, jó állása, ne legyen egy szoknyapecér de azért tudja mi kell a nőknek, legyen hűséges típus és iszonyúan tapasztalt egyszerre, legyen fiatalos és legyen határozott és komoly is egyszerre, legyen érdekes és izgalmas élete, legyen humoros, legyen közkedvelt társaság középpontja de ugyanakkor egy mély érzésű megértő társ is akinek ki lehet sírni a vállán a gondjaid, legyen ügyes és magabiztos az élet minden területén.

Ezekért az irreális elvárásokért, amik sokszor ellentmondásosak, mit tud nyújtani egy mai magyar átlagnő cserébe? Nincsenek túlságosan elkényeztetve?

2016. okt. 25. 17:30
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
0%

Legyél optimista kérdező.A lányok azért nem kezdeményeznek nálatok meg lekoptatnak mert túl jók vagytok hozzátok és nem érzik magukat méltónak hozzátok....

U.i. remélem értitek a viccet....

2016. okt. 25. 20:23
 32/54 anonim ***** válasza:
Egy csomót nem értek a felsorolásban, mármint a megfogalmazásban. Miért nem lehet valaki fiatalos és határozott? Azok nem ellentétek. Az sem, ha beszélget az emberekkel, és veled is privátban... nagyon furi.
2016. okt. 25. 20:40
 33/54 anonim ***** válasza:
20%

30:

Igen.

De ha most semmi kedvem nincs tartós kapcsolathoz (és nem is találok olyan nőt, akibe szerelmes lennék), akkor azt meg minek erőltessem hogy legyen?

A tárat jó néha beleüríteni egy szép nőbe férfiként akkor is, ha nem vagyok szerelmes. Szerelem nélkül meg nem fogok párkapcsolatba kezdeni.

2016. okt. 25. 20:40
 34/54 anonim ***** válasza:
75%

"A tárat jó néha beleüríteni egy szép nőbe férfiként akkor is, ha nem vagyok szerelmes."

Nem ezzel a szlogennel reklámozták az új Bridget Jones-t?

2016. okt. 25. 20:41
 35/54 anonim ***** válasza:
24 vagyok, ahogy megfigyeltem a 10/10es skálán kb 6-ra lehet engem értékelni, 172 cm/75 kg vagyok, szálkás testű, egyedül élek, 150 ezres állami fizetésem van, rendszeresen edzek, főiskolára gyúrok mellete, hoyg mérnök lehessek. Olyan apróságokba köt bele 1-2 csaj, hogy szemöldököm picit vastag, vagy hogy nem vagyok 180 cm magas, vagy épp, hogy finom vonású az arcom, nem csontos, de sebaj ti nem tudjátok miről maradtok le.
2016. okt. 25. 21:30
 36/54 anonim ***** válasza:
Nem kell erőltetni a kapcsolatot, ha nincs hozzá megfelelő partner, csak azért ezt az életmódot se reklámozd, mert nem mindenki fogja díjazni (lehet, hogy pont az sem, akivel komoly kapcsolatot is el tudnál képzelni egyszer), meg ennek az életmódnak azért vannak kockázatai, szóval jobb óvatosnak lenni.
2016. okt. 25. 21:38
 37/54 anonim ***** válasza:
72%
Nos nem minden a felsoroltak közül, de alapvetően jellemezted a barátomat. Szóval nem igaz hogy az ilyen nők magányosak maradnak. Lehet hogy el vagyok kébyeztetve. :D Nagyon szeretem a barátomat, de a belsője miatt. Ő is a lelkembe szeretett bele. Viszont tény hogy a külső rengeteget számít, kell hogy amiatt "izguljak rá" és neki is jó érzés hogy jó nő vagyok, nincs olyan számára hogy olyan nőt látná aki szebb nálam, csak hasonlóan szépet, mivel az esete vagyok. Egyébként amióta velem van nem érdeklik más lányok, nagyon ragaszkodó típus. Szóval ha azt kérdezed mit tudok nyújtani, elsősorban azt hogy aranyos vagyok, jó értelemben vicces, és főleg hogy nagyon szeretem. Ezen felül azt nyújtom hogy nagyon szépnek talál. Volt még az a kérdésed hogy miért vannak ezek a magas elvárások. Nem tudom, nekem nem voltak ezek elvárások, csak ilyet találtam. Annyi volt az elvárásom hogy jöjjön be, legyen magas mert én is egy nagyon magas lány vagyok, legyen értelmes, kedves, illjen korban és ne lakjon messze.
2016. okt. 25. 21:59
 38/54 anonim ***** válasza:
0%
37-es. Aztán ha megkérdezem itt 1-2 év múlva, hogy vele vagy-e még, akkor jön majd a válasz, hogy nem. Vagy inkább nem is válaszolsz majd :)
2016. okt. 25. 22:02
 39/54 anonim ***** válasza:
81%

annyi egyedülálló pasi van, hogy van miért legyenek elvárásaink

a páromra ez kb mind igaz, amit írtál és ezen kívül még rengeteg jó tulajdonsága van

2016. okt. 25. 22:07
 40/54 anonim ***** válasza:

Mikor elolvastam a kérdést, ledöbbentem.

Én pont ilyen férfit találtam, méghozzá egy társkeresőn. Szerencsés vagyok!

Pedig csak a kor/magasság/súly határokat adtam meg.

2016. okt. 25. 23:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!