Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb nőnek ilyen rohadt magas elvárásai vannak?
Korosztálytól függetlenül. Legyen jóképű, legyen magas, legyen jó teste széles vállakkal, legyen önálló egzisztenciája, jó fizetése, jó állása, ne legyen egy szoknyapecér de azért tudja mi kell a nőknek, legyen hűséges típus és iszonyúan tapasztalt egyszerre, legyen fiatalos és legyen határozott és komoly is egyszerre, legyen érdekes és izgalmas élete, legyen humoros, legyen közkedvelt társaság középpontja de ugyanakkor egy mély érzésű megértő társ is akinek ki lehet sírni a vállán a gondjaid, legyen ügyes és magabiztos az élet minden területén.
Ezekért az irreális elvárásokért, amik sokszor ellentmondásosak, mit tud nyújtani egy mai magyar átlagnő cserébe? Nincsenek túlságosan elkényeztetve?
De más mondandóm is van neked. Például az a kérdés, hogy miből feltételezted. De tudom: reméled, mert irigy vagy. :D
Mind az én, mind az ő családja és barátaink szerint illünk össze, szóval nem csak én gondolom hogy nem fogunk szakítani.
"szép vagyok" vs "nagyon ragaszkodó típus"
"szeret", "mások szerint is összeillünk" vs "barátom"
Volt már pár ilyen kapcsolatom, mindig a csaj volt aki lelépett, bármilyen mézesmázos előadást tartott rendszeresen a szeretetről meg összeillésről. Tapasztalatból mondom, hogy el fogod dobni mert éretlen vagy még egy komoly kapcsolathoz.
Ha elég érett lennél hozzá és tényleg ennyire megtaláltad volna a nagy Ő-t akkor már rég nem a "barátod" lenne, hanem a férjed.
Az, hogy minden rózsaszín, nincsenek konfliktusok, azt mutatja, hogy ez még csak "szerelem", nem több. És amint lehullik ez a rózsaszín fátyol, te menekülni fogsz, mert nem vagy elég érett elviselni.
Attól hogy neked rosszak a tapasztalataid nincs kőbe vésve hogy másnak is ilyenek lesznek. Miért ne találhatta volna meg a neki megfelelő párt a 37 válaszoló. Én még nagyon fiatal vagyok ahhoz hogy magabiztosan kijelenthessem hogy a párom lesz az akivel megöregszem de én is látok rá esélyt holott mint említettem a korom ezt messze nem garantálja.
Ha találsz egy olyan embert aki szeret te is szereted és tele van olyan tulajdonságokkal amik lehetőséget adnak egy hosszú családba és gyerekekbe "torkolló" kapcsolatnak nem hagyod veszni csak mert épp olyan hóbortod támad mert kevés ilyen ember van. Valóban vannak akik ezt nem látták még be a koruk vagy a beállítottságuk miatt de aki látja ezt az nem lesz csapongó csak azért mert még fiatal.
Én legalábbis így látom és érzem.
Rendben akkor kicsit kifejtem azt amit nem látsz.
- "szép vagyok" vs "nagyon ragaszkodó típus":
Ez arra utal, hogy ez féltékenységhez fog vezetni a férfi részéről. Egy szép nő akit folyamatosan ostromolnak a férfiak, előbb-utóbb majd féltékennyé tesz egy "ragaszkodó" férfit. És ez lesz az egyik konfliktusforrás.
- "szeret", "mások szerint is összeillünk" vs "barátom":
Nem a "párodnak" nevezted, hanem "barátodnak", ez egy Freudi elszólás, ami tökéletesen ellentétben áll azzal amit állítasz, hogy milyen fontos neked. Ha igazán fontos akkor nem csak "barátnak" nevezed mert az csak egy fokkal több mint a "haver", hanem a "párodnak".
A "mások szerint" is egy hasonló elszólás, ami szintén arra utal, hogy nem annyira fontos neked valójában, mint ahogy azt előadod, hiszen mások véleménye számít neked a párod személyét illetően. Ez pedig elővetít olyan konfliktusokat amikor a "barátod" konfliktusba keveredik számodra fontos emberekkel és ez kihat majd a kapcsolatodra.
Az hogy kijelented, hogy "szeret" és ezt tekinted a kapcsolat alapjának, pedig arra utal, hogy úgy érzed te tökéletesen olvasni és irányítani tudod a másik ember érzelmeit. Ebből egy pszichológus egyből leszűri hogy manipulatív agresszív típus vagy.
Nem, nem lesz ebből boldog házasság. :)
U.I.: Boccs, tanultam pszichológiát az egyetemen pár évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!