Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek átlagban ilyen sorrendben lehetnek az igényeik?
Figyelt kérdés
1. Külső
2. Pénz, egzisztencia
3. Férfiasság, magabiztosság, határozottság
4. Jó legyen az ágyban
5. Őszinte megbízható hűséges
6. Értelmes legyen lehessen vele jókat beszélgetni
7. Érzelmes kedves aranyos
2016. okt. 5. 07:45
31/34 anonim válasza:
Lehet, hogy nem nyafogni kéne, hanem tököt növeszteni, mindjárt nem lenne akkora a baj. :)
32/34 anonim válasza:
A "külső" és a "pénz" kvázi felcserélhető. Ha nagyon ronda vagy,de nagyon sok pénzed van, akkor is dőlni fognak a nők, mert kell a mánni.
33/34 anonim válasza:
Abszolút nem akarok gyereket, mégse lennék együtt "szépfiúval".
A párom tök átlagos, sőt, járásproblémái vannak, ami miatt sokan kigúnyolták, Mielőtt összejöttünk évekig elhajtotta mindenki.
És?
Én meg bolondulok érte, az én szememben soha senki nem volt még Ennyire jó pasi.
Na most akkor mi van? :D úristen, mégse ugyanolyan minden nő?? Lehetetlen!! Kérem a 0%-ot, mert tuti hazudok!! :DDDD
34/34 anonim válasza:
Én nem mondom azt, hogy nincs ilyen. De ettől még egyáltalán nem ilyen az általános, hétköznapi férfi női párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!