Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségei vannak ismerkedésre a 25-30 év közötti nőknek?
"én legalábbis a magyar valóságban még nem láttam egy jól működő hobbi csoportot se "
attól, hogy te még nem láttál, attól még léteznek, csak te nem jársz olyan helyekre!
neten miért is zártad ki? ja, szóval nem kicsinyled le magad ilyenekkel?
a net is egy lehetőség, hogy ismerkedj!
figyelj, a neten ismertem meg a páromat, már 3 és fél éve vagyunk együtt és nagyon szeretjük egymást!
de a te döntésed, hogy mit csinálsz!
ha a kocsmákat és a pubokat előrébb helyezed, mint a netet, vagy mondjuk egy hobbi csoportot... hááátt.. gratulálok az értelmi szintedhez :)
Én nyelvet tanulok egy pesti iskolában, és az összes csoportot együttvéve én vagyok az egyetlen nő. :D Teljesen normális pasikkal vagyok amúgy körülvéve. Ez is egy hobbi csoport, ismerkedésre is kiváló lehet. Úgyhogy igazolom, hogy létezik ilyen.
23N
Nem értem miért kellet törölni a válaszom. Mert a facebokot javasoltam és le írtam, hogy én ott szoktam...
de miden elmentek a büdös franca a kérdezővel együtt remélem örökre egyedül maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!