Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen lehetőségei vannak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen lehetőségei vannak ismerkedésre a 25-30 év közötti nőknek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok hogyha spontán nem nagyon sikerül párt találni, merre érdemes menni, hol meg hogy lehetne ismerkedni. Fiatalabban még volt sok buli meg összejövetel a lányokkal, ahol mindig alakulhatott valami, de most már más a helyzet és tanács kellene hol van lehetőség ismerkedésre ebben a korban, csakis ÉLŐBEN! Köszi:)

2016. okt. 2. 17:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"ha meggyőzött megadod neki a számod, ha nem akkor "majd keresed". "

na itt kezdődnek a bajok, hogy miért nem lehet megmondani, hogy "bocs nem"? miért kell azt mondani, hogy "majd keresed" ha nem így van? miért kell kamu telefonszámot megadni, ha nem akarod megadni a számod? miért kell elfogadni a randimeghívást, aztán az utolsó pillanatban mentegetőzni, hogy miért nem mégsem?

persze nem mindenki csinál ilyeneket, de épp elég sokan ahhoz, hogy sokakban megölje a bizalmat és kezdeményezést. pesze a másik oldalon is egy csomó hasonló hibát elkövetnek, ami a lányok/nők bizalmát ássa alá. csak ne lepődjünk meg rajta, hogy így nem működnek normálisan a kapcsolataink...

2016. okt. 4. 08:25
 22/24 A kérdező kommentje:
Én nem mondanám hogy majd keressük egymást ha nem akarom. Ennyire nem vagyok "tipikus nő" szerencsére:D Mindig őszintén megmondom mi a helyzet. De azzal hogy a csajokat folyton leszólítják az utcán és az én hibám h engem nem, ezzel továbbra sem mértek egyet. A barátnőimet sem szokták leszólítani pedig ők is nagyon szépek, nem átlagos nők. Ha szórakozni mennek akkor valóban alig tudják lekaparni magukról a pasikat, na de az egy egészen más helyzet. Az utcán egyáltalán nem gyakori és nem mindennapos a leszólítgatás és ez nem a nők hibája, meg a pasiké sem, egyszerűen már nem szokás így ismerkedni.
2016. okt. 4. 15:03
 23/24 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nem szokás, azért nem mernek a pasik így ismerkedni, e sok no szerintem valami össze esküvést vagy rablás előkészítését sejtene előszór mint az, hogy komolyan bejön a srácnak.
2016. okt. 4. 23:26
 24/24 anonim ***** válasza:

Mit gondolsz a villámrandikról?

Az személyes találkozási lehetőség olyanokkal, akik mind ismerkedni vannak ott.

Szerintem az a gond velük, hogy nagyon rövid idő (5-10 perc egy beszélgetés) van "megismerni" a másikat, viszont nagyon sokan vannak (10 ember zsinórban már sok ilyen rövid idő alatt), így fárasztó és nehéz észben tartani is, hogy kikkel beszéltél. Ezek után döntést hozni szinte lehetetlen, mégis úgy érzem (saját tapasztalat és mások véleményei alapján is), hogy sokan végleges döntést és a nagy őt akarják rögtön elsőre kiválasztani. Úgy gondolom, ezek az események inkább arra jók, ahogy egy utcán leszólítás is: beszélgetünk kicsit, kiderül, mennyire találunk közös hangot és ha nem nagyon kretén a másik, akkor adunk neki egy lehetőséget, hogy újra beszélgessünk és jobban megismerjük egymást.

2016. okt. 11. 11:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!