Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lehetőségei vannak ismerkedésre a 25-30 év közötti nőknek?
Én ugyan nem töröltettem senki válaszát, de ha ilyen agresszív kommunikációt alkalmazol nem csodálom hogy 28 évesen se volt senkid még.
Iskolában tanulsz valamit, az egy kicsit más. A Te korodban én egyetemre jártam és elhiheted hogy nem volt gondom az ismerkedéssel. Most a közeljövőben nem valószínű hogy bármi újat el fogok kezdeni tanulni, mert sokat dolgozom és azért annyi időm nincs.
Nyugodtan ismerkedhetsz az utcán/parkban is, az hogy eddig csak egyszer szólítottak meg, nem jelent semmit.
Ha valaki csak megy az utcán, menetirányba fordított fejjel, komor arccal, eltökélten csattog előre, azt nem szólítják meg. Lézengj a parkban, vegyél egy fagyit vagy valamit, ülj le vele a padra, és elégedett mosollyal szemezz az arra kocogó/kutyát sétáltató srácokkal. Keresd a tekintetüket aztán nézz félre. Hidd el, pár napon belül valaki meg fog szólítani.
az ismerkedésben neked is van némi szereped, mert ha nem vagy nyitott, vagy nem tűnsz annak, akkor persze, hogy nem mennek oda hozzád és a hobbi csoportok működésében neked is van szereped, mert ha te sem úgy állsz a többiekhez, akkor nem fog velük kialakulni semmilyen kapcsolat. a netes ismerkedés kizárása is elég komoly elzárkózást mutat. nem tudom, hogy ez miből fakad, vagy hogy éled meg, de ez sem azt mutatja, hogy te egy nyitott, érdeklődő ember vagy, akivel érdemes, érdekes volna megismerkedni. talán élőben is ezt látják rajtad.
a szórakozóhelyek, pubok, kocsmák mind olyan, hogy vagy odamennek hozzád ismerkedni, vagy nem. mit kell ezen tanácsot adni? gondolod, hogy van olyan szórakozóhely, ahol inkább odamennek, mint máshol? szerinted ez mitől lenne? járj olyan helyekre, amik neked szimpatikusak, ahol te jól érzed magad és valószínűleg olyan emberek járnak oda, akikkel jól kijöhetsz, mert hasonló az érdeklődésetek. szerintem az ilyen tartalmasabb programokból, baráti társaságokból, "hobbi csoportokból" könnyebb minőségi kapcsolatot kiépíteni, mint egy szórakozóhelyen megtetszetek egymásnak valakivel és aztán próbálgathatjátok, hogy vajon mennyire illik össze a személyiségetek, ízlésetek. nyilván ismerkedni és próbálkozni kell, de ha már eleve van valami közös, az sokkal jobb alap, mintha csak a külső szimpátia van.
a netes ismerkedésnek is pont ez lehetne az előnye, hogy már tudsz valamit a másik személyiségéről, vagy legalább meg tudod ismerni valamennyire, mielőtt találkoztok. persze ki hogy kezeli ezt a dolgot is.
ha barátnővel mész valahova, akkor valószínűleg jobban fogod magad érezni, amíg nem megy oda senki, de esélyes, hogy pont emiatt nem is mennek oda, mert két egymással beszélgető nőhöz mégkevésbé mennek oda ismerkedni a pasik. érdekes kérdés, hogy ez a bátorság hánya-e.
valószínűleg egy csomóan előbb próbálkoztak egy darabig, aztán a sok lekoptatás, lerázás és hasonlók nyomán leszoktak róla, stratégiát és ismerkedési módot váltottak - vagy csak megkeseredtek, amire itt a GYK-n is van egy csomó példa a hasonló kérdések alatt.
"Valami konkrét szórakozóhely, pub, kocsma, stb?"talán ha van olyan hely, ahol adnak rád egy színes karszalagot, amiből látszik, hogy te szabad préda vagy, másokra meg másmilyet, hogy ők foglaltak. de nem tudom, hogy vannak-e ilyenek. és igazából szerintem ezekkel sem vagy annyival beljebb, mert ugyanúgy tök ismeretlenekkel találkozol, akik csak a külsőd alapján érdeklődnek és te is csak a külsejük alapján érdeklődsz.
a "hobbi klubokkal" legalább az érdeklődésikör segít egy kicsit orientálódni valamennyire. a különféle online oldalak, amik offline programokat szerveznek meg majd eldöntöd, hogy mennyire illenek a te régimódiságodhoz.
de ha régimódi vagy az ismerkedés felületében/formájában, akkor miért nem könyvekben keresed a választ egy netes fórum helyett?
,-PPP
Köszi a válaszokat!
Hát igazából azért nem szeretek neten ismerkedni mert úgy gondolom hogy pár fotó és jó pár izgalmas csetelés is nagyon félrevezetheti mindkét felet. Nekem az kell hogy lássam a másik gesztusait, halljam a hangját, érezzem az illatát, lássam a testbeszédét és érezzem hogy vonzódom-e hozzá vagy sem. Ez mind hiányzik a netes ismerkedésből. És persze lehet mondani hogy gyorsan talizni kell, de akkor is mire odáig eljut az ember hogy tali legyen belőle, az rengeteg neten töltött idő és lehet teljesen felesleges volt mert élőben más mint képen, vagy nem jó az illata stb...és nekem erre annyira nincs időm hogy ennyit legyek neten beszélgetni. Míg élőben nyilván azzal kezdődik el csak valami, annak adom meg a számom/elérhetőséget akinél azok a dolgok rendben vannak, amiket leírtam. És akkor az ilyen pasival én már szívesen csetelek a későbbiekben mert már tudom h élőben is bejön. Na mindegy, talán érthető mire gondolok. Ettől még nem vagyok zárkózott, sőt, inkább azok szoktak zárkózottabb emberek lenni akik főként neten keresnek kapcsolatokat, de ez már lehet csak az én tapasztalatom.
Hát majd megpróbálok akkor lézengeni kicsit céltalanul a városban, kíváncsi leszek ennek az eredményességére:)
Amúgy többektől is hallottam hogy igenis sok pasi nehezen megy oda nőhöz szórakozóhelyen ha nincs egyedül vagy ha éppen táncol, ezért kértem ezzel kapcsolatban tanácsokat.
Neten is lehet egyből lebeszélni egy randit, nem kötelező hetekig levelezgetni.
Szimpi a srác, isztok valahol egy kávét, ha meggyőzött megadod neki a számod, ha nem akkor " majd keresed".
Vagy tanuld meg élőben bevonzani a pasikat. Sok lány le sem tudja őket koptatni, pedig ők is ugyanebben a városban élnek, tehát valószínűleg nem Budapest tehet róla, hogy téged nem szólítanak le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!