Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 40 feletti pasik csak az egzisztenciájuk miatt jöhetnek be a 20-30 közötti nőknek?
Nem feltétlen.
Amikor összejöttünk a barátnőmmel(ő 24,én 40) én igen szarul álltam anyagilag.
Biztos nem a pénzemért szeretett belém,mert nem volt egy vasam se vagy 3 hónapig.
Azóta minden rendben anyagilag is.
Akad ilyen is olyan is.
Én erre nemmel felelek. :)
Bejöhet más miatt is. :)
De azért egy 40-es pasi csak levágja, hogy miért jön be egy lánynak vagy nem?
Hogy reagál rá egy 40-es pasi, ha leveszi, hogy egy 20on éves csaj érdeklődik iránta? Mármint mint gondol magában... :)
Ritka igen, de akadnak ilyenek.
Engem senki egzisztenciája nem érdekel, az az övé, én meg azon vagyok, hogy nekem is legyen valamim.
Ha már dolgozik, és becsületesen, tisztességgel ellátja a munkáját már az jó dolog. Aztán, hogy bánik a gyerekekkel, állatokkal stb. Ha egy nő jó megfigyelő akkor sok mindent letud szűrni.
Csomó mindent lehetne még írni itt.
Mindenesetre, hacsak az egzisztenciájuk az érdekes, szerintem az hamar kiderül. Egy idő után a csaj követelőzni kezd meg nem tudom szerintem.
Egyébként szoktak a pasi taktikázni, hogy kiderítsék valóban ő irántuk érdeklődik vagy a pénz miatt.
Ilyen, hogy nem viszik, csak olyan helyre, ami nem kerül pénzbe.
Kis idő elteltével előadják, hogy le vannak égve átmenetileg stb.
Ha vele marad, nem akad ki ezen, akkor ezek, mind jó jelek.
Aztán ellehet kezdeni közösködni, ki miben segít be, közösen dobják össze a zsét valami nagyobb dologra, egy kirándulás vagy akármi.
Abból is látszik ám, ha a csaj viszonozza-e az ajándékokat, (szülinap, névnap, vagy csak úgy).
Előbb utóbb mindig kibújik a szög a zsákból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!