Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek átlagban ilyen sorrendben lehetnek az igényeik?
1. Külső
2. Pénz, egzisztencia
3. Férfiasság, magabiztosság, határozottság
4. Jó legyen az ágyban
5. Őszinte megbízható hűséges
6. Értelmes legyen lehessen vele jókat beszélgetni
7. Érzelmes kedves aranyos
Szamomra a sorrend:
5-6-7 (holtverseny, mindegyik alapveto)
3-4
1
2
22/L
Átlagban... ez mekkora hülyeség már. Minden nő más és más igényei vannak. Persze, ha abból indulsz ki, hogy csak a top kikent-kifent, felszínes cicákra indulsz be, és csak őket számítod nőnek, akkor ja, lehet.
Én akkor elmondom a saját véleményem / sorrendem.
5.
6.
3.
1. (olyan értelemben, hogy vonzódjam hozzá, nem olyan értelemben, ahogy itt szeretik a picsogó pasik érteni, hogy izmos, magas, borostás, vállas meg istentudjami... párom nagyon bejön külsőre, de túlsúlyos, korán ráncosodik, nem filmsztár feje van... van olyan lány, aki bottal nem piszkálná meg. de az alap, hogy akihez nem vonzódom, azzal nem jövök össze).
7. (akkor, ha ez nem megy át nyálasságba meg tutyimutyi anyámasszonykatonájaságba... van pasi, aki szerint aki már ki tud állni magáért, az már bunkó... na olyan nem kéne)
4.
2.
6. Ezen tulajdonsága hozott minket össze. Illetve szerettem bele.
5. Ez tartja össze immár 7 éve a kapcsolatunkat.
4. Ha nem passzolunk az ágyban akkor hiába a tökéletes lelki ráhangolódás, mert nem lesz teljes a kapcsolatunk.
7. ez megvan benne, bár inkább úgy nyilvánul meg, hogy az én hülyeségeimet élvezi és asszisztál hozzá.
3. Ez a hab a tortán.
1. Mikor megismertem még nem tetszett mint férfi, az a 6-os pontnak köszönhető, hogy hogy aztán ezt is felfedeztem és tudtam értékelni.
2. Ez meg egyértelmű. Mindketten egy szinten álltunk: csóri egyetemisták voltunk. Mostanra, hol neki, hol nekem fut jobban a szekér. És támogatjuk egymást.
Az én sorrendem a következő:
3. (ami egyébként hozza magával általában a 4-est)
6.
1.
5.
7.
2.
1. Értelmes legyen lehessen vele jókat beszélgetni
2. Férfiasság, magabiztosság, határozottság
3. Külső
4. Jó legyen az ágyban
5. Őszinte megbízható hűséges
6. Pénz, egzisztencia
7. Érzelmes kedves aranyos
26/N
A sorrend nálam teljesen más, és szerintem ez egyénenként változó.
Viszont amiket felsoroltál nem elhanyagolható tényezők egy értelmes párkapcsolat kialakításánál.
"Ha ezek a sorrendek tényleg így alakulnak akkor a focista/nagymenő/jóképű srácok miért tudják hétrő hétre cserélgetni a csajokat és a tök átlag rendes srácokba meg miért nem szeret bele senki?"
Egyrészt, mert vannak olyan nők, akiknek a pénz és a külső a legfontosabb, csak ők nem írnak ide épp.
Másrészt mi köze az ilyen 1 hetes kavarós dolgoknak ahhoz, hogy ki kibe szeret bele? :D Ha szerinted az, hogy valaki párszor lefekszik valakivel, az már kapcsolat, akkor elég furán gondolkozol.
Ugyan nekem abszolút nem stílusom az ilyen alkalmi kapcsolat, de szerintem nyilvánvaló, hogy ha arra mennék, akkor csak a külső és az ágyban nyújtott teljesítmény számítana. Kit érdekel olyankor a másik lelki világa?
Az meg, hogy a normális, átlag srácokba "senki" nem szeret bele, az nettó marhaság, ezen túl nem is igazán kommentálom.
Mert nagymenő focistával dugni nem ugyanaz, mint leélni az életedet a gyereked apja mellett jóban-rosszban, egészségben-betegségben, nyomorban-gazdagságban.
Nekem is volt nagymenő szépfiúm, akiért minden nőnek remegett a térde. De a leendő gyerekemnek nem ő lesz az apja, mert egyébként társas életre teljesen alkalmatlanok voltunk együtt.
"Nekem is volt nagymenő szépfiúm, akiért minden nőnek remegett a térde."
Pont erről beszélek. Ezért nyafog itt ennyi átlag srác, hogy nem találnak maguknak senkit. Várják meg míg a kedves hölgyek már gyereket akarnak és akkor majd szóbajöhetnek ők is.
Persze én sem támogatom ezt a cseréljük le a csajt két hetente, de akik megtehetik azok ezt megteszik. A többi szerencsétlen spermabank meg várja, hogy egyszer majd igénybe veszik... Én egyébként nem inyálás címén szóltam hozzá ehhez a témához. Mondhatni nem vagyok rossz helyzetben csaj szerzés terén. De ettől még látom, hogy hogy állnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!